ΘΕΣΕΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΘΕΣΕΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ Τετάρτη 13 Ιουνίου  2012 :
Το ποντικάκι σκαλίζει βρίσκει και γράφει ! :


~** Νίκος Χανιάς … ο πρώην συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ και το νέο αγαπημένο πρόσωπο των media και της δεξιάς! :

~ Μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές, κάνει το γύρο του διαδικτύου και των ΜΜΕ ένα ηλεκτρονικό μήνυμα του Νίκου Χανιά, με το οποίο ανακοινώνει, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου ήταν εντελώς εσφαλμένη.
Επίσης ο Νίκος Χανιάς ανέφερε ότι τη λύση στο πρόβλημα και το αδιέξοδο που αντιμετωπίζει η χώρα μας είναι τα μνημόνια και η περαιτέρω αφαίμαξη του κόσμου της εργασίας τόσο στη χώρα μας όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη.
* Ναι, όλα αυτά τα λέει ένας άνθρωπος που με θέρμη υποστήριζε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφιος μέχρι πριν από λίγες ημέρες και το μόνο του πρόβλημα ήταν το γεγονός ότι δεν εκλέγεται αφού βγήκε 5ος σε σταυρούς στην Κορινθία.
* Δείτε τι υποστήριζε λίγες ημέρες πριν ο Νίκος Χανιάς, όταν κεραυνοβολούσε το Μνημόνιο και τους νεροκουβαλητές του Αντώνη Σαμαρά και Βαγγέλη Βενιζέλο. Συνεπέστατος…

·                   http://youtu.be/lDRfsIO6qJo   

·                    

~** ~ http://youtu.be/ssVClrR_cX0 ,

~
* Για όσους δεν γνωρίζουν ο Νίκος Χανιάς ήταν οργανωμένος συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ. Το 2007 ήταν διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών Ηλιείας, όταν η Πελοπόννησος ήταν στις φλόγες και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος έλεγε ότι οι φωτιές «έχουν χρώμα πράσινο». piazzadelpopolo

 ~** "ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ(Η) , ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΣΤΡΟ-ΑΝΝΑ...": "ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ...ΠΟΛΛΑ !!!!ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ !!!!ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΑΞΙΑΣ ΜΑΝΤΡΙ !!!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΘΕΟΣ !!!ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΥΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΚΟΗ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ...ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ !!!!"
**

~** ΒΟΜΒΑ ΣΟΙΜΠΛΕ: "ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ!"


Καταρρέει με πάταγο η τρομολαγνική προπαγάνδα Σαμαρά - ΜΜΕ!

~ Την πεποίθηση ότι το ευρώ δεν κινδυνεύει, οποιοδήποτε κι αν είναι το αποτέλεσμα των επαναληπτικών εκλογών στη Ελλάδα, εξέφρασε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό περιοδικό STERN και θα δημοσιευθεί στην έκδοση της Πέμπτης, 14 Ιουνίου.Μιλώντας για τη βιωσιμότητα του κοινού νομίσματος, ο γερμανός υπουργός είπε πως το ευρώ θα επιβιώσει έστω και στην περίπτωση που οι πολέμιοι του προγράμματος λιτότητας κερδίσουν τις ελληνικές εκλογές, προειδοποιώντας μάλιστα πως δεν υφίσταται κανένας δρόμος που να μην απαιτεί σκληρά μέτρα προκειμένου να επιτευχθεί η αναδιάρθρωση και η εξυγίανση της χώρας.Αναφερόμενος στον ενδεχόμενο αποπομπής της χώρας μας από το κοινό νόμισμα, ο κ. Σόιμπλε γνωμοδότησε ότι μία τέτοια εξέλιξη είναι σχεδόν αδύνατη λόγω του νομικού πλαισίου της ΟΝΕ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι στο Βερολίνο «δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να διώξουμε κάποιον από την ευρωζώνη». Συμπλήρωσε δε ότι τα μειονεκτήματα τυχόν εξόδου θα ήταν τεράστια, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως η τελική απόφαση ανήκει στους έλληνες πολίτες.
Συνεχίζοντας , ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών εξέφρασε την λύπη του για τις κακουχίες που βιώνουν οι απλοί έλληνες πολίτες. «Ο απλός πολίτης υποφέρει ενώ οι πλουσιότεροι έχουν φροντίσει και έχουν διασφαλιστεί», σχολίασε δηκτικά προσθέτοντας ότι «συμπονά πραγματικά τον απλό Έλληνα πολίτη [...] αλλά δεν μπορώ να τον γλιτώσω απ’ αυτό».«Δεν είναι εύκολο να κόβεις τον κατώτατο μισθό στην Ελλάδα, όταν βλέπεις τους πολλούς ιδιοκτήτες θαλαμηγών. Αλλά ο ελληνικός κατώτατος μισθός μειώνεται στα επίπεδα του ισπανικού. Αν η χώρα θέλει να γίνει και πάλι ανταγωνιστική, πρέπει να μειωθεί» τόνισε ο κ. Σόιμπλε.
Έπειτα , ο γερμανός ηγέτης αναφέρθηκε στα σχέδια της γερμανικής αντιπολίτευσης για τη δημιουργία ενός ταμείου εξόφλησης του χρέους για τα κράτη της ευρωζώνης. «Αυτό το ταμείο δεν μπορεί να δημιουργηθεί αυτή τη στιγμή επειδή παραβιάζει τις ευρωπαϊκές συνθήκες, για παράδειγμα τον κανόνα του no-bail-out», τόνισε ο κ. Σόιμπλε, επισημαίνοντας ότι η ύπαρξη ενός τέτοιου ταμείου θα έδινε λανθασμένα κίνητρα.

«Χωρίς κοινή δημοσιονομική πολιτική δεν μπορείτε να κοινοτικοποιήσετε την ευθύνη. Διαφορετικά μια χώρα θα μπορούσε να δημιουργεί χρέη σε βάρος άλλων χωρών. Αυτό δε γίνεται. Όποιος πληρώνει, αυτός θα πρέπει και να αποφασίζει», συμπλήρωσε.

Τέλος , στρέφοντας την προσοχή του στην συνεχιζόμενη εκροή καταθέσεων από τις ελληνικές αλλά και τις ισπανικές τράπεζες, ο κ. Σόιμπλε εμφανίστηκε καθησυχαστικός για το εάν αυτό το φαινόμενο θα μπορούσε να εξαπλωθεί και στη Γερμανία, υπογραμμίζοντας πως η βορειοευρωπαϊκή χώρα κερδίζει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον από το κοινό νόμισμα και πως έχει «το μεγαλύτερο συμφέρον να διατηρηθεί όπως ακριβώς είναι».

«Θα συμβούλευα κάθε επαγγελματία επενδυτή ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες εποχές, να επενδύσει στο ευρώ», κατέληξε λακωνικά.

http://www.hellas-orthodoxy.blogspot.gr/

~** Σε περίπτωση που το καθεστώς Άσσαντ δεν αντέξει, η Ρωσία θα αλλάξει γεωστρατηγική κατεύθυνση συνολικά στις Α.Μεσόγειο κάτι που αφορά άμεσα και την Ελλάδα...:

~ Επιθετικά ελικόπτερα Κa-50/52 Black Sark, και προηγμένα αντιαεροπορικά συστήματα Pantsir-S1 στέλνει η Ρωσία στη Συρία σε μία κίνηση που δείχνει σαφή διάθεση ενίσχυσης των δυνάμεων του καθεστώτος που συκρούονται με τους φανατικούς μουσουλμάνους αντάρτες.
* Η πώληση έχει "ειδική" πολιτική σημασία γιατί είναι ένα όπλο το οποίο αφορά καθαρά τον αντι-ανταρτικό αγώνα με χρήση όπλων που προορίζονται για κατάδειξη και ασφαλή ρποσβολή στόχων μέσα στις πόλεις.

