Κυριακή στην ενημέρωση 25 Μαρτίου 2012

Κυριακή στην ενημέρωση 25  Μαρτίου  2012    :
Διπλή γιορτή Ευαγγελισμός Θεοτόκου  και η  Επανάσταση του 1821 κατά των Τούρκων



Τίμησαν την ηρωική εξέγερση των Ντρέδων
** Με λαμπρότητα, όπως άλλωστε αρμόζει στην περίσταση, τιμήθηκε χθες το μεσημέρι στο Άνω Δώριο (Σουλιμά) η 191η επέτειος της εξέγερσης και ορκωμοσίας των Ντρέδων. Στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού του Αγίου Δημητρίου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τους ήρωες από το Μητροπολίτη Τριφυλίας - Ολυμπίας κ. Χρυσόστομο και εψάλη δέηση στη Μεγαλόχαρη.
** Στη συνέχεια, με τη συγκίνηση να πλημμυρίζει την ατμόσφαιρα, έγινε αναπαράσταση του Όρκου των Ντρέδων στις 24 Μαρτίου 1821 από τον πρωτόπαπα και αρχηγό Δημήτρη Παπατσώρη, από μαθητές, με τον παπα - Δημήτρη να διαβάζει τον όρκο!
** Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τους βουλευτές Νάντια Γιαννακοπούλου, Δημήτρη Κουσελά και Γιάννη Λαμπρόπουλο, τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά, τον οικοδεσπότη δήμαρχο Οιχαλίας Φίλιππο Μπάμη, το δήμαρχο Καλαμάτας και πρόεδρο της ΠΕΔ Παναγιώτη Νίκα, το δήμαρχο Δυτικής Μάνης Δημήτρη Γιαννημάρα, τον αντιδήμαρχο Τριφυλίας Γιάννη Φιλντίση, αξιωματικούς του Στρατού και του Πυροσβεστικού Σώματος, την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγγελική Θεοχάρη, τον πρόεδρο του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Άνω Δωριτών «Το Σουλιμά» Τάσο Αρνόκουρο, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων – Συνδέσμων Τριφυλίας Πάνο Λούτο και τον εκπρόσωπο των απογόνων της οικογένειας Παπατσώρη, Αλέξανδρο Παπατσώρη. Στη συνέχεια μαθήτριες και μαθητές απήγγειλαν ποιήματα και βραβεύτηκαν οι μαθήτριες του Γυμνασίου και Λυκείου Δωρίου, που αρίστευσαν, Ασπασία Γκότση και Αικατερίνη – Χριστίνα Κομιανού. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο δικηγόρος Αλέξανδρος Παπατσώρης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ηρωικό ιστορικό παράδειγμα των Ντρέδων, την πίστη και δύναμη που επέδειξαν με την εξέγερση και τον αγώνα τους για την ελευθερία της πατρίδας. Ακολούθως, παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί και δόθηκε δεξίωση στο Πνευματικό Κέντρο του Συλλόγου των Σουλιμαίων, όπου και το γλέντησαν σουλιμοχωρίτικα!  Του Ηλία Γιαννόπουλου



