Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  27  Μαρτίου  2014  :

*** Μεσσηνιακά  και  άλλα  :
*** «Δεν έκανα και φόνο, σε 5 χρόνια θα είμαι έξω και όποιος με έδωσε, θα πεθάνει»

   Τίποτα και κανέναν δε δείχνει να φοβάται πλέον ο 52χρονος ισοβίτης από τις φυλακές Κερκύρας, ο οποίος μέσα από τα κρατητήρια του διάτρητου σωφρονιστικού μας συστήματος «απειλεί θεούς και δαίμονες», κανονίζει τις «δουλειές» που θέλει, ενώ την ίδια ανεξέλεγκτη «δύναμη» φαίνεται να αποκτούν και όσοι τον περιβάλλουν. -

*** Κίνηση κατοίκων Καλαμάτας για τα 48 στρέμματα στον Κορδία ενάντια στην αποκρατικοποίηση          
            
Η Δημοτική Αρχή Καλαμάτας δηλώνει εδώ και καιρό αισιόδοξη ότι με την πολιτική της έχει καταφέρει να «σώσει» από την ένταξη στο ΤΑΙΠΕΔ τα 48 στρέμματα στην περιοχή του Κορδία. Από την άλλη πλευρά, όμως, πέρα από φραστικές διαβεβαιώσεις, δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό που να δηλώνει την ευόδωση των προσπαθειών της.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι βρίσκεται σε εξέλιξη το μεγαλύτερο (από καταβολής ελληνικού κράτους) σχέδιο ξεπουλήματος των περιουσιακών στοιχείων του ελληνικού Δημοσίου.
Αν και ήδη οι περισσότεροι Έλληνες έχουν ψυχανεμιστεί το μέγεθος της μειοδοσίας των πολιτικών ηγεσιών των οποίων οι κυβερνητικές αποφάσεις οδήγησαν σε αυτήν την χωρίς προηγούμενο λεηλασία του εθνικού πλούτου, η τεκμηρίωση των ισχυρισμών με στοιχεία ποτέ δε βλάπτει.
Σε όσους γνωρίζουν, έστω και ελάχιστα, από Αστροφυσική, το ΤΑΙΠΕΔ θυμίζει το οικονομικό αντίστοιχο της μαύρης τρύπας. Ό,τι μπαίνει σε αυτό, δεν ξαναβγαίνει ποτέ!
Οι προνοητικοί μας βουλευτές φρόντισαν να στερήσουν νομοθετικά από το ελληνικό Δημόσιο τη δυνατότητα να ανακτήσει μελλοντικά όποιο από τα περιουσιακά στοιχεία έχει μεταβιβάσει στο ΤΑΙΠΕΔ, ακόμη και αν δε συντρέχουν πλέον οι λόγοι για την «αξιοποίηση» ή ρευστοποίησή του!
Θαυμάστε: Στο Ταμείο μεταφέρθηκαν τα περισσότερα από τα περιουσιακά στοιχεία που είχαν περιληφθεί στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και θα μεταφερθούν όσα ακόμη περιουσιακά στοιχεία αποφασιστεί από την Ελληνική Δημοκρατία να αξιοποιηθούν ή να πουληθούν. Όποιο περιουσιακό στοιχείο μεταφερθεί στο Ταμείο, πωλείται, αξιοποιείται ή ρευστοποιείται. Δεν επιτρέπεται από το νόμο η επιστροφή των περιουσιακών στοιχείων στο Δημόσιο.
Τα έσοδα από την «αξιοποίηση» των περιουσιακών στοιχείων του ταμείου διατίθενται αποκλειστικώς για την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους. Τα έσοδα αυτά δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται για επενδύσεις ή αναδιάρθρωση των περιουσιακών στοιχείων του ταμείου. Δηλαδή, για παράδειγμα, για συντήρηση, έργα εκσυγχρονισμού, επεκτάσεις κ.λπ. περιουσιακών στοιχείων του ταμείου θα χρησιμοποιούνται πόροι από τον κρατικό προϋπολογισμό (δηλαδή, χρήματα των φορολογουμένων). Ούτε δανειακές υποχρεώσεις του Δημοσίου που αφορούν στα περιουσιακά στοιχεία του ταμείου μπορούν να εξυπηρετούνται από τα έσοδα του ταμείου.
Μπροστά στα παραπάνω δεδομένα, κάτοικοι της Καλαμάτας συγκεντρώθηκαν την περασμένη Δευτέρα στο καφέ Cine  και αφού συζήτησαν το πρόβλημα που υπάρχει, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μία κίνηση ενάντια στο ξεπούλημα των 48 στρεμμάτων. Μάλιστα, για την καλύτερη οργάνωση της πρωτοβουλίας τους συμφώνησαν στη σύσταση μια 7μελούς επιτροπής, η οποία θα προωθήσει και θα αναπτύξει την Κίνηση. Επίσης, συμφώνησαν στην έκδοση ενός ψηφίσματος.
Η επιτροπή συνεδρίασε χθες το απόγευμα και πάλι στον ίδιο χώρο για το συντονισμό των ενεργειών της.   Του Αντώνη Πετρογιάννη