* Οι ΗΠΑ μόλις πληροφορήθηκαν την πώληση προχώρησαν σε σχετικό διάβημα για να εισπράξουν την απάντηση ότι "Δεν έχουν τα ελικόπτερα καμία σχέση με την συνεχιζόμενη ειρηνευτική προσπάθεια". Στο θέμα παρενέβη η ίδια η Χ.Κλίντον με δήλωσή της σύμφωνα με την οποία: «Έχουν πει ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε γιατί απλά πρόκειται για εμπορικές συναλλαγές με την κυβέρνηση της Συρίας. Μας ανησυχούν όμως οι τελευταίες πληροφορίες που έχουμε ότι... επιθετικά ελικόπτερα είναι καθ’ οδόν από τη Ρωσία προς τη Συρία αφού μια τέτοια πώληση εκτιμούμε ότι θα αποτελέσει στοιχείο κλιμάκωσης της κατάστασης».
Ένα τέτοιο όπλο όπως προαναφέραμε θα μπορούσε να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στους μουσουλμάνους αντάρτες και ειδικά στις συνοριακές διόδους με Τουρκία και Ιορδανία, κατά την διάρκεια της νύχτας.
Επίσης η κρατική εταιρεία εξαγωγών όπλων της Ρωσίας, η Rosoboronexport, εξέφρασε την πρόθεσή της να συνεχίσει την εξαγωγή προηγμένων οπλικών συστημάτων προς την Συρία. Τις σχετικές δηλώσεις έκανε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Ιγκόρ Σεβαστιάνοφ. «Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει την Ρωσία ότι παραβίασε τους κανόνες εμπορίας όπλων της διεθνούς κοινότητας Στέλνουμε Pantsir στην Συρία όπου θα αποδείξουν την υψηλή επιχειρησιακή τους αξία». Το επιχείρημα για αυτήν την απόφαση ήταν πως η παραγγελία των συστημάτων έγινε πριν η Συρία μπει στην κατάσταση εμφυλίου πολέμου.
Ιδιαίτερη σημασία έχει και η είδηση για την επιχειρησιακή αξιοποίηση των επάκτιων πυροβολαρχιών βλημάτων Yakhont που έχουν θέσει μεγάλο μέρος της Α.Μεσογείου εντός του βεληνεκούς των ρωσικών υπερηχητικών βλημάτων cruise που πάντως για την ώρα "στελεχώνονται" από Ρώσους συμβούλους.
* Η Ρωσία δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για να αποτρέψει την κυριαρχία των ισλαμιστών στην Συρία, αφού η Μόσχα θεωρεί ότι αν "πέσει" η Συρία θα ακολουθήσει το Ιράν και μετά ο ρωσικός Καύκασος.
&* Σε περίπτωση που το καθεστώς Άσσαντ δεν αντέξει, η Ρωσία θα αλλάξει γεωστρατηγική κατεύθυνση συνολικά στις Α.Μεσόγειο κάτι που αφορά άμεσα και την Ελλάδα...

~** ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΛΕΠΤΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ… ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!!!:
~Δεν πρόλαβε να διεξαχθεί η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση και τρεις πρώην πλέον βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δεν εξελέγησαν στις 6 Μαΐου, επιστρέφουν στα γκισέ της Εθνικής Τράπεζας!
Ο Δημήτρης Κουσελάς, ο Χρήστος Πρωτόπαπας και ο Δημήτρης Καρύδης είναι τραπεζοϋπάλληλοι και (βάσει του νόμου) θα επιστρέψουν στην υπηρεσία τους. Τώρα τι σόι δουλειά θα κάνουν ουδείς γνωρίζει, αφού απέχουν από τα γκισέ χρόνια ολόκληρα. Από την εποχή, δηλαδή, της δραχμής.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι,..
δεν θα καθίσουν στις θέσεις των υπαλλήλων, αλλά σε κάποια υπηρεσία της κεντρικής διοίκησης.
~ Δεν παλεύονται τα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ. Ακόμη και σήμερα, ένας – ένας βολεύουν τους... πισινούς τους εις υγείαν των κορόιδων, την ώρα που οι συμπολίτες τους αυτοκτονούν και πεινάνε...

~** Η ΓΚΟΛΕΜΑ... ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗ... ΟΤΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...!!:
~Η Νίκη Γκολεμά, από τις τελευταίες που θα μπορούσε κάποιος να κατηγορήσει για "χρυσαυγιτισμό", γράφει και στην ουσία καταγγέλει στη Real News επιβεβαιώνοντας απόλυτα τον Ηλία Κασιδιάρη...
«Θυμάστε που σας έλεγα για μία πολύ γνωστή βουλευτίνα, πως έλεγε στον Γιώργο Παπαδάκη «Φέρ’ τον μου να τον…», για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής; Ε, η Λιάνα ήταν, με το γνωστό σε όλους αποτελέσματα. Και ο Παπαδάκης πίστευε ότι θα γίνει τζέρτζελο, αλλά όχι κι έτσι…» έγραψε στη στήλη της «Μέχρι Κεραίας» στη Real η Ντέπυ Γκολεμά.
~ Όχι ότι είχαμε καμιά αμφιβολία αλλά έχει άλλη αξία να επιβεβαιώνεται ο βρώμικος τρόπος που λειτουργεί το σύστημα, μέσα από το ίδιο το σύστημα...
ο αυτόπτης μάρτυς

ΕΥΓΕ Κ.ΓΚΟΛΕΜΑ!ΘΕΛΕΙ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ!!!

~**
ΑΡΝΗΘΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΑΛΛΟΥ!!!
Ο υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας αφού έκλεισε όλο το χώρο της ταβέρνας Το ΑΙΓΑΙΟΝ για το γεύμα προς τιμήν των υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 26 Σεπτεβρίου 2012 στο πλαίσιο της κυπριακής Προεδρίας, στη συνέχεια τηλεφώνησε και ακύρωσε! Απαιτώντας βάσει «πρωτοκόλλου» να κατέβει η Ελληνική Σημαία που για χρόνια κυματίζει εκεί . Ο ιδιοκτήτης Βάσος Φτωχόπουλος, αρνήθηκε να κατεβάσει τη Σημαία, και τότε ο υπουργός του ανακοίνωσε ότι το γεύμα ακυρώνεται. Διαβάστε το ιστορικό όπως το καταγράφει ο Β. Φτωχόπουλος.
Όμως, το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Η απαίτηση του υπ. Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ. Ποίου «πρωτοκόλλου» κύριε υπουργέ της Άμυνας; To εστιατόριο Αιγαίον δεν είναι κυβερνητικό κτίριο (public) (τα οποία και κυβερνητικά κτίρια ακόμα δικαιούνται βάση του Συντάγματος στις γιορτές να υψώνουν μαζί με την Κυπριακή σημαία και την Ελληνική Appendix D article 4 para 2) ), αλλά ανήκει σε ιδιώτη, νόμιμο πολίτη της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Το Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας, κύριε υπουργέ της Άμυνας, παραχωρεί στον κάθε πολίτη της Δημοκρατίας το δικαίωμα να αναρτά στα κτίριά του τη σημαία της Δημοκρατίας ή την Ελληνική ή την Τουρκική σημαία δίχως περιορισμούς. Και
γράφει το σύνταγμα στο αγγλικό κείμενο :
Appendix D Draft Constitution of the Republic of Cyprus
Article 4, para 4: “ Any citizen of the Republic or any body, corporate or unincorparate other than public, whose members are citizens of the Republic, shall have the right to fly on their premises the flag of the Republic or the Greek or the Turkish flag without any restriction.”.
ΑΡΝΗΘΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΑΛΛΟΥ!!!
Ο υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας αφού έκλεισε όλο το χώρο της ταβέρνας Το ΑΙΓΑΙΟΝ για το γεύμα προς τιμήν των υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 26 Σεπτεβρίου 2012 στο πλαίσιο της κυπριακής Προεδρίας, στη συνέχεια τηλεφώνησε και ακύρωσε! Απαιτώντας βάσει «πρωτοκόλλου» να κατέβει η Ελληνική Σημαία που για χρόνια κυματίζει εκεί . Ο ιδιοκτήτης Βάσος Φτωχόπουλος, αρνήθηκε να κατεβάσει τη Σημαία, και τότε ο υπουργός του ανακοίνωσε ότι το γεύμα ακυρώνεται. Διαβάστε το ιστορικό όπως το καταγράφει ο Β. Φτωχόπουλος.
Όμως, το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Η απαίτηση του υπ. Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ. Ποίου «πρωτοκόλλου» κύριε υπουργέ της Άμυνας; To εστιατόριο Αιγαίον δεν είναι κυβερνητικό κτίριο (public) (τα οποία και κυβερνητικά κτίρια ακόμα δικαιούνται βάση του Συντάγματος στις γιορτές να υψώνουν μαζί με την Κυπριακή σημαία και την Ελληνική Appendix D article 4 para 2) ), αλλά ανήκει σε ιδιώτη, νόμιμο πολίτη της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Το Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας, κύριε υπουργέ της Άμυνας, παραχωρεί στον κάθε πολίτη της Δημοκρατίας το δικαίωμα να αναρτά στα κτίριά του τη σημαία της Δημοκρατίας ή την Ελληνική ή την Τουρκική σημαία δίχως περιορισμούς. Και
γράφει το σύνταγμα στο αγγλικό κείμενο :
Appendix D Draft Constitution of the Republic of Cyprus
Article 4, para 4: “ Any citizen of the Republic or any body, corporate or unincorparate other than public, whose members are citizens of the Republic, shall have the right to fly on their premises the flag of the Republic or the Greek or the Turkish flag without any restriction.”.
Φανούλα Αργυρού - koukouvagia.com
Φανούλα Αργυρού - koukouvagia.com