Το ποντικάκι μας ενημερωνει !
*** Παπούλιας: Με σύμπνοια και ενότητα θα πετύχουμε
* Την ανάγκη για σύμπνοια και ενότητα, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε δηλώσεις του μετά τη στρατιωτική παρέλαση. «Θα συνεχίζουμε αυτόν τον αγώνα και στο τέλος θα είμαστε νικητές», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπούλιας. Την ανάγκη για σύμπνοια και ενότητα, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, σε δηλώσεις του μετά τη στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. «Θα συνεχίζουμε αυτόν τον αγώνα και στο τέλος θα είμαστε νικητές. Η Ελλάδα δεν αξίζει αυτής της ευρωπαϊκής συμπεριφοράς. Είμαι βέβαιος ότι θα νικήσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.
 * Αναφερόμενος στην επανάσταση του ΄21 επισήμανε ότι «ο λαός με σύμπνοια και ομόνοια, με απόφαση και θάρρος αποφάσισε να αποτινάξει τον οθωμανικό ζυγό, δίνοντας στους Έλληνες ελευθερία και εθνική αξιοπρέπεια», υπογράμμισε ότι και «σήμερα ο ελληνικός λαός δίνει μια σκληρή μάχη», ενώ υπενθύμισε ότι και «τότε κανείς από την πολιτισμένη Ευρώπη δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτοί οι ξυπόλυτοι Έλληνες θα μπορούσαν να πετύχουν το θαύμα».
 * «Είναι η στιγμή να θυμηθούμε τους φιλέλληνες, που εμπνευσμένοι από τον διαφωτισμό κατέβηκαν να βοηθήσουν τον Ελληνισμό. Σήμερα η κραυγή, σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες «είμαστε όλοι Έλληνες» σημαίνει ότι πολλοί αποδέχονται ότι ο αγώνας μας είναι σκληρός», είπε ο κ. Παπούλιας. «Όπως τότε, και τώρα θα πετύχουμε. Με ομόνοια και σύμπνοια θα τα καταφέρουμε. Είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουμε», υπογράμμισε.
 * Την αισιοδοξία του ότι «με αποφασιστικότητα, ενότητα και αλληλεγγύη θα κατορθώσουμε να κερδίσουμε τη σημερινή μάχη για την ανόρθωση της οικονομίας» εξέφρασε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, σε δηλώσεις του μετά την στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.
 * «Ήταν μία θαυμάσια, εντυπωσιακή παρέλαση με την οποία τιμήσαμε τους ήρωες του 1821, οι οποίοι με γενναιότητα, αυτοθυσία και πίστη μας έδωσαν την ελευθερία μας. Οι αξίες, τα ιδανικά και οι πράξεις τους δίνουν το παράδειγμα, δείχνουν το δρόμο με τον οποίο μπορούμε να κερδίσουμε τη σημερινή μάχη για την ανόρθωση της οικονομίας. Πιστεύω ότι με αποφασιστικότητα, ενότητα και αλληλεγγύη θα το κατορθώσουμε» τόνισε ο πρωθυπουργός.
 * Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Οι εθνικές επέτειοι επικαιροποιούν διαχρονικά υψηλά νοήματα και φέρνουν τις δικές μας γενιές προ των δικών τους ευθυνών. Παρακολουθήσαμε μια εντυπωσιακή παρέλαση, μια από τις καλύτερες που έγιναν ποτέ. Πέρασαν μπροστά μας τα αδέλφια μας, τα παιδιά μας, τα νέα Ελληνόπουλα. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος, οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι η εγγύηση της σταθερότητας, της ασφάλειας, της ακεραιότητας της χώρας μας και της ανεξαρτησίας μας. Είμαστε πολύ συγκινημένοι ετούτη τη ώρα, που η πολιτική τάξη της χώρας στέλνει τα δικά της μηνύματα από την Ιστορία. Μας θέλει όλους ενωμένους, μπροστά στην κρίσιμη αυτή στιγμή. Να ξεπεράσουμε την κρίση, να την αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε πάλι με αισιοδοξία το μέλλον. Αυτό είναι το μήνυμα που μας στέλνει η Ιστορία μας, αυτό πρέπει να μεταφράσουμε και εμείς σε πράξεις. Είναι κρίμα που αυτή την μεγαλειώδη παρέλαση, δεν την παρακολούθησε σύσσωμος ο ελληνικός λαός. Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τα μικρά που μας χωρίζουν και να κοιτάξουμε μέσα σε πνεύμα ομοψυχίας και ενότητας το μέλλον. Να ενώσουμε δυνάμεις, να αντιμετωπίσουμε την κρίση, να αφήσουμε πίσω οτιδήποτε μας έχει πληγώσει και να φτιάξουμε όλοι μαζί τη νέα Ελλάδα, μέσα σε κλίμα ομοψυχίας και ενότητας».
 * Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης κατέθεσε στεφάνι στο άγαλμα του Αθανασίου Διάκου στην Αλαμάνα. Αμέσως μετά προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Τιμή και Δόξα στους ήρωες του '21.Έδωσαν μάχες και κάποιοι τη ζωή τους για να είμαστε σήμερα εμείς ελεύθεροι. Είναι σίγουρο ότι αν ζούσαν στην εποχή μας δεν θα υπέκυπταν και δεν θα υπέγραφαν».

***** Παρέλαση 25ης Μαρτίου στην Καλαμάτα (2012-03-25) :
** http://youtu.be/kFFCUhrP6w0  ,




**

*** Συνάντηση Σαμαρά με τον Κοέλιο στην Πορτογαλία
* Με τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας Πέδρο Κοέλιο συναντήθηκε, στη Λισαβόνα, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στην Ιβηρική. "Αντώνη, σου εύχομαι το καλύτερο για τις εκλογές στην Ελλάδα", είπε ο Κοέλιο.
* Με τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας Πέδρο Κοέλιο συναντήθηκε την Κυριακή, στη Λισαβόνα, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στην Ιβηρική.
 * «Αντώνη, σου εύχομαι το καλύτερο για τις εκλογές στην Ελλάδα. Είμαι βέβαιος ότι οι Έλληνες αξίζουν καλύτερη κυβέρνηση και ισχυρή πλειοψηφία για την αλλαγή στη χώρα σας. Φυσικά, είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος, για να κάνει τη δουλειά», τόνισε στην προσφώνησή του ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας.
 * Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι η Ελλάδα μπορεί να προσβλέπει σε δύο καλούς φίλους, τους πρωθυπουργούς της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.
 * "Είναι κοινή η μοίρα μας, κοινά τα προβλήματα, κοινή η αγωνία για το θέμα της οικονομίας, για την ανάγκη της ανάπτυξης και για την ανάγκη της πάταξης της λαθρομετανάστευσης. Αυτά είναι τα σημεία στα οποία επικεντρώθηκαν οι σημερινές μας επαφές. Αυτά είναι τα κύρια σημεία, τα οποία πιστεύω ότι πρέπει άμεσα να αντιμετωπίσει ο Ελληνικός λαός και η Ελληνική πολιτική ηγεσία", υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς.