***  Ανακοινώνεται νέα δημοτική κίνηση για το Δήμο Καλαμάτας
 
Με συμμετοχή της «Αλλαγής» και ευρύτερων δυνάμεωνΤου Αντώνη Πετρόγιαννη Έστω και με καθυστέρηση, το τοπικό ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Αριστερά, αλλά κι ένα ευρύτερο κομμάτι πολιτών θα εκφραστούν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου στο Δήμο Καλαμάτας. Μάλιστα, εντός των ημερών, και σίγουρα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις. Το βέβαιο είναι ότι στο συνδυασμό αυτό θα λάβει μέρος το μεγαλύτερο μέρος της δημοτικής παράταξης «Αλλαγή», αλλά και άλλες δυνάμεις. Για το λόγο αυτό δε, υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες συνάντηση των συμβούλων της σημερινής μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία αποφάσισαν την ανανέωση του εγχειρήματος του 2010. Από την άλλη πλευρά, ένα δημοσίευμα σε τοπική εφημερίδα για το πολιτικό μέλλον της «Αλλαγής», με την ύπαρξη αντιδράσεων στο εσωτερικό της παράταξης, γεγονός που την οδηγεί σε διάλυση, προκάλεσε την... έκρηξη του επικεφαλής Θόδωρου Μπρεδήμα, ο οποίος και προχώρησε στη δημοσιοποίηση σχετικής απάντησης. Σε αυτή αναφέρει: «Η εναντίον της παράταξής μας λασπολογία του εκδότη της εφημερίδας “Ελευθερία” κ. Ντίνου Πλεμμένου και ειδικότερα εναντίον μου, συνεχίζεται με τη “βοήθεια” του γνωστού, πλέον, πληροφοριοδότη σας! Άπαντες οι αναφερόμενοι στο δημοσίευμά σας, πλην του πληροφοριοδότη σας, αποδοκιμάζουν το συκοφαντικό δημοσίευμα. Προς απογοήτευσή σας, δηλώνουμε προς τον εκδότη της “Ε”, τον υπογράφοντα και τον πληροφοριοδότη σας, ότι εντός των ημερών θα ανακοινωθεί το άνοιγμα της παράταξής μας με τη συγκρότηση ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης, με άνοιγμα στην κοινωνία και με τη συμμετοχή νέων ανθρώπων και εκπροσώπων φορέων. Τέλος, θεωρούμε καθήκον μας να επαναλάβουμε ότι από την προκήρυξη των προηγούμενων δημοτικών εκλογών υπήρξα προσωπικά εγώ και η παράταξή μας στόχος του εκδότη της “Ελευθερίας”, Ντίνου Πλεμμένου, ο οποίος, διακατεχόμενος από προσωπικό πάθος εναντίον μου (δοθέντος ότι δε λέμε ούτε καλημέρα!) και εκκρεμούσης σχετικής κατ’ έφεσιν αγωγής μου εναντίον του (για άλλη αιτία), αγωνίστηκε κατά της υποψηφιότητάς μου, με απώτερο σκοπό να μη συγκροτήσει η παράταξή μας συνδυασμό. Δυστυχώς, μας αναγκάζει, σύντομα, να αναφερθούμε σε πρόσωπα που έλαβαν απειλητικά τηλεφωνήματα (;) για να μη συμμετάσχουν στο συνδυασμό μας, για να φωτισθεί η σκοτεινή περίοδος. Από τότε μέχρι σήμερα ο κ. εκδότης της “Ε” έχει χάσει τον ύπνο του και εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών προσπαθεί να παίξει το ρόλο του πολιτικού “καθοδηγητή”, μη τολμώντας να θέσει την υπογραφή του στα φανταστικά σενάρια και τα συκοφαντικά κείμενα που αφορούν στο πρόσωπό μου». -

***   Η λιμνοθάλασσα της Καλαμάτας          
          
Δε γνωρίζουμε αν για τη Δημοτική Αρχή Καλαμάτας η χθεσινή νεροποντή ήταν ακραίο καιρικό φαινόμενο. Εκείνο που είδαμε, όμως, για άλλη μια φορά, ήταν δρόμους πλημμυρισμένους, επικίνδυνους για την ασφάλεια των διερχομένων, πεζών και οδηγών.
Θα μου πείτε ότι τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας είναι δύσκολα, κοστοβόρα και λοιπά και λοιπά. Σε αντίθεση, οι ψευτοασφαλτοστρώσεις και οι... κινέζικες αναπλάσεις δίνουν ψήφους και εξουσία. Σωστό κι αυτό.     Α.Π. 