~*** ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!


ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΙ ΑΓΑΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΔΙΚ...!

~ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...
Κατά καιρούς αναφερθήκαμε στον ύποπτο ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ στην Θράκη. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, εθνικιστικά μειονοτικά στοιχεία έχουν διεισδύσει στις τάξεις του προκειμένου να προωθήσουν τον τουρκικό εθνικισμό. Η πρακτική αυτή ανέκαθεν εφαρμοζόταν στην Μητέρα Πατρίδα Τουρκία, όπου το παρακράτος φύτευε ανθρώπους στα αριστερά κόμματα, όχι μόνο για να ρουφιανεύουν, αλλά και για να αλλοιώνουν τις ιδεολογικές τους κατευθύνσεις. Η μακρά παράδοση έχει τις ρίζες της στον ίδιο τον Μουσταφά Κεμάλ...
~ Επειδή οι κοινωνίες στη Θράκη είναι μικρές, δεν τρώνε το κουτόχορτο των ροζ και κόκκινων εκδοχών των Γκρίζων Λύκων. Κάποιοι …"Λύκοι", θεωρούν ότι η ριζοσπαστική δράση του ΣΥΡΙΖΑ, τους προσφέρει μια ακόμη πλατφόρμα αποδυνάμωσης της κρατικής ισχύος στην Ελληνική Θράκη. Ευτυχώς, στη Θράκη δεν υπάρχουν οργανωμένοι πυρήνες αναρχικών, για να καίνε Γκρίζοι Λύκοι και αναρχικοί, δίπλα δίπλα, τις ελληνικές σημαίες… Να είστε σίγουροι όμως ότι θα ξεφύτρωναν συντομότατα και μουσουλμάνοι …ιδεολόγοι αναρχικοί!
~ Στο πρόσφατο παρελθόν, σε διαδήλωση φίλων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κομοτηνή (είχαν συνοδευθεί από επεισόδια), κατέφθασε στον περίβολο του πανεπιστημίου, αρθρογράφος της ισλαμιστικής εφημερίδας Μιλλέτ Ξάνθης, συνοδευόμενος από αριστερούς του …φίλους! Πιστεύουμε ότι οι αφελείς και καλοπροαίρετοι χριστιανοί συνοδοί του ισλαμιστή αρθρογράφου, είχαν παντελή άγνοια του ρόλου του ανθρώπου αυτού. Όμως η άγνοιά τους είναι φονικά επικίνδυνη για τη Θράκη…
~ Η κατάσταση φαίνεται ότι έχει ξεφύγει από τον έλεγχο των κεντρικών του ΣΥΡΙΖΑ. Στις 7 Ιανουαρίου 2012, εκπρόσωποι του εθνικιστικού κόμματος DEB, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του κόμματος Οζάν Αχμέτογλου (αρθρογράφο της τουρκόφωνης Γκιουντέμ) και την Νετζλά Τσαβούς (γιατρό, επικεφαλής του τομέα Γυναικών), πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.
~ Την επιτροπή του DEB την υποδέχτηκαν ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και υποψήφιος βουλευτής Νίκος Καλιαμπάκας μαζί με τοπικά κομματικά στελέχη και παραβρέθηκε και ο υποψήφιος βουλευτής Χουσείν Ζεϊμπέκ.
~ O Νίκος Καλιαμπάκας εξέφρασε την ικανοποίηση του από την επίσκεψη των στελεχών του κόμματος DEB, ενώ κατά την διάρκεια της επίσκεψης αξιολογήθηκαν οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα. Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρο του DEB Οζάν Αχμέτογλου δώρισε στον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Καλιαμπάκα, τιμητική πλακέτα! (Αναδημοσίευση από την εφημερίδα των Πομάκων ΖΑΓΑΛΙΣΑ

~Υπενθυμίζεται ότι το εθνικιστικό "κόμμα" της Άγκυρας DEB ιδρύθηκε το 1991 από τον Αχμέτ Σαδίκ, με σκοπό να… προσεταιριστεί όσους δηλώνουν Τούρκοι και πιστεύουν στην αυτόνομη παρουσία τους στα πολιτικά αυτοδιοικητικά θέματα και όχι μόνο. Ουσιαστικά ο ΣΥΡΙΖΑ με την κίνηση του αυτή αναγνωρίζει ένα "κόμμα" που προωθεί την εθνική διάσταση των μελών της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη σε αγαστή συνεργασία με το τουρκικό κράτος.
~ Και για να μην υπάρχουν αυταπάτες για το τι πιστεύουν τα στελέχη του κόμματος DEB αρκεί να διαβάσει κανείς τα λόγια του προέδρου του Μουσταφά Αλί Τσαβούς. Όπως είχε δηλώσει ο Αλί Τσαβούς, πρόεδρος του κόμματος DEB «Μια μέρα αυτοί, που αγνοούν εμάς, αυτοί που αγνοούν το μεγάλο τουρκικό έθνος, θα διαψευσθούν. Εμείς στεκόμαστε ορθοί και ατενίζουμε το μέλλον με ελπίδα. Ζούμε στη Δυτική Θράκη ως Τούρκοι και Τούρκοι θα μείνουμε!»
~ Επίσης, ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Νίκος Καλιαμπάκας και ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ, επισκέφτηκαν την παράνομη "Τουρκική Ένωση Ξάνθης". Οι επισκέπτες έγιναν δεκτοί από τον πρόεδρο της "Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης" Αχμέτ Καρά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο πρόεδρος Καρά τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εκλογές.