*** Δεν θα είναι υποψήφιος ο Σωκράτης Ξυνίδης
*  Την απόφαση Θ. Πάγκαλου, να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές, ασπάζεται και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Σωκράτης Ξυνίδης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι δεν προτίθεται να κατέβει υποψήφιος. *Την απόφαση του Θεόδωρου Πάγκαλου, να μην είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές, ασπάζεται και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Σωκράτης Ξυνίδης.
 * Ο κ. Ξυνίδης ανακοίνωσε, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, ότι δεν προτίθεται να κατέβει υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές, η ημερομηνία των οποίων φαίνεται να αποκρυσταλλώνεται για τις 29 Απριλίου ή τις 6 Μαΐου.
 * Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης εμφανίστηκε αντίθετος με την απόφαση για εκλογές, μιας και όπως δήλωσε, αυτή τη στιγμή η χώρα δεν έχει λόγο να πάει σε κάλπες. Ένας ακόμα λόγος που ο ίδιος θα απέχει από τις εκλογές είναι, όπως τόνισε, η ανυπαρξία προτάσεων, από πλευράς των πολιτικών, για έξοδο της Ελλάδας από την κρίση.

*** 50χρονος εισέπραττε τη σύνταξη της νεκρής μητέρας του
* Ένας 50χρονος αγνόησε την απογραφή των συνταξιούχων και συνέχισε να εισπράττει τη σύνταξη της νεκρής μητέρας του. Εν τω μεταξύ, καταλύτες στο πάρτι εκατομμυρίων με τα μαϊμού προνοιακά επιδόματα φαίνεται ότι ήταν και πολιτικοί. * Ένας 50χρονος αγνόησε την απογραφή των συνταξιούχων και συνέχισε να εισπράττει τη σύνταξη της νεκρής μητέρας του και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 * Ο 50χρονος συνελήφθη στο Χαϊδάρι αμέσως μετά την είσπραξη της σύνταξης από ΑΤΜ καταστήματος Τράπεζας στη περιοχή του Αιγάλεω.
 * Εν τω μεταξύ, καταλύτες στο πάρτι εκατομμυρίων με τα μαϊμού προνοιακά επιδόματα, εκτός από υπαλλήλους διαφόρων υπουργείων που απαιτούσαν μίζα μέχρι 3.000 ευρώ, φαίνεται ότι ήταν και κάποιοι πολιτικοί.
 * Όπως λέει, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο υφυπουργός Υγείας, Μάρκος Μπόλαρης, έβρισκαν την ευκαιρία για ρουσφέτια. Μετά την απογραφή, το κράτος είναι αποφασισμένο να διεκδικήσει πίσω τα χρήματα από τους ψευτο-ανάπηρους. Δήλωση που έχουμε ακούσει και σε άλλες περιπτώσεις, αλλά δεν έχουμε δει να υλοποιείται…