***   Ο Μεσσήνιος Χαρ. Αφάλης υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος         
           
Τη θέση του ενός εκ των δύο υπαρχηγών του Πυροσβεστικού Σώματος κατέλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Μεσσήνιος αντιστράτηγος της Πυροσβεστικής, Χαρ. Αφάλης, κατά τις αποψινές κρίσεις.
Ο κ. Αφάλης ήταν επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας, θέση που καταργήθηκε μετά την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών.  Ο έτερος Μεσσήνιος ανώτατος αξιωματικός, Βασ. Καπέλιος, μέχρι χθες προϊστάμενος του A΄ Κλάδου Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων, παρέμεινε στο βαθμό του αρχιπυράρχου (ταξίαρχου). 

***  Νέο πρόγραμμα υποτροφιών από τη Navarino Golf Academy         
   
Η Navarino Golf Academy που λειτουργεί στην Costa Navarino, συνεχίζει για τέταρτη χρονιά το επιτυχημένο πρόγραμμα υποτροφιών γκολφ, για να γνωρίσουν οι νεαροί παίκτες το δημοφιλές αυτό άθλημα καθώς και με στόχο  να αναδειχθούν μελλοντικά, πρωταθλητές του γκολφ από τη Μεσσηνία.
Στα βραβευμένα γήπεδα της Costa Navarino –που έχουν αναδειχθεί ανάμεσα στα καλύτερα της Ευρώπης από το Βρετανικό περιοδικό Golf World - η Navarino Golf Academy καλωσορίζει ακόμη μια χρονιά παιδιά και νέους ηλικίας 7-15 ετών, για να λάβουν μέρος στο Πρόγραμμα Υποτροφιών Νέων Γκολφέρ.
  Φέτος οι επίδοξοι νεαροί γκολφέρ, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν το Σαββατοκύριακο 29 - 30 Μαρτίου (15:00-17:00, η εγγραφή γίνεται 15’ πριν από το μάθημα) στα δωρεάν σεμινάρια γκολφ, μέσα από τα οποία θα ξεχωρίσουν οι 10 καλύτεροι και θα κερδίσουν ετήσιες υποτροφίες για να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους μαζί με τα υπόλοιπα 33 παιδιά και νέους που ήδη έχουν ενταχθεί στην Ακαδημία.
Τα παιδιά που θα επιλεχθούν θα λάβουν, και φέτος, δωρεάν εξοπλισμό και μαθήματα για ένα ολόκληρο έτος ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν τα δύο γήπεδα της Costa Navarino. Κατά το 2013, τα παιδιά της ομάδας των «Προχωρημένων» (με σχετική εμπειρία) της Ακαδημίας, ανταμείφθηκαν με το πρώτο τους «handicap» που χρειάζεται κάθε γκολφέρ για να συμμετέχει σε αγώνες, ενώ έλαβαν μέρος σε εβδομαδιαία τουρνουά που διεξήχθησαν μέσα στην Costa Navarino. Eπίσης, οι νεαροί γκολφέρ συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γκολφ Ελλάδος αλλά και στο Διεθνές Τουρνουά «Faldo Series Greece» στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 57 παιδιά από όλο τον κόσμο.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις για τα μαθήματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 27230 90200, 90202 και στο email: golf@costanavarino.com.