~ Εν τω μεταξύ, το γραφείο Κωνσταντινούπολης του αυτοαποκαλούμενου «Συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης» με ανακοίνωσή του καλεί τα μέλη του να γυρίσουν στην Ελλάδα για να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμά τους και να ψηφίσουν τους "Τούρκους", όπως λένε, υποψηφίους. “Ο Τούρκος ψηφίζει Τούρκο” είναι το διχαστικό σύνθημα που εκπέμπουν.
~ Μάλιστα, έχουν ενοικιαστεί αρκετά τουριστικά λεωφορεία, τα οποία καθημερινά (από μεθαύριο) θα πραγματοποιούν δρομολόγια προς Ξάνθη και Κομοτηνή, μεταφέροντας δωρεάν τους ψηφοφόρους.
~ Βέβαια, δεν έχει διευκρινιστεί ποιος πληρώνει για τη δωρεάν μεταφορά των Ελλήνων μουσουλμάνων από την Κωνσταντινούπολη στη Θράκη. Βέβαια, στα γραφεία του συγκεκριμένου παραρτήματος φιγουράρουν η σημαία της Τουρκίας και εκείνη της αυτοαποκαλούμενης «Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης»

*** ΑΘΛΗΤΙΚΑ  2ος αγώνας  2ου Ομίλου  στο Ευρωπαϊκό ποδοσφαίρου :
 ΔΑΝΙΑ  -  ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ  3-2 , (1-2) .- Γκολ: 41' , 80΄ Μπέντνερ - 24' Πέπε, 36' Πόστιγκα
*  ~ Κίτρινες: Πόουλσεν - Μεϊρέλες
~ Κόκκινες:
-  Δανία (Όλσεν): Άντερσεν, Γιάκομπσεν, Κιάερ, Άγκερ, Πόουλσεν, Κβιστ, Ζίμλινγκ, Ρόμενταλ, Έρικσεν, Κρον Ντέλι, Μπέντνερ , (Μπαρέλα ) .
* Στον πάγκο: Λίντενγκάαρντ, Σμάιχελ, Μπιέλαντ, Οκόρε, Βας, Πόουλσεν, Σένε, Σιλμπερμπάουερ, Πόουλσεν, Κάλενμπεργκ, Πέντερσεν, Μίκελσεν
- Πορτογαλία (Μπέντο): Πατρίτσιο, Περέιρα, Άλβες, Πέπε, Κοεντράο, Μουτίνιο, Μεϊρέλες, Βελόσο, Νάνι, Ρονάλντο, Πόστιγκα
* Στον πάγκο: Εντουάρντο, Μπέτο, Κόστα, Ρολάντο, Λόπεζ, Κουστόδιο, Κουαρέσμα, Ρούμπεν Μίκαελ, Ούγκο Βιάνα, Αλμέιδα, Ολιβέιρα, Βαρέλα
~ Διαιτητής: Κρεγκ Τόμσον (Σκωτία)
Ολλανδία-Γερμανία   1-2 , ( 0-2 ) .-
~
Γκολ: 24', 38' Γκόμεζ , 73΄  Ρόμπεν Φάν Πέρσι
-Κίτρινες:
-Κόκκινες:

* Ολλανδία (Μπερτ Φαν Μάαρβαικ): Στεκέλεμπουργκ, Φαν Ντερ Βιλ, Χάιτινχα, Ματάισεν, Βίλεμς, Φαν Μπόμελ, Ντε Γιόνγκ, Ρόμπεν, Σνάιντερ, Αφελάι, Φαν Πέρσι.
** Στον πάγκο: Βορμ, Κρουλ, Μπόουμα, Φλααρ, Μπουλαρούζ, Σχάαρς, Στρούτμαν, Φαν Ντερ Φάαρτ, Κάουτ, Χούντελαρ, Λ. Ντε Γιόνγκ, Νάρσινγκ.
* Γερμανία (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Μπαντστούμπερ, Λαμ, Κεντίρα, Σβαϊνστάιγκερ, Μίλερ, Εζίλ, Ποντόλσκι, Γκόμεζ.
** Στον πάγκο: Βίζε, Τσίλερ, Σμέλτσερ, Χέβεντες, Μερτεζάκερ, Γκουντογκάν, Σούρλε, Μπέντερ, Κρος, Γκέτσε, Ρόις, Κλόζε.
- Διαιτητής: Έρικσεν (Σουηδία)
- Βοηθοί: Γουίτμπεργκ (Σουηδία), Κλασένιους (Σουηδία)