*** Επεισόδια, συλλήψεις και συνθήματα στις παρελάσεις
* Σε 25 προσαγωγές ατόμων από διάφορα σημεία του κέντρου της Αθήνας προχώρησε η αστυνομία, πριν και κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης. Την ίδια ώρα, ένταση υπήρξε στον Πειραιά, τη Βέροια και το Ηράκλειο.
* Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού, σύσσωμου του υπουργικού συμβουλίου, την στρατιωτική ηγεσία, και κάτω από πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας, πραγματοποιήθηκε η στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου. Προηγήθηκε η κατάθεση στεφάνου από τον Κάρολο Παπούλια στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου.
 * Σε 25 προσαγωγές ατόμων από διάφορα σημεία του κέντρου της Αθήνας προχώρησε η αστυνομία, πριν και κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στο Σύνταγμα, που προσπάθησαν να προσεγγίσουν τον χώρο που γινόταν η παρέλαση και δεν τους επετράπη.
 * Την ίδια ώρα, ένταση μικρής έκτασης υπήρξε και κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης στον Πειραιά καθώς, απέναντι από την εξέδρα των επισήμων και πίσω από τα κάγκελα, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σήκωσαν πανό και φώναξαν υβριστικά συνθήματα κατά των επισήμων.
 * Στην πλατεία Αριστοτέλους ολοκληρώθηκε ειρηνικά η πορεία που έκαναν περίπου χίλιοι διαδηλωτές, από τον χώρο της παρέλασης της 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ένταση και μικροεπεισόδια ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομικούς σημειώθηκαν αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης, όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να κάνουν πορεία πριν ακόμα αποχωρήσουν οι επίσημοι.
 * Προσαγωγές 32 ατόμων έγιναν στη Βέροια πριν από την έναρξη της παρέλασης, για προληπτικούς λόγους, ενώ οι προσαχθέντες είχαν στην κατοχή τους ρόπαλα και άλλα αντικείμενα. Σύμφωνα με την αστυνομία είχαν πρόθεση να προσεγγίσουν την εξέδρα των επισήμων.
 * Επεισόδια σημειώθηκαν πριν ξεκινήσει η παρέλαση στο Ηράκλειο, ενώ η ΕΛΑΣ έκανε και ρίψη χημικών με αποτέλεσμα αρκετοί Ηρακλειώτες που είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν την παρέλαση να αποχωρήσουν. Τελικά, και για λόγους ασφαλείας, οι Αρχές αποφάσισαν να ματαιώσουν την παρέλαση.
 * Επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν στην Πάτρα, λίγο πριν να ξεκινήσει η παρέλαση των πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων. Ειδικότερα, δεκάδες διαδηλωτές που πραγματοποιούσαν πορεία στο κέντρο της Πάτρας, επιχείρησαν να πλησιάσουν τα κιγκλιδώματα που είχε βάλει η Αστυνομία, απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, στην πλατεία Τριών Συμμάχων. Δυνάμεις των ΜΑΤ που ήσαν παρατεταγμένες, έκαναν ρίψη χημικών, ενώ κάποιοι από τους διαδηλωτές πέταξαν προς τους αστυνομικούς μπουκάλια με νερό. Μετά τη ρίψη των χημικών οι διαδηλωτές υποχώρησαν, ενώ όσοι κάθονταν σε καφετέριες στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, άρχισαν να τρέχουν αφού η ατμόσφαιρα είχε γίνει αποπνικτική. Τελικά, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, ξεκίνησε η παρέλαση χωρίς την παρουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης. Ταυτόχρονα, οι διαδηλωτές επέστρεψαν στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου και φώναζαν συνθήματα κατά των πολιτικών.
 * Κάτω από πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας, πραγματοποιήθηκε και στη Λάρισα, η παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, απουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης και παρουσία των εκπροσώπων της αιρετής Διοίκησης, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του δημάρχου Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη. Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν όταν εκπρόσωποι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της επιτροπής για το χαράτσι και της αντιρατσιστικής πρωτοβουλίας, επιχείρησαν να περάσουν τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, προκειμένου να μπουν στον χώρο της παρέλασης. Απωθήθηκαν από τι αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή στο πλαίσιο της οποίας έγιναν και δυο συλλήψεις, ενώ μία διαδηλώτρια τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
 * Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας διεξήχθη η παρέλαση στις Σέρρες. Νωρίς το πρωί έγιναν οχτώ προσαγωγές ατόμων, ενώ κατά τη διάρκεια της παρέλασης, που περιφρουρούνταν από 200 αστυνομικούς, προσήχθησαν άλλα τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων ήταν ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ του νομού Σερρών, Αβραάμ Βούλτσιος.
 * Παρατράγουδα σημειώθηκαν με τη λήξη της παρέλασης στην Καλαμάτα, όπου απειλήθηκαν επεισόδια, όταν υπήρξε παρεξήγηση μιας ομάδας πολιτών, προσκείμενη στην Χρυσή Αυγή, με μια άλλη ομάδα πολιτών του αριστερού χώρου και σημειώθηκε μικροσυμπλοκή, η οποία έληξε με την παρέμβαση δυνάμεων της αστυνομίας.

***Χωρίς επεισόδια η παρέλαση στην Καλαμάτα. Τα ΜΑΤ σταμάτησαν διαδηλωτές και Χρυσή Αυγή.

* Χωρίς επεισόδια ολοκληρώθηκε η παρέλαση στην Καλαμάτα. Μόνο στην οδό Πολυχάρους τα ΜΑΤ κινήθηκαν για να αποτρέψουν εκδηλώσεις μελών της Χρύσης Αυγής. Σύμφωνα με άλλη εκδοχή, σε εκείνο το σημείο, τα μέλη της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να σταματήσουν διαδηλωτές που κατέβαιναν από το πεζοδρόμιο και τότε επενέβησαν τα ΜΑΤ.
* Αξίζει να σημειωθεί ότι ελάχιστοι μαθητές έστρεψαν το κεφάλι τους προς τους επισήμους ενώ κάποιοι το έστρεψαν από την άλλη πλευρά.
* Οι βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος και Δημήτρης Κουσελάς παρακολούθησαν τη δοξολογία αλλά δε έφυγαν και δεν πήγαν στην παρέλαση. Οι ελάχιστοι επίσημοι παρακολούθησαν την παρέλαση από το πεζοδρόμιο καθώς φέτος δεν υπήρχε εξέδρα. Στο τέλος έφυγαν συνοδεία αστυνομικών. Οι διαδηλωτές πάντως κατόρθωσαν να σηκώσουν πανό πίσω από τους επίσημους. Μετά την παρέλαση έκαναν πορεία μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων οργανώσεων.

 ~** ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  :
 

*** Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα στη Βλασάδα Τριφυλίας

~* Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας χθες λίγο μετά τις 11 το βράδυ. Εντόπισαν κοντά στην παραλία της Βλασάδας ένα απανθρακωμένο πτώμα. Αυτή την ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για την αναγνώριση του νεκρού.