*** Έκθεση με τίτλο «Μυθικοί χοροί της Μεσσηνίας»

 Οι αρχαιολόγοι Μαίρη Τσουλάκου και Πένυ Τσακανίκου, της ΛΗ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, η οποία εδρεύει στην Καλαμάτα, επισκέφθηκαν χθες το Δημαρχείο και συναντήθηκαν με το δήμαρχο Παν. Νίκα. Αιτία της επίσκεψής τους ήταν η ενημέρωσή του σχετικά με τη διοργάνωση μιας πρωτότυπης έκθεσης στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσηνίας, με τίτλο «Μυθικοί χοροί της Μεσσηνίας», ως ένα «δώρο» στην πόλη του χορού, την Καλαμάτα. Ο δήμαρχος ευχαρίστησε και συνεχάρη τις αρχαιολόγους για την πρωτοβουλία της Υπηρεσίας τους και ζήτησε να μάθει εάν η έκθεση θα συμπέσει με τη διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, τον Ιούλιο φέτος. Τα στελέχη της ΛΗ΄ ΕΠΚΑ του γνωστοποίησαν ότι η έκθεση προγραμματίζεται να εγκαινιασθεί στις 14 Ιουνίου, ανήμερα της πέμπτης επετείου από τα εγκαίνια του Αρχαιολογικού Μουσείου Μεσσηνίας το 2009. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, οπότε θα περιλάβει και την περίοδο διεξαγωγής του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού. Οι «Μυθικοί χοροί της Μεσσηνίας» θα αναπτυχθούν σε δύο αίθουσες του Μουσείου. Στην πρώτη θα εκτεθούν ευρήματα των προϊστορικών χρόνων, όπως ειδώλια και ευρήματα από τις ανασκαφές στο ανάκτορο του Νέστορος, το καλύτερα διατηρημένο ανάκτορο στην Ελλάδα. Στη δεύτερη θα παρουσιασθούν πρωτότυπα έργα από την Αρχαία Μεσσήνη, το Μουσείο της Πύλου και την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας. Ο Π. Νίκας χαρακτήρισε την έκθεση αυτή «καλό νέο» και προέτρεψε τα στελέχη της ΛΗ΄ ΕΠΚΑ να συνεχίσουν την προσπάθεια, εξέφρασε δε τη θετική γνώμη του Δήμου για αρωγή στη διοργάνωση των «Μυθικών χορών της Μεσσηνίας». -

***  Γιατί απεργούν οι φαρμακοποιοί, τα σημερινά δύο φαρμακεία της Καλαμάτας

  «Οι φαρμακοποιοί όλης της χώρας απεργούν. Αντιστέκονται», όπως αναφέρουν σε σχετικό δελτίο Τύπου, «στη διάλυση κάθε δομής δημόσιας υγείας και του φαρμακείου, στην αντιμετώπιση του φαρμάκου ως εμπορεύματος και όχι ως κοινωνικού αγαθού, στην επιβάρυνση του πολίτη από την αύξηση της συμμετοχής του στη δαπάνη υγείας, στην απαξίωση του φαρμακοποιού ως επιστήμονα και στην απελευθέρωση του ωραρίου». Ζητούν, δε, καταλήγουν στο σχετικό δελτίο Τύπου, τη συμπαράσταση και την κατανόηση των πολιτών στον αγώνα τους ενάντια στη διάλυση κάθε κοινωνικής δομής του κράτους. -

***  Δωρεάν υπηρεσίες σε παιδιά και ενήλικες από το Τμήμα Λογοθεραπείας

 Κλινική Λογοθεραπείας λειτουργεί στο Τμήμα Λογοθεραπείας του ΤΕΙ Πελοποννήσου, όπου παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες διάγνωσης και θεραπείας σε προβλήματα λόγου και ομιλίας σε παιδιά και ενήλικες. Η Κλινική λειτουργεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος. Η διάγνωση και θεραπεία γίνεται από τους σπουδαστές υπό την επίβλεψη-καθοδήγηση καθηγητών τους (εποπτών) λογοθεραπευτών. Οι δε επόπτες καθοδηγούνται και συνεργάζονται με την υπεύθυνη της Κλινικής. Όσοι γονείς ή ενήλικες επιθυμούν, μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες και για ραντεβού: Δευτέρα 9.00-13.00 και Σάββατο 10.00-15.00, στο τηλέφωνο 2721045311. - 