**
** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  Άλλα  :
~** Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας
~ Αντέχει στην κρίση, δίνοντας μήνυμα εξωστρέφειας και δημιουργίας  * Η επικαιρότητα, το προσωπικό στίγμα, η εμβάθυνση στην τέχνη του χορού και οι αναγκαίες περικοπές λόγω κρίσης, είναι τα χαρακτηριστικά του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας που θα διεξαχθεί 12 με 19 Ιουλίου σε δύο χώρους, το αμφιθέατρο του Κάστρου και το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο.
 * Το πρόγραμμα ανακοίνωσε χθες στην Αθήνα, σε συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Πολιτισμού, η καλλιτεχνική διευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Χορού Καλαμάτας, Βίκυ Μαραγκοπούλου, ενώ παρόντες ήταν ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας και ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης «Φάρις», Νίκος Μπασακίδης.
 * Όσο για το Μέγαρο Χορού (όπου επρόκειτο να διεξαχθούν κάποιες παραστάσεις, όπως είχε ανακοινωθεί πρόσφατα από το Δήμο Καλαμάτας), χθες ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας είπε μόνο ότι ολοκληρώνεται και πως υπολογίζει να εγκαινιαστεί μέχρι το φθινόπωρο.
 ~ Φεστιβάλ σε δύσκολες εποχές
 * Η Βίκυ Μαραγκοπούλου σημείωσε ότι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα έχουν επηρεάσει και το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ, επιφέροντας τις αναγκαίες περικοπές, ενώ αναφερόμενη στον προϋπολογισμό είπε ότι υπολογίζει να μην ξεπεράσει τα 500.000 ευρώ. «Το Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας», επισήμανε, «δεν ξεχνά ότι το κοινό, όσο πιο δύσκολες στιγμές περνά, τόσο περισσότερο έχει ανάγκη την τέχνη, όχι μόνο για να προσανατολίζει τη σκέψη του, αλλά και ως χώρο απ’ όπου μπορεί να αντλεί δύναμη, παρηγοριά και την απαραίτητη αισιοδοξία για να αντιμετωπίσει τις δύσκολες καταστάσεις». Γι’ αυτό παρουσιάζοντας το φετινό πρόγραμμα, έκανε λόγο για προβληματισμό, αλλά και αισιοδοξία.
 * Ο δήμαρχος Καλαμάτας, ο οποίος πριν από τη συνέντευξη είχε μια σύντομη συνάντηση με την υπουργό Πολιτισμού Τατιάνα Καραπαναγιώτη και τη γενική γραμματέα του ΥΠ.ΠΟ. Λίνα Μενδώνη, αργότερα εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την κα Μενδώνη, για τις προσπάθειές της, όπως είπε, να χρηματοδοτηθεί το Φεστιβάλ από τις πιστώσεις του ΕΣΠΑ για τα επόμενα τρία έτη, με 350.000 ευρώ το χρόνο. Για τα υπόλοιπα χρήματα θα φροντίσει ο Δήμος.
 ~ Το πρόγραμμα με μια ματιά!
 * «Panorama» του Γάλλου Φιλίπ Ντεκουφλέ. Η παράσταση περιλαμβάνει τις καλύτερες στιγμές από το 30χρονο έργο του. Το σύμπαν του ευρηματικού, διάσημου καλλιτέχνη, γεμάτο παράξενα πλάσματα που ξεφυτρώνουν στη σκηνή ή ίπτανται, γεμάτο από τον ενθουσιασμό του δημιουργού για τις παλιές αναζητήσεις της κινούμενης εικόνας, για τις πρώτες μέρες του κινηματογράφου, για το τσίρκο των ακροβατών και των κλόουν, θα πλημμυρίσει τη σκηνή του Κάστρου με θεαματικές εικόνες. Ο χορογράφος έρχεται για τρίτη φορά στο Φεστιβάλ.
- Πέμπτη 12/7, Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας, ώρα 22.00.
- Παρασκευή 13/7, Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας, ώρα 22.00.
 * «Press» του Γάλλου Πιερ Ριγκάλ. Η παράσταση βασίζεται σε μια έξυπνη μεταφορά: Ο σύγχρονος άνθρωπος που βλέπουμε στη σκηνή «πιέζεται» από τις καταστάσεις, μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά, αφού βρίσκεται στην «πρέσα» ενός χώρου που διαρκώς μικραίνει! Διερευνώντας τη σχέση της κοινωνίας μας με την «πίεση», ή αλλιώς με τη «σύνθλιψη», ο Ριγκάλ δημιουργεί μια παράσταση γεμάτη έξυπνες εικόνες και νόημα.
- Σάββατο 14/7, Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας, ώρα 21.00.
- Κυριακή 15/7, Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας, ώρα 20.00.
 * «Exit/Exist» του Νοτιοαφρικανού Γκρέγκορυ Μακόμα. Συνδυάζοντας τη δυτική εκπαίδευσή του με την αφρικανική μνήμη του, ο Μακόμα δημιουργεί μια παράσταση για τη μνήμη και την Ιστορία. Μας ζητά να σταματήσουμε για μια στιγμή και να κοιτάξουμε πίσω, να παρατηρήσουμε τη γενναία στάση ενός προγόνου, για να μπορέσουμε ν’ ατενίσουμε το μέλλον με άλλο βλέμμα.
- Κυριακή 15/7, Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας, ώρα 22.00.
 * «Τune In» της Κύπριας Λίας Χαράκη. Σπουδή πάνω στο πώς μια μινιμαλιστική, επαναληπτική κίνηση μπορεί να γεννήσει συναίσθημα στον ερμηνευτή και, κατ’ επέκταση, στο θεατή.
* «Autogoal» της Σοφίας Μαυραγάνη. Το έργο, με αυτοσαρκασμό και σπιρτάδα, καταπιάνεται με το θέμα της σχέσης αθλητή - προπονητή. Ποιος έχει το πάνω χέρι;
- Δευτέρα 16/7, Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας, ώρα 21.00.
 * «Α-Μ Ι» της Μαριέλας Νέστορα. Η παράσταση έχει ως θέμα το πώς «διαβάζει» ο θεατής την κίνηση των χορευτών στη σκηνή, από την απλή κατανόησή της μέχρι τη δημιουργία εικόνων από τον ίδιο, με αφορμή αυτό που βλέπει.
- Τετάρτη 18/7, Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας, ώρα 22.00.
 * «Trio A» της Υβόν Ράινερ. Από τις πιο σημαντικές στιγμές του φετινού προγράμματος θεωρείται η παράσταση της Αμερικανίδας χορεύτριας και χορογράφου Pat Catterson, που θα ερμηνεύσει το Trio A (1966) της Υβόν Ράινερ. Το Trio A δημιουργήθηκε και πρωτοπαρουσιάστηκε μέσα στο μυθικό περιβάλλον της Judson Church, από μια καλλιτέχνιδα που επηρέασε όσο λίγοι την εξέλιξη των πραγμάτων στην πρωτοπορία της Νέας Υόρκης τη δεκαετία του 1960, σημαδεύοντας, παρά τη σύντομη διάρκειά του, την ιστορία του σύγχρονου χορού. Συμμετέχει η Καλαματιανή Σάνια Στριμπάκου.
- Πέμπτη 19/7, Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας, ώρα 20.00.
 * «Era poVera» της Πατρίσια Απέργη. Μια έρευνα για το πώς λειτουργούν οι άνθρωποι μέσα στον αστικό λαβύρινθο των δρόμων. Η πόλη, το σώμα και οι μνήμες της, οι κατοικήσεις και τα φαντάσματά της, ο αγώνας επιβίωσης, γίνονται το πρωτογενές υλικό της ομάδας. Οι μονάδες γίνονται σύνολο και η νέα ομάδα, καθρέφτης ενός κοινωνικού συνόλου, αναζητά τη φωνή της.
- Πέμπτη 19/7, Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας, ώρα 22.00.
 ~ Εισιτήρια
 * Η ημερομηνία έναρξης της προπώλησης εισιτηρίων και οι τρόποι προαγοράς θα ανακοινωθούν σύντομα. Οι τιμές είναι:
- 20,00 και 12,00 ευρώ (φοιτητικό/μειωμένο & β΄ ζώνη περιορισμένης ορατότητας στο Κάστρο), για όλες τις παραστάσεις στο αμφιθέατρο του Κάστρου.
- 15,00 και 12,00 ευρώ (φοιτητικό/μειωμένο), για τις παραστάσεις στο ΔΗΠΕΘΕΚ.
- 10,00 και 8,00 ευρώ (φοιτητικό/μειωμένο), για την παράσταση της Μαριέλας Νέστορα στο ΔΗΠΕΘΕΚ.
~* Ειδική τιμή: 10,00 ευρώ, για όλες τις παραστάσεις, για τους συμμετέχοντες στο Σεμινάριο και τα Εργαστήρια του Φεστιβάλ.
* H έκδοση μειωμένων εισιτηρίων, καθώς και η είσοδος με αυτά στο θέατρο, γίνεται με την επίδειξη της αντίστοιχης ειδικής κάρτας.
* Η είσοδος σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις, που θα γίνουν, θα είναι ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια, τις διαλέξεις, τα εργαστήρια που θα διεξαχθούν και τις παράλληλες εκδηλώσεις, μπορείτε να βρείτε στο Διεθνές Κέντρο Χορού Καλαμάτας: Παν. Καίσαρη 6, τηλ. 27210 83086 ή 90886, (φαξ: 27210 26966), mail@kalamatadancefestival.grΑυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε / http://www.kalamatadancefestival.gr/ .   Της Μαρίας Νίκα

~** Νταλίκες με λαθραία τσιγάρα στο Μεσοπόταμο Πυλίας
~ Μπροστά σε μια τεράστια ποσότητα λαθραίων τσιγάρων βρέθηκε χθες το πρωί το πλήρωμα περιπολικού του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου.
 Αυτό συνέβη περίπου στις 10.00 το πρωί, όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να σταματήσουν δύο τριαξονικά φορτηγά στην περιοχή του Μεσοποτάμου του Δήμου Πύλου – Νέστορος, τα οποία κινούνταν στο δρόμο Ασπροχώματος – Πύλου, με κατεύθυνση το Ασπρόχωμα.
 Οι οδηγοί, ωστόσο, των δύο φορτηγών, όχι μόνο δε σταμάτησαν, αλλά συνέχισαν την πορεία τους και 300 μέτρα μετά ακινητοποίησαν τα φορτηγά, κατέβηκαν και διέφυγαν μέσα από τα χωράφια. Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν, παρά τις ενισχύσεις που κλήθηκαν στην περιοχή.
 Ανοίγοντας τα φορτηγά, βρήκαν κούτες με λαθραία τσιγάρα, διαφόρων μαρκών, ενώ όλα τα έγγραφα και οι πινακίδες των φορτηγών είναι πλαστές.
 ~  Η πλήρης καταγραφή των λαθραίων τσιγάρων αναμένεται να γίνει στο Τελωνείο Καλαμάτας, όπου και θα μεταφερθούν τα φορτηγά. Οι έρευνες της Αστυνομίας στην περιοχή συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
 Υπενθυμίζεται ότι στη συγκεκριμένη περιοχή είχε εντοπισθεί κι άλλη φορά φορτηγό με λαθραία τσιγάρα και θεωρείται πως αποτελεί «πέρασμα» για τέτοιου είδους παράνομες δραστηριότητες.