*** Εξαφάνιση 65χρονου από τους Δολούς

*  Ο 65χρονος Δημήτρης Παν. Μαυροειδής εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από τους Δολούς. Την εξαφάνισή του κατήγγειλε στην Αστυνομία συγγενικό του πρόσωπο, όταν διαπίστωσε ότι ο 65χρονος δεν επέστρεψε στο σπίτι το μεσημέρι, όπως το συνήθιζε.
 * Στις έρευνες που έγιναν χθες συμμετείχαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, του Εθελοντικού Συλλόγου Μάνης "Γαία" και του Αστυνομικού Τμήματος Καρδαμύλης. Σήμερα τις προσπάθειες θα συνδράμει ομάδα της ΕΜΑΚ με ειδικό σκύλο.
 * Ο Δημ. Μαυροειδής είναι αδύνατος, έχει ύψος 1,65 μ., γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια, ενώ υποφέρει από χρόνιο αναπνευστικό πρόβλημα. Οταν εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, λαδί πουκάμισο, μαύρο πανωφόρι και μαύρα παπούτσια.

***


 
*** Να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι!
* Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τόσο τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, όσο και τον Ανδρέα Βγενόπουλο θα προσπαθήσουν να τους βάλουν να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για συζητήσεις. * Ο Παναθηναϊκός είναι υπό διάλυση και δεν μένει άλλη λύση από το να σταματήσει η διχόνοια και όλοι να δουλέψουν και να τα βρουν για το καλό του συλλόγου. Ο Τζίγκερ και ο Βγενό είναι στα... μαχαίρια, όμως, άνθρωποι που τους γνωρίζουν θα προσπαθήσουν να τους βάλουν στο ίδιο τραπέζι συζητήσεων προκειμένου να βρεθεί μία λύση.
* Πάντως, μόνο σίγουρο δεν είναι κάτι τέτοιο, αφού πιο εύκολο είναι να μην καθίσουν μαζί ή ακόμα και αν καθίσουν να συζητήσουν να μην τα βρουν. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης συνεχίζει να τονίζει πως δεν ασχολείται με την ομάδα και οι μετοχές του είναι ανενεργείς, ενώ από την άλλη ο Ανδρέας Βγενόπουλος ξεκαθαρίζει πως δεν θα βάλει χρήματα στην ΠΑΕ εφόσον δεν λυθεί το θέμα με τη ΓΗΠΕΛ.
* Ο Τζίγκερ... κατηγορεί τον MR MIG πως δεν είχε πρόθεση να βάλει λεφτά και ότι απλώς αναζητούσε αφορμή για να τα αποσύρει και ως γνωστόν ο Βγενό αναφέρει πως οι παραιτήσεις στο Δ.Σ. ήταν σχέδιο Βαρδινογιάννη.