***

***  Αθλητική  ενημέρωση :

*** Πέμπτη  27/03/2014 :


ΠΑΣ  ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ  1-1 , (1-1) .-
Τα  γκολ : 26΄  Ίγκόρ  , 38΄ Τζημόπουλος ,
Διαιτητές :Διαιτητής: Λαμπρόπουλος. Βοηθοί: Σταθόπουλος, Καραγκιοζόπουλος.
Κάρτες : Λίλα , Μπαϊκαρά , Χρήστου , Ρομέου , Παπαγεωργίου ,  Βίλα ,
Στο  35΄ 4΄λεπτη διακοπή λόγο  χαλαζόπτωσης  και  ανεμοθύελλας !
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Τζημόπουλος, Ακόστα.(Γιάκος) , Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς, Στρούνα (Τσάβες) , Κοροβέσης, Λίλα, Ντάσιος, Βίλα, Ίλιτς
Στον πάγκο για τον ΠΑΣ: Αμπάρης, Μπέριος, Τσάβες, Μιχαήλ, Αυγενικού, Γιάκος, Κρητικός.ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Πασχαλάκης, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Ρομέου (Ζδράβος), Μπεν Σαμπάτ, Ίγκορ(Σαρακατσάνος), Παπαγεωργίου, Μολίνα (Χασομέρης ), Μακρυδημήτρης,
Τριανταφύλλου.Στον πάγκο για τον Πανθρακικό: Αθανασιάδης, Καθάριος, Ζρδάβος-Ρίζος, Σεϊδάν, Σαρακατσάνος, Χασομέρης.
Βίντεο  από αγώνα  :
~ Γιάννενα-Πανθρακικός  1ο γκολ  0-1  27/3/2014: http://youtu.be/CefGo36eoQA ,
 
~ ΠΑΣ  Γιάννενα-Πανθρακικός  γκολ ισοφάρισης 1-1  ημιχ  27/3/2014 : http://youtu.be/qy0Nm2zBa6E ,
 
~ ΠΑΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ  ημίχρονο  1-1  φάσεις  γκολ  27/3/2014: http://youtu.be/RRkH4C_WUQE ,



ΑΠΟΛΛΩΝ Σμύρνης -ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης  3-3 , (2-3) .-
Τα  γκολ : 16 ΄πεναλτι  Λούκας , 27΄ Κατσικάς  , 37΄Λούκας , 40΄ πεν.  Α. Πετρόπουλος  ,45+1΄ Δεληζήσης , 86΄Α. Πετρόπουλος ,
Διαιτητές :Στηλιάρας , Τάτσης , Ευθυμιάδης ,
Κάρτες :Σπυρόπουλος , Κανακούδης ,Ινσαουράλδε , Τσοκάνης , Γεωργιάδης ,
Η  11άδα του Απόλλωνα: Γκόμες, Αργυρόπουλος(Φαρινόλα) , Δεληζήσης, Σόντερμπεργκ, Παντελιάδης (Τσοκάνης) , Κόρμπος, Αμπρόουζ (Κανακούδης), Μίνγκας, Λουσέρο, Ντάλμπεργκ, Πετρόπουλος  ,                     
Στον πάγκο για τους γηπεδούχους: Σταματόπουλος, Χατζηζήσης, Κανακούδης, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα, Τσοκάνης, Παπαζαχαρίας  ,                     
Η   11άδα του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λούκας, Στοχ (Γεωργιάδης), Χούσεν, Σπυρόπουλος, Κάτσε, Ινσαουράλδε, Μάρτενς (Μαντούρο), Νάτχο (Σαλπιγκίδης)  ,                      ,
Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους: Γιακουμής, Γεωργιάδης, Μαντούρο, Σαλπιγγίδης, Κίτσιου, Νίνης, Ολίσε    ,
   Video  από  αγώνα :  
~ ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΑΟΚ  1ο  γκολ  0-1 πεν   27/3/2014 : http://youtu.be/MGem4nzLEzU ,
 
~ ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΑΟΚ 2ο  γκολ  0-2 27/3/2014: http://youtu.be/Klfo0CCoY0c  ,
 
~ ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΑΟΚ  3ο  γκολ  0-3 27/3/2014: http://youtu.be/gBkdGV_N94E ,
   
~ ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΑΟΚ  3ο  γκολ  0-3 27/3/2014: http://youtu.be/gBkdGV_N94E ,