~** Σε υψηλόμισθο υπάλληλο ΔΕΚΟ
~ Υπερχρεωμένο με 350.000 ευρώ νοικοκυριό ρυθμίσθηκε από το Ειρηνοδικείο  * Μια νέα απόφαση ρύθμισης πραγματικά «υπερχρεωμένου» νοικοκυριού εκδόθηκε και καθαρογράφτηκε από το Ειρηνοδικείο Καλαμάτας και, μάλιστα, αφορά σε δημόσιο υπάλληλο που, παρά την κρίση, λαμβάνει αυτή τη στιγμή μισθό άνω των 2.000 ευρώ!
* Τα συνολικά του χρέη σε επτά τράπεζες αγγίζουν τα 350.000 ευρώ και το δικαστήριο ορίζει ρύθμιση αυτών, εξαίρεση της πρώτης κατοικίας και εκποίηση της ψιλής κυριότητας διαμερίσματος που έχει στην κατοχή του.
* Με την εν λόγω από το Ειρηνοδικείο Καλαμάτας έχουν εκδοθεί συνολικά 14 αποφάσεις ρύθμισης υπερχρεωμένων νοικοκυριών.
 ~ Οφειλές
* Σύμφωνα με την απόφαση του Ειρηνοδικείου, πρόκειται για 44χρονο άνδρα, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, υπάλληλο ΔΕΚΟ, με συνολικό μισθό 2.373,71 ευρώ. Η σύζυγός του εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, με ημιαπασχόληση και μισθό 200 ευρώ.
* Το δικαστήριο έκρινε ότι οι βασικές δαπάνες διαβίωσης της οικογένειας είναι 1.500 ευρώ.
~ Οι οφειλές που έχει είναι:
-Για καταναλωτικό δάνειο στην Eurobank 18.702,95 ευρώ.
-Για πιστωτική κάρτα στην Εθνική 3.219,80 ευρώ.
-Για προσωπικό δάνειο και πιστωτική κάρτα στην Αγροτική 48.745,62 ευρώ.
-Για δάνειο στην Alpha Bank 4.302,88 ευρώ.
-Για στεγαστικό δάνειο στην Πειραιώς 247.854,79 ευρώ και για πιστωτική κάρτα 1.486 ευρώ.
-Για δάνειο στην Marfin 14.333,21 ευρώ.
-Για πιστωτική κάρτα στη Citibank 801,95 ευρώ και για δάνειο 8.484,03 ευρώ.
~ Συνολικά η οφειλή ανέρχεται σε 347.129,28 ευρώ.
~* Ρύθμιση
* Σε ό,τι αφορά τα περιουσιακά του στοιχεία, έχει ως κύρια κατοικία μια μονοκατοικία 180 τ.μ., η οποία, όπως αναφέρεται στην απόφαση του Ειρηνοδικείου, είναι πολυτελούς κατασκευής και η εμπορική της αξία ανέρχεται σε 250.000 ευρώ, καθώς και την ψιλή κυριότητα σε διαμέρισμα. Επίσης, ένα αυτοκίνητο 1.400 κυβικών, άλλο ένα 1.000 κυβικών (που έχει οδηγηθεί προς ανακύκλωση) και μια μηχανή 500 κυβικών.
* Με την απόφασή του το Ειρηνοδικείο ρυθμίζει καταβολές προς τους πιστωτές για μια 4ετία, που και για τις επτά τράπεζες είναι συνολικά 849,94 ευρώ. Επίσης, διατάσσει την εκποίηση του μεριδίου που του ανήκει από το διαμέρισμα και εξαιρεί τη μονοκατοικία ως πρώτη κατοικία.
* Επίσης, το Ειρηνοδικείο αποφάσισε μετά την 4ετία να δοθεί προτεραιότητα στην οφειλή για το στεγαστικό δάνειο στην Πειραιώς, ρυθμίζοντας σε 240 δόσεις, αντί 885,41 ευρώ η κάθε μία, και μέχρι εξαντλήσεως του 85% της εμπορικής αξίας της κύριας κατοικίας. Μετά θα ακολουθήσει η σύμμετρη ικανοποίηση των υπολοίπων απαιτήσεων των τραπεζών, οι οποίες, όπως αναφέρεται στην απόφαση του Ειρηνοδικείου, δεν είναι «εμπραγμάτως εξασφαλισμένες». Της Βίκυς Βετουλάκη

~** ΠΑΣΟΚ
~ Μαζικό κάλεσμα στην αυριανή ομιλία της Α. Διαμαντοπούλου  * Πραγματοποιήθηκε προχθές βράδυ στην κεντρική πλατεία της Πύλου εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας σε όλες τις περιοχές του Νομού Μεσσηνίας.
* Κατά την εκδήλωση μίλησαν οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Δ. Αλευράς και Λ. Φιλιππόπουλος, ενώ παρευρέθησαν και οι υποψήφιοι βουλευτές Ν. Γιαννακοπούλου, Δ. Κουσελάς, Τ. Αποστολόπουλος, Ε. Γκραίκη και Ε. Καλογερέας.
* Απευθυνόμενοι οι ομιλητές στους πολίτες ανέλυσαν λεπτομερώς τους λόγους για τους οποίους η χώρα οδηγήθηκε στις δεσμεύσεις του Μνημονίου, ενώ άσκησαν δριμύτατη κριτική στη Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ για τις εύκολες υποσχέσεις τους.
 * Με έμφαση οι κύριοι Αλευράς και Φιλιππόπουλος δήλωσαν την ανάγκη να στηριχτεί το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου και έστειλαν μήνυμα ελπίδας και προοπτικής.
* Νωρίτερα, στις 6.30 στην Κυπαρισσία, έγινε συνάντηση στελεχών του Κινήματος με κλιμάκιο της Ν.Ε., παρουσία των υποψήφιων βουλευτών Δ. Κουσελά και Ν. Γιαννακοπούλου.
* Στις δύο αυτές εκδηλώσεις τονίστηκε η ανάγκη της μαζικής συμμετοχής στην κεντρική ομιλία του ΠΑΣΟΚ στην παραλία της Καλαμάτας αύριο Πέμπτη, στις 9.00 το βράδυ, με ομιλήτρια την Άννα Διαμαντοπούλου.
* Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφτεί υπηρεσίες και καταστήματα στην Καλαμάτα.