*** Το σοκ, τα λεφτά και το κίνητρο
Ο  Γιάννης Σερέτης γράφει για τη στάση Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλου, την απόφαση του Γόντικα και τα ερεθίσματα των παικτών του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της σεζόν. * Εγιναν πολλά τις τελευταίες ημέρες στον Παναθηναϊκό. Μα έχω την αίσθηση ότι ακόμη έχουμε πολλά να δούμε Από πολλές διαφορετικές πλευρές. Και από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ο οποίος (όσο δεν βγαίνει να μιλήσει σταράτα όπως πολλάκις έχει κάνει στο παρελθόν σε συνεντεύξεις Τύπου, αλλά εξακολουθεί να μοιράζει θέσεις και ρεπορτάζ όπως κατηγορούσε παλαιότερα τον Βγενόπουλο!!!) αδυνατεί να πείσει την κοινή παναθηναϊκή γνώμη ότι δεν κάνει τα πάντα για να μην περάσει η ΠΑΕ στα χέρια του Βγενόπουλου ή ομάδας ανθρώπων που θα έχει δραστηριοποιηθεί και από τον Βγενόπουλο. Από τον Mr. Mig , o ο οποίος τώρα πληρώνει πανάκριβα επικοινωνιακά τα μπαίνω βγαίνω και αντιλαμβάνεται πόσο τού έχουν κοστίσει στους φίλους του Παναθηναϊκού βλέποντας έστω και ελαφρότερη τούτη τη φορά δυσπιστία, αν και θεωρώ ότι τούτη τη στιγμή λειτουργεί θετικά και προς όφελος του συλλόγου και δεν σπέρνει ανέμους όπως έχει κάνει στο παρελθόν. Από τους επιχειρηματίες οι οποίοι χωρίς να έχουν διάθεση να αναλάβουν το βουνό που λέγεται Παναθηναϊκός (στα τρία ντέρμπι δεν χάθηκε μόνο ο τίτλος, αλλά και 20 εκατ. ευρώ), έχουν δείξει διάθεση να συνδράμουν τουλάχιστον για να μην εξευτελιστεί και να επιβιώσει η ΠΑΕ (Πολέμης, Βασιλάκης, Αλαφούζος, ακόμη και ο Παύλος Γιαννακόπουλος με πρόσφατη δήλωσή του).
 * Μέχρι τα μέσα Απριλίου ο Παναθηναϊκός είναι ακέφαλος. Χωρίς πρόεδρο! Δεν ξέρω αν το συλλαμβάνει ο νους κάποιου. Δεν γράφω χωρίς Δ.Σ. , διότι τα περισσότερα αν όχι όλα τα μέλη του, ήταν ανενεργά. Χωρίς ευθύνες και αρμοδιότητες. Όλα έπεφταν πάνω σε έναν: στον Γοντικα. Ειλικρινά, δεν ξέρω αν σ΄ αυτό το 20ήμερο θα βοηθά με τηλεφωνήματα, οδηγίες, κατευθύνσεις τους ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ της ΠΑΕ οι οποίοι θα κληθούν προφανώς αυτοβούλως να τρέξουν την ΠΑΕ τουλάχιστον μέχρι την Γ.Σ. των μετόχων. Περιμένω όμως με τεράστιο ενδιαφέρον να δω τι θα πει ο Γόντικας προς τους παίκτες στην ομιλία του που αναμένεται εντός των πρώτων ημερών της εβδομάδας. Και τι θα τον ρωτήσουν οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τον είχαν ακούσει πριν από λίγες ημέρες να τους μιλά με αισιοδοξία, τον έχουν ακούσει παλαιότερα να τους μιλάει για τρεις προοπτικές, τον έχουν ακούσει να λέει πολλά από τα οποία δεν συνέβη τίποτα.
 * Λένε ορισμένοι ότι και ο Γόντικας έκανε λάθος. Ότι δεν έπρεπε να φύγει σ΄ αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Διαφωνώ! Καλά έκανε μετά το πραξικόπημα (γιατί τέτοιο ήταν) από τα τρία μέλη του Δ.Σ. που παραιτήθηκαν αφαιρώντας από το σώμα τη δυνατότητα να αποφασίζει και για τα πιο απλά και καθημερινά ζητήματα (για τα σοβαρά δεν μπορούσε άλλωστε με 13 μέλη). Η απόφαση του Γόντικα και η δική του αποχώρηση ήταν αυτή που έδωσε στους πάντες να καταλάβουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι διαλυμένος, ακόμη και διοικητικά. Εδωσε μια μεγάλη ώθηση για να συνειδητοποιήσουν όλοι το ΣΟΚ. Σε διαφορετική περίπτωση όλοι θα είχαν σε μια άκρη του μυαλού τους ότι εντάξει, μωρέ, το τρέχει ο Γόντικας το μαγαζί και θα δούμε τι θα γίνει, ποιοι είναι αυτοί οι Χατζηνικολάου, Τζήμα, Λουμίδης, είχαν καμιά αρμοδιότητα; .
 * Οσο για τα υπόλοιπα, ένα να έχουμε όλοι στο νου μας. Αυτό που έλεγε ο Τζίγκερ που έχει πάμπολλα χρήματα ( το θέμα είναι τα λεφτά ), αυτό που έλεγε ο Παύλος που έχει λιγότερα και εξακολουθεί να τα χώνει στο μπάσκετ ( ποιος θα βάλει τα λεφτά παιδί μου, παιδί μου, ποιος θα τα βάλει; ). Νοήμονες είστε. Ξέρετε ποιος έχει βάλει τα περισσότερα λεφτά από το 2008 και ποιος έβαλε πρόσφατα. Αυτός που έχει τα λιγότερα ΟΛΩΝ
 ~* Υ.Γ. Την περίμενα την καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού εναντίον του ΟΦΗ. Δεν περίμενα τόσο καλή απόδοση για 60 λεπτά, ίσως την καλύτερη ολόκληρου του δεύτερου γύρου και την μοναδική που θύμισε για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τον εκκωφαντικό Παναθηναϊκό δυόμισι μηνών στον α΄ γύρο. Και νομίζω ότι θα έχει και συνέχεια τουλάχιστον μέχρι το τέλος της regular season, δεν είμαι βέβαιος για τα πλέι οφ. Και δεν είμαι βέβαιος για δύο λόγους: α) δεν ξέρω τι θα έχει συμβεί ως τότε στα διοικητικά β) θα πλησιάζει επικίνδυνα τότε το Euro και η μεταγραφική περίοδος, συνεπώς δεν είμαι καθόλου βέβαιος αν ο απλήρωτος και ανασφαλής παίκτης θα ρισκάρει τα πάντα, θα δίνει τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, διακινδυνεύοντας έναν τραυματισμό, ο οποίος ακόμη και για δύο εβδομάδες να τον θέσει νοκ άουτ, είναι σημαντικός. Διότι, ας μην γελιόμαστε. Από δω και πέρα ΜΟΝΟ στο ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ του κάθε ποδοσφαιριστή μπορεί να ποντάρει ο Φερέιρα που θυμήθηκε ότι υπάρχει Νίνης και κυρίως Μπουμσόνγκ μετά τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό.
 * Ο καθένας έχει διαφορετικό κίνητρο: α) άλλος για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, γιατί δύσκολα θα μπορέσει να βρει καλύτερη ομάδα ακόμη και στην κατάσταση που βρίσκονται τώρα οι Πράσινοι β) άλλος για να διεκδικήσει μια θέση στο Euro γ) άλλος για να διεκδικήσει μια καλή μεταγραφή δ) άλλος για να καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό, (δια)βλέποντας ότι αν δεν αλλάξει κάτι σε εντυπωσιακό βαθμό, το Τριφύλλι θα υποχρεωθεί το καλοκαίρι (αν συμμετέχει στην Σούπερ Λίγκα) να πορευτεί με λογική ΑΕΚ. Μην γελιέστε: δεν υπάρχει ούτε ένας που να έχει κίνητρο τη δεύτερη θέση που θα οδηγήσει στην ευκαιρία για 20 εκατ. ευρώ από τους προκριματικούς στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αντί στο Europa League. Παλιά αυτά. Οπως και πολλά άλλα