~* ΑΠΟΛΛΩΝA. -ΠΑΟΚ  3-3  3ο  γκολ  Απολ 27/3/2014: http://youtu.be/X9yQwAzTpTw ,
             
  ***  Για  την  31η  αγωνιστική  στην Σούπερ Λίγκα  στο  Ελληνικό ποδόσφαιρο   χθες  :
~ ΒΕΡΟΙΑ   - ΞΑΝΘΗ   3-2 ,  (1-1) .-
Τα  γκολ :5΄ Όστοϊτς , 33΄ Βασιλακάκης , 58΄ Μπαργκάν , 70΄ Παυλίδης , 93΄ Νάκας
Video  από  αγώνα  :
~ ΒΕΡΟΙΑ- ΞΑΝΘΗ  ημίχρ  1-1  γκολ ισοφάρισης  26/3/2014: http://youtu.be/Jl0vjifZ2fs ,               
~ ΒΕΡΟΙΑ-ΞΑΝΘΗ  γκολ ημιχρ  1-1 26/3/2014: http://youtu.be/V3sZX-DVTzY ,                                        ΒΕΡΟΙΑ- Ξάνθη   3-2  26/3/2014 : http://youtu.be/YHdGxvQexn8 ,.                                   ΒΑΡΟΙΑ-ΞΑΝΘΗ  3-2   2ο  γκολ   26/3/2014: http://youtu.be/lzbtMQllECs ,                                      
~** Βέροια-Ξάνθη 3-2  Πλατανιάς-Λεβαδειακός 2-0 26/3/2014: http://youtu.be/urZxX9_25nU ,      ΒΕΡΟΙΑ -ΞΑΝΘΗ  3-2  επίμαχες  26/3/2014 : http://youtu.be/ufDzpHsbDDA  ,

~ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  2-0 , (1-0) .-  ^
Τα  γκολ : 39΄ , 71΄Κατάϊ
Βίντεο  από  αγώνα
ΠΛΆΤΑΝΙΑΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  ημίχρ  1-0  το γκολ 26/3/2014: http://youtu.be/pjcYysSfhnk ,                   ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  2-0  δηλώσεις  γκολ  26/3/2014: http://youtu.be/gs0iWm_Gigc ,   ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  2-0  2ο γκολ  26/3/2014: http://youtu.be/uE844KitGyQ . ,             
 ~ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  2-0  26/32014: http://youtu.be/TwSRMQMj54c ,

ΟΦΗ  - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  Αθηνών    2-0 , (0-0) .- ^
Τα  γκολ : 57΄ Ζε Εντουάρντο , 67΄Ντουντού  ,
Βίντεο  από αγώνα :
~ ΟΦΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  2-0  2ο  γκολ  26/3/2014: http://youtu.be/lyTZ2KN0N8k ,                  
~ OFH-ATROMHTOS 2-0   1o  gkol  26/3/2014: http://youtu.be/GzndVjaMkiY ,

~ ΑΡΗΣ  Θεσσαλονίκης - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  0-2  , (0-2 ) .- ^
Τα  γκολ :  28΄ Σαρρής  , 30΄Διαμαντάκος ,

Βίντεο από αγώνα :
~ ΑΡΗΣ- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-2 ημιχρ 26/3/2014: http://youtu.be/XeMpSZuxhMA ,                                   
~* Άρης-Εργοτέλης 0-2 Πανιώνιος-Παναιτωλικός  1-0 26/3/2014 : http://youtu.be/GlYvbyottOU ,


~ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  1-1  ,(1-0).-   ^
Τα  γκολ : 29΄Αραβίδης , 69΄ Μαρτίνες ,

Βίντεο  από αγώνα  : 
~** Πανιώνιος-Παναιτωλικός 1-0  Άρης-Εργοτέλης 0-2  26/3/2014: http://youtu.be/Ic0LCs0y79Q ,   
~ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  1-1  γκολ ισοφάρισης 26/3/2014 : http://youtu.be/pByciQj-WOk ,
  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  - ΑΕΛ ΚΑΛΟΝΗ  3-0 , (2-0) .-
Τα  γκολ : 14΄ Ντίνας , 44΄Καρέλης , 71΄ αυτογκόλ  Βαλιός ,
 Βίντεο  από αγώνα :
~ ΠΑΟ-ΚΑΛΛΟΝΗ  ημιχρ 2-0  γκολ Ντίνα 26/3/2014 : http://youtu.be/y2ScS7kyZao ,                          
~ ΠΑΟ-ΚΑΛΛΟΝΗ  ημιχρ  2-0  γκολ Καρέλλη  26/3/2014: http://youtu.be/XU0gk-faV-c ,              

ΠΑΟ-ΚΑΛΛΟΝΗ  3-0   3ο  γκολ  26/3/2014 : http://youtu.be/hD8LimbWQdg ,                                        Παναθηναϊκός-Καλονή  3-0 δηλώσεις  26/3/2014: http://youtu.be/IyIv1FHJFiM ,                               ΠΑΟ-ΚΑΛΛΟΝΗ  2-1  Δηλώσεις 26/3/2014: http://youtu.be/cZgDYC_vZDY ,