~** Δήμος Καλαμάτας
~ Πέντε ενδιαφερόμενοι για κάθε μία θέση εργασίας  * Η πραγματικότητα είναι ζοφερή. Σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής που δόθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στη δημοσιότητα, το ποσοστό ανεργίας το Μάρτιο του 2012 ανήλθε στο 21,9%, έναντι 15,7% το Μάρτιο του 2011 και 21,4% το Φεβρουάριο του 2012.
* Μια εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στο χώρο εργασίας είναι κι αυτό που συμβαίνει με τα άτομα που έκαναν αιτήσεις για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας, του οποίου αναμένεται η υλοποίηση το αμέσως επόμενο διάστημα.
 * Μόνο από το Δήμο Καλαμάτας πέρασαν το προηγούμενο διάστημα 1.676 άτομα, προκειμένου να προμηθευτούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα. Η πλειοψηφία αυτών αφορά θέσεις μόνο στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, αφού, ως γνωστόν, η εντοπιότητα είναι ουσιαστική προϋπόθεση για την πρόσληψή τους.
* Έτσι, για λιγότερες από 350 θέσεις (Δήμος, ΔΕΥΑΚ, Σύνδεσμος Ύδρευσης, Νοσοκομείο κ.ά), έκανε αίτηση ο πενταπλάσιος περίπου αριθμός! Αν μη τι άλλο, μόνο το συγκεκριμένο στοιχείο δείχνει τι επικρατεί με την ανεργία μόνο στην πόλη της Καλαμάτας.
* Η υποβολή των αιτήσεων ολοκληρώθηκε στις 7 Ιουνίου και το πρόγραμμα, που υλοποιείται από τον Πολιτιστικό Οργανισμό οι «Δρόμοι της Ελιάς», αφορά συνολικά 630 άτομα. Πρόκειται για την υλοποίηση Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στο Ν. Μεσσηνίας, στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ).
* Για την υλοποίησή του, ο Πολιτιστικός Οργανισμός «Δρόμοι της Ελιάς» συνεργάζεται με 11 φορείς του Ν. Μεσσηνίας, όπου και θα απασχοληθούν όσοι προσληφθούν.
* Αναλυτικά, οι θέσεις εργασίας ανά συμπράττοντα φορέα είναι: Δήμος Καλαμάτας (200), Δήμος Μεσσήνης (120), Δήμος Τριφυλίας (100), Δήμος Οιχαλίας (50), Δήμος Δυτικής Μάνης (25), Δήμος Πύλου-Νέστορος (70), ΚΕΦΙΑΠ (15), ΚΑΦΚΑ (9), ΔΕΥΑΚ (20), ΓΟΕΒ (11), Σύνδεσμος Ύδρευσης Καλαμάτας-Μεσσήνης (10).
* Η διάρκεια εργασίας θα είναι 5 μήνες (είτε συνεχόμενη είτε τμηματική). Η αμοιβή για κάθε προσλαμβανόμενο ορίζεται σε 25 ευρώ ημερησίως και όχι μεγαλύτερη από 625 ευρώ μηνιαίως, κατά παρέκκλιση των νόμιμων αμοιβών που προβλέπονται από την Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και τις οικείες συλλογικές συμβάσεις, με πλήρη κάλυψη όλων των ασφαλιστικών εισφορών.
* Η επιλογή των ανέργων που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα θα γίνει βάσει αντικειμενικού συστήματος μοριοδότησης, το οποίο θα στηρίζεται σε κριτήρια που αφορούν στην οικονομική, κοινωνική και οικογενειακή κατάσταση των ωφελουμένων. Το πρόγραμμα αφορά κατά κύριο λόγο δράσεις κοινωνικής εργασίας.  Του Αντώνη Πετρόγιαννη  , εφημερίδα  "Θάρρος" Καλαμάτας  2012 .-
~** Ακρογιάλι
~ Αίτημα να μη σταματήσουν οι εργασίες το καλοκαίρι  Τη γνώμη των κατοίκων του Ακρογιαλίου, προκειμένου να ζητηθεί η τροποποίηση των όρων περιβαλλοντικών επιπτώσεων από το αρμόδιο υπουργείο και να συνεχιστούν οι εργασίες αντιδιαβρωτικής προστασίας Ιούλιο και Αύγουστο, ζήτησε το βράδυ της Δευτέρας η Δημοτική Αρχή.
 Παρόντος του δημάρχου Δυτικής Μάνης Δημ. Γιαννημάρα, του αντιδημάρχου Αβίας Γ. Γκούζου, του προέδρου της Κοινότητας Ευάγ. Αβράμη, αλλά και του επικεφαλής του πρώτου συνδυασμού της ελάσσονος μειοψηφίας Παν. Μπασάκου, προέκυψε, όπως πληροφορηθήκαμε, μια θυελλώδης συζήτηση, καθώς έπρεπε να συγκεραστούν οι απόψεις που διατυπώθηκαν.
 Όπως είπε στο «Θ» ο αντιδήμαρχος Γ. Γκούζος, η σημερινή μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων προβλέπει παύση των εργασιών για Ιούλιο και Αύγουστο και επανέναρξή τους στη συνέχεια. Η απόφαση τελικά ελήφθη και, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είναι ζήτημα ημερών η διαβίβαση του σχετικού εγγράφου στην Αθήνα, προκειμένου να δοθεί και θετική απάντηση από πλευράς υπουργείου.
 Και με δεδομένο ότι βρίσκεται στην περιοχή ο πλωτός γερανός και η φορτηγίδα, αλλά και τα χερσαία οχήματα της αναδόχου εταιρείας, το «παρών» στη συνάντηση έδωσε και ο εργολάβος Κων. Μπιτούνης, ο οποίος ανέφερε πως το έργο μπορεί να ολοκληρωθεί έως το τέλος της φετινής χρονιάς, αν δεν προκύψουν απρόοπτα.
 Όσον αφορά στο σημείο έναρξης των εργασιών, βρίσκεται στο ύψος του ναού της Ανάληψης.
 ~ Τρεις διαφορετικές τάσεις
 Με βάση τα όσα πληροφορηθήκαμε, προκύπτουν τρεις διαφορετικές τάσεις: των κατοίκων, οι οποίοι δε θέλουν να ξαναζήσουν τόσο έντονες θαλασσοταραχές και, κατά συνέπεια, επιθυμούν την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση του έργου, των επαγγελματιών εστίασης και καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος γενικότερα, οι οποίοι δεν ενοχλούνται από το σημείο έναρξης του έργου, αρκεί να υπάρχει πρόσβαση μέσω του παραλιακού δρόμου και, τέλος, των επαγγελματιών με καταλύματα, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, οι οποίοι περιμένουν το συγκεκριμένο δίμηνο για να λειτουργήσουν τις επιχειρήσεις τους.
 Κοινός τόπος, όμως, των τριών πλευρών, είναι η λειτουργία του έργου, δεδομένου ότι ακόμη και για την τελευταία κατηγορία (των ιδιοκτητών καταλυμάτων) θα δώσει τη δυνατότητα να εργαστούν και το χειμώνα, αλλά θα πρέπει προς το παρόν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, προς τις δημόσιες υπηρεσίες, που ήδη ρέουν.
 Όπως μας είπε επιχειρηματίας, όταν με δύο μήνες λειτουργίας της συγκεκριμένης δραστηριότητας πρέπει να καλύψει τα κενά των υπόλοιπων δέκα μηνών, είναι ευνόητο ότι αν μέσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο εκτελούνται έργα, θα υπάρξει πρόβλημα με τους πελάτες οι οποίοι έχουν προβεί σε κρατήσεις, καθώς δε θα μπορούν να απολαύσουν την ησυχία, τις πολλές φυσικές ομορφιές της περιοχής και το κυριότερο πλεονέκτημά της, ότι η θάλασσα βρίσκεται μόλις μερικά μέτρα μακρύτερα.
 Μας εκφράστηκε δε η άποψη ότι η συγκέντρωση δεν πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ευαισθησίας της Δημοτικής Αρχής, αλλά επειδή θα υπήρχε πρόβλημα στην εταιρεία. Επίσης, υποστηρίχθηκε ότι με τη συγκέντρωση ο Δήμος κατάφερε να επιφέρει διχασμό μεταξύ κατοίκων και επαγγελματιών, ενώ επισημάνθηκε πως θα πρέπει να βρεθεί τρόπος ώστε και το έργο να κατασκευαστεί και να μην προκύψουν προβλήματα εξαιτίας της κατασκευής του.
 Τέλος, διατυπώθηκαν παράπονα, επειδή για τη συνάντηση δεν είχαν ενημερωθεί οι επαγγελματίες, αλλά μόνο οι κάτοικοι.  Του Χάρη Χαραλαμπόπουλου

~** Επιμένει το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών
~ Να σταματήσει η «καταστροφή της πλατείας»  Νέα επιστολή στην ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού, με την οποία ζητά να σταματήσουν άμεσα τα έργα στην κεντρική πλατεία και να διασωθεί το επιδαπέδιο έργο τέχνης, απέστειλε το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών.
Την επιστολή υπογράφουν η πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύα Μελά και ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Βαρβογλής, που υπογραμμίζουν ότι το συγκεκριμένο έργο τέχνης είναι μοναδικό και αποτελεί πολιτιστική κληρονομιά που κανείς δεν έχει δικαίωμα να καταστρέψει.
Ειδικότερα, σημειώνουν: «Ο Δήμος Καλαμάτας προχωρά άμεσα στην ανακατασκευή της πλατείας Καλαμάτας. Η ανάπλαση της συγκεκριμένης πλατείας έγινε το 1970 και έχουν τοποθετηθεί λευκά και μαύρα μάρμαρα Ταϋγέτου, σε εξαιρετικά γεωμετρικά σχέδια, με εναλλαγές άσπρου μαύρου, δημιουργώντας ένα τεράστιο επιδαπέδιο έργο μοντέρνας τέχνης με στοιχεία op art.
Αυτό το μοναδικό έργο μοντέρνας τέχνης, ακόμα και αν ο δημιουργός του είναι άγνωστος, έχει μεγάλη καλλιτεχνική αξία και κανείς δε δικαιούται να το καταστρέψει. Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι ανάγκη να προστατεύουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά.
Απαιτούμε να μην καταστραφεί το συγκεκριμένο και αντιπροσωπευτικό έργο του 1970 της Καλαμάτας, που ίσως να είναι και το μοναδικό επιδαπέδιο έργο op art στην Ελλάδα.
Δεν είναι κτήμα του Δήμου Καλαμάτας και κανενός άλλου, αλλά ανήκει στο λαό της Καλαμάτας. Επειδή αποτελεί πολιτιστική έκφραση της Σύγχρονης Εποχής (1970) και είναι δείγμα της συγκεκριμένης τέχνης op art του εικοστού αιώνα, ανήκει σε όλους μας.
Παρακαλούμε να παρέμβετε άμεσα, να σταματήσετε τις εργασίες ανακατασκευής και να επανεξετάσετε το θέμα».Α.Π.