***
 
~** Αθλητική Ενημέρωση της Κυριακής  25/03/2012 :

~* Για την Σούπερ Λίνκ στο ελληνικό ποπδόσφαιρο :
ΑΕΚ Αθηνών - Παναιτωλικός  1-0  .- ^      10΄ Νίκος Λυμπερόπουλος  .- ^
ΠΑΣ Γιάννινα - Εργοτέλης  1-1  .- ^  58΄ Βίλα , 89΄  Γιαννούσης  .- ^
Δόξα  Δράμας - Λεβαδειακός   0-2 .- 
Κέρκυρα  -  ΠΑΟΚ  Θεσσαλονίκης   0-4 .- ^ 
  Τα γκόλ : 15΄ Γκαρσίας ,  Αθανασιάδης 54΄ , 64΄Λάζαρ .- ^   
Οι συνθέσεις :  
** Κέρκυρα (Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο (43 λ.τρ. Ηλιάδης), Μαϊστόροβιτς, Βέντσελ (22 λ.τρ. Βενέτης), Κοντοδήμος, Ερίθε, Γραμμόζης, Καραλής, Καλαντζής, Ιωάννου (71 Μπάρκογλου), Μαρτίν.
** ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Τσιρίλο (77 Μπαλάφας), Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Λάζαρ (70 Τσουκαλάς), Σαλπιγγίδης (70 Γεωργιάδης), Λίνο, Γιάννου, Αθανασιάδης.
Ολυμπιακός Πειραιώς  - Αστέρας Τρίπολης  7-2 .- ^  13΄ ,  15΄ Ναβάρο ,  19΄ πεν. Μιραλάς (4) ,   

~** Για την Α΄τοπική ΕΠΣ Μεσσηνίας στο ποδόσφαιρο :
Α.Ο.  Σπερχογείας - Α'Ο. Ασπροχώματος  1-1 .- ^
Αστέρας Αρφαρών - Α.Ο. Φαραί  1-1 .- ^
Παναθηναϊκός Καλαμάτας - Α.Ο . Κυπαρισσσίας 0-3 α.α' .- ^
Α.Ε. Αβίας - Τέλος Άγρας   0-1 .- ^  
Απόλλων Καλαμάτας - Ηρακλής Καλαμάτας  0-3 .- ^  

~** Για  την Β΄ κατηγορία στην ΕΠΣΜεσσηνίας1ος  Όμιλος :
Α.Ο. Δωρίου - Αστέρας Μικρομάνης  5-1  .- ^
2ος  Όμιλος :
Παπαφλέσσας Χώρας   Νέστωρας Πύλου 5-0 .- ^
Απόλλων Πεταλιδίου - Χανδριναϊκός Π.Σ.  6-1 .- ^
Δόξα Καλαμάτας - Α.Ο.Μεθώνης 1-1 .- ^
ΠΑΟ Καλλιθέας - Θύελλα Χαροκοπιού  2-1 .- ^
Α.Ο. Στενωσιάς - Α.Ο. Βέργας  2-2 .- ^
Α.Ε. Λογγάς - Ολυμπιακός Ανάληψης  4-0 .- ^
Τσικλητήρας Πύλου -Α.Ο. Μιλτιάδης  1-4 .- ^


*** Στην Παιανία Γόντικας και μέλη!

* Στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού θα βρεθούν την Δευτέρα, ο πρώην πρόεδρος Δημήτρης Γόντικας και όσα μέλη επιθυμούν για να μιλήσουν στους παίκτες. *Οπως είναι λογικό, η κουβέντα θα αφορά το διοικητικό κομμάτι με τον Γόντικα να ενημερώνει τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για τις εξελίξεις στην διοίκηση του τριφυλλιού. Αλλωστε, ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού είχε πει πως είναι χρέος του να αναφέρει στους πράσινους τι συμβαίνει.
 * Ετσι, την Δευτέρα το απόγευμα όπου θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στην Παιανία θα δώσει το παρών ο Γόντικας και πρώην μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναθηναϊκού. Εκτός από τον Γόντικα αναμένεται να πάνε στις προπονητικές εγκαταστάσεις του τριφυλλιού και οι Νίκος Χατζηνικολάου, Λεωνίδας Πολέμης, Στράτος Σωπήλης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Κώστας Ελευθεράκης και Μίμης Δομάζος.