~ ΑΣΤΕΡΑΣ  ΤΡΙΠΟΛΗΣ  -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  Πειραιώς  2-1 , (1-0) .-
Τα γκολ :22΄Ντε  Μπλάσης , 59΄ Βέργος , 93΄ Καράσκο ,
Βίντεο  από αγώνα :http://youtu.be/kcKyWpntKkU ,
~ΑΣΤΕΡΑΣ Τρ-ΟΣΦΠ   ημιχρ  1-0  γκολ Ντε Μπλάσης 26/3/2014 : http://youtu.be/kcKyWpntKkU ,
~** Αστέρας Τρ -ΟΣΦΠ  2-1  γκολ ισοφάρισης 26/3/2014: http://youtu.be/vxaOYwQNcrU ,
ΑΣΤΕΡΑΣ Τρ.-ΟΣΦΠ  2-1  2ο  γκολ  26/3/2014: http://youtu.be/SKXgNWwV468 ,
Αστέρας Τριπ -Ολυμπιακός Πειρ   2-1 δηλώσεις  26/3/2014 : http://youtu.be/Xlfn3Oi1izI , ,
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΟΣΦΠ  2-1  Δηλώσεις  26/3/2014: http://youtu.be/Yxl1fXfP6hg ,
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΟΣΦΠ  2-1  Δηλώσεις  26/3/2014: http://youtu.be/4003LYcQ4TA ,
Αστέρας Τρ- ΟΣΦΠ  2-1 ΔΗΛΩΣΕΙΣ  26/3/2014: http://youtu.be/yFBFP8kGNYk ,

***  Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής του Top 16 της Euroleague στο Ευρωμπάσκετ :


~ ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  63-80 .- ^
Τα  δεκάλεπτα  : 18-28 , ( 34-41 ) , 50-63 , 63-80 , .-
Βίντεο  από αγώνα  :
   ΜΑΛΑΓΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  63-80   27/3/2014 : http://youtu.be/vf1KstGUHhE  ,

 
~  ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ-ΟΣΦΠ  63-80  27/3/2014 : http://youtu.be/_ZgNZnCl2IA ,

~  ΜΑΛΑΓΑ - ΟΣΦΠ 63-80 δηλώσεις  27/3/2014: http://youtu.be/dysx8KLeDfU  ,

 ~ 12η  αγων  ΤΟΠ 16 Ευρωμπάσκετ 5ος  όμιλος 2014: http://youtu.be/bti3W1sCH5o ,

~ 12η  αγωνισ  στο ΤΟΠ 16 Ευρωμπάσκετ 6ος όμιλος  2014 : http://youtu.be/oEYHB43Dj-I ,
~ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ -ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  -ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  :  VIDEO  ΠΑΟ –ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ :   http://youtu.be/98hcHTBDsvQ ,  
 
  ~ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΟ  φάσεις δηλώσεις  27/3/2014 : http://youtu.be/UI8kohvzMyk ,
   

***

Ε’ όμιλος
Εφές Ανατολού-Λαμποράλ Κούτσα  79- 105 .- ^
Ουνικάχα Μάλαγα-Ολυμπιακός   63-80.- ^
Τα  δεκάλεπτα : 18-28 , (34-41) , 50-63 , 63-80 .-^
Φενέμπαχτσε-Αρμάνι Μιλάνο 28/03, 20:30
Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός 28/03, 21:45

Η βαθμολογία (Σε 11 αγωνιστικές)

Μπαρτσελόνα 11-0 22
Αρμάνι Μιλάνο 8-3 19
Παναθηναϊκός 6-5 17
Ολυμπιακός 5-6 18  σε  12  αγώνες
Φενέρμπαχτσέ/Ούλκερ 5-6 16
Ουνικάχα Μάλαγα 5-6 17   σε 12 αγώνες
Εφές Αναντολού 2-9 13
Λαμποράλ Κούτσα 2-9 13

ΣΤ’ όμιλος

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπάγερν Μονάχου   77-70 .- ^
Ζαλγκίρις Κάουνας-Γαλατασαράι   72-84 .- ^
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ρεάλ Μαδρίτης   76-77 .-^
Λοκομοτίβ Κουμπάν-Παρτίζαν 18:00, 28/03

Η βαθμολογία (Σε 13 αγωνιστικές)

Ρεάλ Μαδρίτης 9-2 22
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 9-2 22 
Μακάμπι Τελ Αβίβ 7-4 19
Λοκομοτίβ Κουμπάν 5-6 16  σε 12  αγώνες
Γαλατασαράι 5-6 18
Μπάγερν Μονάχου 5-6 17   .
Παρτίζαν 3-8 14  σε 12 αγώνες
Ζαλγκίρις Κάουνας 1-10 15

***     BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:

  http://www.youtube.com/stamos01 ,      3178   video.-         
http://www.youtube.com/stamatios01 , = 1683   video .- 
http://www.youtube.com/vlasiskal , =      1680  video.-                               ~Σύνολον                                                  6541   βίντεο    

 http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home , 2495    https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas  ,  https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258  ,  269  https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas ,