~**
 ~**  ANΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 :
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/06/01-2012.html , Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Παρασκευή 01 Ιουνίου 2012 .-
~*** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2012/06/02-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 02 Ιουνίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/06/23-4-2012.html ,           Στο αγιάζι της ενημέρωσης του τριημέρου 2,3 και 4 Ιουνίου  ,  , Κυριακή και Δευτέρα 2012.-~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/06/04-2012.html , Άγιο Όρος - Αθωνική πολιτεία -Περιβόλι Παναγιάς Δευτέρα 04 Ιουνίου 2012 .-
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/06/04-2012.html , Δευτέρα 04 Ιουνίου 2012 του Αγίου πνεύματος Ενημέρωση και αρθρογραφία .-
 ~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/06/05-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 05 Ιουνίου 2012.-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2012/06/05062012.html , Διάλογοι εκλογικοί και ... 05/06/2012.-http://stamos-ynami.blogspot.gr/2012/06/6-2012.html , Στο αγιάζι της καθημερινότητας στην ενημέρωση Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 .-
~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2012/06/07-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 07 Ιουνίου 2012 .-
~ http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/06/08-2012.htl , Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Παρασκευή 08 Ιουνίου 2012 . –
~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/06/8-2012.html , Μεσσηνιακά και Άλλα Παρακευή 8 Ιουνίου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/06/9-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 9 Ιουνίου 2012 .-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2012/06/11-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012 .-~**   http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2012/06/11-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/06/11-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012 .-

~**


~~**2,1 ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΝΔ ΣΕ ΝΕΑ ΚΥΛΙΟΜΕΝΗ!ΣΤΟ 7,4% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


~ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΚΤΟΣ ΤΖΙΜΕΡΟΣ – ΜΑΝΟΣ!

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

Τα πάνω κάτω φέρνει νέα κυλιόμενη δημοσκόπηση που ολοκληρώθηκε χθες (Κλικ). Μπροστά η ΝΔ με 27,7% δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ με 25,6% και δραματική η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ που έπιασε μονοψήφιο νούμερο.Χαμηλά και το ΚΚΕ που αγγίζει το 5,3%ενώ ανεβασμένη είναι η Χρυσή Αυγή στο 7,4%. Άνοδος και για την ΔΗΜΑΡ στο 7,1% αλλά και για το ΛΑΟΣ που εισέρχεται στη νέα βουλή με 3,4%....

Εκτός ΤζίμεροςΜάνος και οι Οικολόγοι που είναι στο 2%! http://www.inews.gr/203/sta-cheria-mas-i-dimoskopisi.htm ,

~** ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΕΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ ΠΑΙΔΙΑ!!ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ !!ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΧΑΙΔΕΜΑ!!!

~** ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ; !!!!ΨΑΞΤΕ ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΕΦΡΙΞΑ!!!!!

~**ΣΟΚ...!!! Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΑΒΕΡΝΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ...! ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε. !!!! ΑΡΝΗΘΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΑΛΛΟΥ!!!
Η ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΚΕΛΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ... ΟΣΟ ΚΟΝΤΕΥΕΙ Ο ΕΞΑΚΟΝΤΙΣΝΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
Ο υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας αφού έκλεισε όλο το χώρο της ταβέρνας Το ΑΙΓΑΙΟΝ για το γεύμα προς τιμήν των υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 26 Σεπτεβρίου 2012 στο πλαίσιο της κυπριακής Προεδρίας, στη συνέχεια τηλεφώνησε και ακύρωσε! Απαιτώντας βάσει «πρωτοκόλλου» να κατέβει η Ελληνική Σημαία που για χρόνια κυματίζει εκεί . Ο ιδιοκτήτης Βάσος Φτωχόπουλος, αρνήθηκε να κατεβάσει τη Σημαία, και τότε ο υπουργός του ανακοίνωσε ότι το γεύμα ακυρώνεται. Διαβάστε το ιστορικό όπως το καταγράφει ο Β. Φτωχόπουλος.
Όμως, το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Η απαίτηση του υπ. Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ. Ποίου «πρωτοκόλλου» κύριε υπουργέ της Άμυνας; To εστιατόριο Αιγαίον δεν είναι κυβερνητικό κτίριο (public) (τα οποία και κυβερνητικά κτίρια ακόμα δικαιούνται βάση του Συντάγματος στις γιορτές να υψώνουν μαζί με την Κυπριακή σημαία και την Ελληνική Appendix D article 4 para 2) ), αλλά ανήκει σε ιδιώτη, νόμιμο πολίτη της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Το Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας, κύριε υπουργέ της Άμυνας, παραχωρεί στον κάθε πολίτη της Δημοκρατίας το δικαίωμα να αναρτά στα κτίριά του τη σημαία της Δημοκρατίας ή την Ελληνική ή την Τουρκική σημαία δίχως περιορισμούς. Και
γράφει το σύνταγμα στο αγγλικό κείμενο :
Appendix D Draft Constitution of the Republic of Cyprus
Article 4, para 4: “ Any citizen of the Republic or any body, corporate or unincorparate other than public, whose members are citizens of the Republic, shall have the right to fly on their premises the flag of the Republic or the Greek or the Turkish flag without any restriction.”.
Φανούλα Αργυρού - koukouvagia.com

~**Τις θέσεις της για την ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα παρουσίασε η Χρυσή Αυγή............

"Όσοι λένε ότι η υπόθεση ενέργεια θα καθυστερήσει να αποφέρει έσοδα εξαπατούν το λαό", δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης

~** "Είναι ανώφελο να θυμάσαι το κακό που σου έκαναν ή τη δυστυχία που σου προκάλεσε κάποιος.Γιατί αν θυμάσαι, το μόνο που καταφέρνεις είναι να τροφοδοτείς περισσότερο την πίκρα, τη θλίψη και τον πόνο σου. Να θυμάσαι μόνο τόσο όσο χρειάζεται για να μην πληγωθείς ξανά..."

~** "Η ζωή είναι όπως το τριαντάφυλλο...Κάθε πέταλο κ ένα όνειρο...Κάθε αγκάθι κ μια πληγή...Ζήσε απλά... Αγάπα τρελά... Δώσε πολλά... Περίμενε λίγα..."

~**"Τα πιο όμορφα χαμόγελα κρύβουν τα πιο βαθιά μυστικά...Τα πιο όμορφα μάτια έχουν κλάψει τα περισσότερα δάκρυα..και οι πιο καλές καρδιές...έχουν ζήσει τον μεγαλύτερο πόνο...:|"

Από  ΤΗΝ ΒΙΝΤΕΟΘΗΚΗ  ΜΑΣ :
ΗΜΕΡΑ  Α.Κ. ΣΑΜΑΡΑ  της Νέας  Δημοκρατίας
~** 060. Α. ΣΑΜΑΡΑΣ 2012 -1- :

http://www.youtube.com/watch?v=snUmnR8_9Io  ,



~** 061. Α. ΣΑΜΑΡΑΣ 2012 -2- :

http://www.youtube.com/watch?v=Cv975k2TjgU  ,



~** 062.   Α. ΣΑΜΑΡΑΣ 2012 -3- :

http://www.youtube.com/watch?v=S1x9sY9qtLA  ,



 ~** 063. A. SAMARAS N.Δ. 2012 : -4-
~ http://youtu.be/fpdU2ZgvchM   ,



**~** 064. -  A, SAMARAS 2012 -5- : Απαντάει  σε  δημοσιογράφους .


~ http://www.youtube.com/watch?v=SPYMLatkazU  ,



**

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΅

ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