***

 *** Ι.Μ. ΚΑΛΤΕΖΩΝ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2012 :    http://www.youtube.com/watch?v=Vrv1mqbXKFw  ,



*** ΜΟΝΗ ΚΑΛΤΕΖΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 2012 : http://www.youtube.com/watch?v=47zMDLN1p04  ,




***


 ~** ΜΑΡΤΙΟΣ 2012 …ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ !!! :
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.com/2012/03/blog-post.html  , Στο αγιάζι της καθημερινότητας στην ενημέρωσή μας , Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012.
~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2012/03/1-m-2012.html  , Στην Καθημερινότητα της Ενημέρωσης , Πέμπτη 1 Mαρτίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.com/2012/03/2-2012.html  , Στο αγιάζι της καθημερινότητας , Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2012/03/3-2012.html  , Στην Καθημερινότητα της Ενημέρωσης Σάββατο 3 Μαρτίου 2012 .-
** http://asterasarfaron2011.blogspot.com/2012/03/blog-post.html  , ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ενημέρωση - Εδήσεις -Σχόλια κ.α : Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 .-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2012/03/5-2012.html  , Στο αγιάζι της Μεσσηνιακής ενημέρωσης , Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012 .-
** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.com/2012/03/blog-post.html  , Η ζωή μας στην καθημερινότητα της ενημέρωσης , Tr;ith 6 /03/2012 .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2012/03/blog-post.html  , Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012 , Ελεύθερες Σκέψεις θέσεις απόψεις και Σχόλια .-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2012/03/7-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2012/03/8-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2012/03/blog-post.html  , Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012 , Στο αγιάζι της καθημεριονότητας στην ενημέρωσή μας .-
*** http://snsstamoskal.blogspot.com/2012/03/10-03-2012.html  , Σάββατο στο αγιάζι της ενημέρωσης ,10-03-2012 .-
** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2012/03/11-2012.html  , Σήμερα είναι Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 .-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2012/03/12-2012.html  , Σχολιάζοντας Αδιακρίτως Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 .-
** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2012/03/blog-post.html  , ΘΕΣΕΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΑΔΙΑΚΡΗΤΩΣ :Δευτέρα 12 /03/2012 .-
~*** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2012/03/12-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 .-
** http://snsarfara.blogspot.com/2012/03/blog-post.html  ,
ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΔΙΑΚΡΗΤΩΣ :
Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2012 : foto athos .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2012/03/13-2012.html  , Στην Καθημερινότητα της Ενημέρωσης Τρίτη 13 Μαρτίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.com/2012/03/14-2012.html  , Στην Καθημερινότητα της Ενημέρωσης , Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2012/03/blog-post.html  , ΤΑΫΓΕΤΟΣ Αναδημοσίευση Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012 .-
 ~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2012/03/15-2012.html  , Η ζωή μας στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2012/03/16-2012.html  , Η ζωή μας στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.com/2012/03/agion-oros-2012.html  ,
AGION OROS ΑΘΩΣ 2012 .- Σάββατο 17 Μαρτίου 2012 ,.-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2012/03/17-2012.html  , Στην Καθημερινότητα της Ενημέρωσης Σάββατο 17 Μαρτίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.com/2012/03/18032012.html  , ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ Κυριακή 18/03/2012 - Ειδήσεις -Σχόλια κ.α .-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.com/2012/03/19-2012.html  , Στην Καθημερινότητα της Ενημέρωσης , Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.com/2012/03/19032012.html  , Μεσσηνιακή ενημέρωση και άλλα 19/03/2012 .-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.com/2012/03/arfara-messhnis-greece.html  , ARFARA MESSHNIΑS GREECE Φωτογραφίσεις , 20/03/2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.com/2012/03/20032012.html  , ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ ,Φωτογραφίες 20/03/2012 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2012/03/20032012.html  , Μεσσηνιακή ενημέρωση και άλλα Τρίτη , 20/03/2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.com/2012/03/21-03-2012.html  , ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ Περιοχή Σκήτης Αγίας Άννης 21-03-2012 , Φωτογραφίες κ.α..-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2012/03/21-2012.html  , Στην Καθημερινότητα της Ενημέρωσης , Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012 .-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2012/03/22-2012.html  , Η ζωή μας στην καθημερινότητα της ενημέρωσης , Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012 .-
~** http://snsarfara.blogspot.com/  , Στο αγιάζι της καθημερινής Ενημέρωσης , Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012 .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2012/03/24-2012.html  , Σάββατο στην ενημέρωση 24 Μαρτίου 2012 .-

**** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2012/03/25-2012.html , Κυριακή στην ενημέρωση 25  Μαρτίου  2012 .-

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΅