 *** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS    522 

*** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΜΑΡΤΙΟΥ  2014  :

 http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/03/01-2013.html  , Το  αγιάζι  Της  ενημέρωσης  01  Μαρτίου  2014 .-                                                                           ~http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/03/1-2-2014.html , Άρωμα αθλητικής  ενημέρωσης Σ/Κ 1 , 2 Μαρτίου 2014 .-                                                                         
~   http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/03/02-2014.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  02  Φεβρουαρίου  2014    .-
http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/03/03-2014.html , Το αγιαζι της ενημέρωσης Καθαραδευτέρα  03  Μαρτίου  2014  .-                                                                                                                                   
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/03/04-2014.html  , ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ  ΕΚΔΛΗΛΩΣΕΙΣ   Τρίτη  04  Μαρτίου  2014 .-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/03/04-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  04  Μαρτίου  2014 .-
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/03/05-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 05 Μαρτίου 2014 .-
~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/03/06-2014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 06 Μαρτίου 2014 .-
~  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/03/07-2014.html  , Ενημέρωση την Παρασκευή 07- Μαρτίου – 2014 .-
~  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/03/07-03-2014.html , Όμορφα  και  ωραία νέα  και  παλιά   Παρασκευή  07-03-2014  .-
~ http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/03/01-2014.html , Επιλογές   Παρασκευή  07  Μαρτίου  2014 .-
~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/03/08-2014.html , Ενημέρωση του Σαββάτου 08 Μαρτίου 2014 .-
~  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2014/03/8-9-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σ/Κ 8 και 9 Μαρτίου 2014 .-
~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/03/10-2014.html , Άρωμα  Δευτέρας  στην ενημέρωση  10 Μαρτίου  2014 .-
~ http://snsarfara.blogspot.gr/2014/03/11-2014.html , Άρωμα  ενημέρωσης  την  Τρίτη  11  Μαρτίου  2014 .-
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/03/12-2014.html , Άρωμα Μεσσηνιακής ενημέρωσης Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 .-
~   http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/03/13-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 ,.-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/03/14-2014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης 14 Μαρτίου 2014  .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/03/15-2014.html , Σάββατο στο αγιάζι της ενημέρωσης 15 Μαρτίου 2014 .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/03/15-16-2014.html , Αθλητικό Σάββατο -Κύριακο 15 και 16 Μαρτίου 2014 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/03/16-2014.html , Κυριακάτικη  ενημέρωση  16  Μαρτίου  2014 .-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/03/17-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Δευτέρα  17 Μαρτίου  2014 .-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/03/18-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη 18  Μαρτίου  2014.-
http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/03/blog-post.html ,ΑΝΘΟΛΟΓΟΝΤΑΣ    γράφοντας  και  αντιγράφοντας , Δευτέρα 17/03/2014 .- 
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/03/19-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης 19 Μαρτίου 2014 .-
~  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/03/20-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 .-
~http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/03/21-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/03/22-2014.html , Ενημέρωση  Σαββάτου   22  Μαρτίου  2014 .-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/03/23-2014.html  , Κυριακή της Σταυροπροσκύνησης ενημέρωση 23 Μαρτίου 2014  
http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/03/24-2014.html  , Άρωμα ενημέρωσης Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014 .-
~ http://snsarfara.blogspot.gr/2014/03/25-2014.html , Άρωμα ενημέρωσης Τρίτη 25 Μαρτίου 2014  .-
~   http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/03/26-2014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014.-
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/03/27-2014.html  ,  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  27  Μαρτίου  2014 ,-
~

  ** ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ  ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ  ΤΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΑΣ - ΑΓΙΟΝ  ΟΡΟΣ  :

~ Αρσανάς  Σκήτης Αγίας Άννης  2013 : http://youtu.be/qsK4LxUdywo ,

~  Σκήτη Α . Άννης ενημέρωση  3  για Αγία  Άννα  2013: http://youtu.be/O1ea2ud_bpU ,

~ Αγία  Άννα ενημέρωση 4  γιά Αγία Άννα  2013: http://youtu.be/CUunC6jaTT4 ,

~ Ι Μ  ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ 2013 : http://youtu.be/H71yATM38sE  ,

~ Ι Μ  Σίμωνόπετρας , Γρηγορίου  , Διονυσίου  2013: http://youtu.be/CYW5JHBWHXk ,

~  Ι Μ Διονυσίου  2013  : http://youtu.be/yPBhc8286AQ  ,

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΅