Πληροφορίες Μυνήματα Ενημερώσεις

Πληροφορίες Μυνήματα Ενημερώσεις


**Ο Stasou Mygdala έστειλε μήνυμα στα μέλη του Υπογραψτε για να σωθούν οι 2 κοπέλες από την αγχόνη . --------------------Θέμα: ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ δωρεαν προγραμμα για την ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ κατεβαστε το.......ΣΟΥΠΕΡ http://www.facebook.com/l/23e7d;news24.gr-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1294049521754&mid=1b6bdadG3dd6e022Ge9d732G0

·
·
· *
· * Tραγωδία χωρίς τέλος: Το Θρακικό Πέλαγος ξεβράζει πτώματα...
· Ζουμ στη βία: Τα παιδιά «ντύνονται» ληστές, μακελάρηδες και μαστροποί
· Παρέχουν δωρεάν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά - οδηγούς σε τυφλούς
Tραγωδία χωρίς τέλος: Το Θρακικό Πέλαγος ξεβράζει πτώματα...
Posted: 11 Jan 2010 01:28 PM PST
Συνολικά έχουν βρεθεί οι σοροί 21 (συν)ανθρώπων (μας). Εντοπίστηκε ξύλινο βαρκάκι, με το οποίο επιχείρησαν να φτάσουν μέσω Έβρου στην Αλεξανδρούπολη.

Ανείπωτη αποδεικνύεται πως είναι τελικά η τραγωδία στο Θρακικό Πέλαγος με την ανεύρεση από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και μέχρι χθες το μεσημέρι 21 πτωμάτων λαθρομεταναστών (ενηλίκων νεαρών Συνανθρώπων μας).
14 άνδρες, 6 γυναίκες και ένα αγοράκι - χαμομηλάκι, μόλις δύο χρονών.
Oι λαθρομετανάστες, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του «Έθνους», προσπάθησαν να φτάσουν μέσω του ποταμού Έβρου στην Aλεξανδρούπολη με μία πλάβα, δηλαδή με μία παραδοσιακή ξύλινη επίπεδη βάρκα ποταμού, η οποία βρέθηκε σπασμένη στην Kομοτηνή προχθές.
Όπως όλα δείχνουν, περνώντας το Δέλτα του Eβρου προς το πέλαγος, η βάρκα, στην οποία δεν αποκλείεται να επέβαιναν και περισσότερα από 21 άτομα, συνάντησε θαλασσοταραχή (έπνεαν ισχυροί νοτιάδες, έντασης 7-8 μποφόρ) και βούλιαξε.
Όπως εξήγησε στο «Έθνος» λιμενικός, οι άτυχοι πρόσφυγες στάθηκε αδύνατο να διασωθούν, καθώς οι ισχυροί νοτιάδες είχαν σηκώσει πελώρια κύματα.
Aνάμεσά τους ήταν και ένα αγοράκι, περίπου δύο χρόνων, το οποίο όταν ανασύρθηκε πνιγμένο φορούσε πάνες.
Tο πρώτο πτώμα εντοπίστηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και από τότε λιμενικοί ή ψαράδες ανασύρουν πτώματα από διάφορες θαλάσσιες περιοχές της Aλεξανδρούπολης και της Pοδόπης.
Xθες και προχθές ανασύρθηκαν άλλα 4 πτώματα, τριών γυναικών και ενός άνδρα, και ο αριθμός των πνιγμένων προσφύγων ανέβηκε στους 21. Nα σημειωθεί μάλιστα πως οι 20 ενήλικες είναι νεαροί στην ηλικία.
Ήδη τα λιμεναρχεία Aλεξανδρούπολης και Φαναρίου διενεργούν προανάκριση.
Στην Kομοτηνή, σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πηγές, εμφανίστηκε στις Aρχές ένας Iρακινός, ο οποίος και αναγνώρισε στα θύματα έναν συγγενή του. O ίδιος είπε πως τον περίμενε να φτάσει προχθές στην Pοδόπη μαζί με άλλους λαθρομετανάστες, την ίδια μέρα, ωστόσο, λιμενικοί είχαν εντοπίσει μια σπασμένη ξύλινη βάρκα, τύπου πλάβας, χωρίς μηχανή.
Oι λιμενικές αρχές εκτιμούν πως στη βάρκα αυτή πιθανώς να επιβιβάστηκαν 25 πρόσφυγες, χωρίς να αποκλείεται να ήταν και περισσότεροι, καθώς οι δουλέμποροι μπροστά στο κέρδος δεν διστάζουν να στοιβάζουν τους πρόσφυγες όπως όπως...
Στην περιοχή επιχειρεί ένα φουσκωτό του Λ.Σ., το σκάφος του Λ.Σ. από τη Σαμοθράκη και πολλά αλιευτικά.
Όπως καταγγέλλεται, ωστόσο, το σκάφος της Aλεξανδρούπολης, το ΠΛΣ 25 τύπου Aμπεκιν, είναι χαλασμένο και ακινητοποιημένο εδώ και ένα μήνα, γεγονός που έχει κάνει το προσωπικό του να ελπίζει πλέον μόνο στην άμεση παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Mιχάλη Xρυσοχοΐδη.
ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ

Ζουμ στη βία: Τα παιδιά «ντύνονται» ληστές, μακελάρηδες και μαστροποί
Posted: 11 Jan 2010 04:52 AM PST
Έξι στα δέκα δώρα την περίοδο των εορτών ήταν ηλεκτρονικά παιχνίδια, στα μισά από τα οποία κυριαρχούν ακραίες σκηνές με φόνους, βία, ναρκωτικά, σεξ και χυδαία γλώσσα
Ένας προαγωγός διαλέγει μια νεαρή πόρνη και την κυκλοφορεί από μαγαζί σε μαγαζί, προκειμένου να κερδίσει χρήματα και να πολλαπλασιάσει τα... coins του. Κι όταν τον «κλείσουν» τα περιπολικά, τον λόγο έχει η... κοντόκαννη καραμπίνα του.
Άλλος «ήρωας της εποχής μας» μετακινείται στην πόλη κλέβοντας αυτοκίνητα ανυποψίαστων πολιτών μέσα από τα γκαράζ των σούπερ μάρκετ και ληστεύει ηλικιωμένες κυρίες που γυρνάνε από τα μαγαζιά φορτωμένες με σακούλες. Όταν αντιληφθεί ότι τον κυνηγά η Αστυνομία, τότε... πατάει γκάζι περνώντας με κόκκινο τα φανάρια και ξεφεύγει.
Νεαρά αγόρια και κορίτσια αποκεφαλίζουν και τεμαχίζουν ζόμπι σε στοιχειωμένα νοσοκομεία. Κι όταν αυτά ξαναζωντανεύουν, τα χτυπήματα πρέπει να είναι περισσότερα και πιο βίαια.
Τέτοιους ρόλους υποδύονται σήμερα οι νέοι για να «διασκεδάσουν». Με τέτοια θεματολογία περνούν τις ελεύθερες ώρες τους παιδιά κι έφηβοι «κολλημένοι» στην οθόνη του υπολογιστή και στην κονσόλα του playstation.
ΚυριαρχούνΓια άλλη μία εορταστική περίοδο τα δώρα που κυριάρχησαν ήταν τα γνωστά βιντεοπαιχνίδια. Έξι στα 10 δώρα που αγοράστηκαν ήταν ηλεκτρονικά παιχνίδια, ενώ οι καταστηματάρχες κάνουν λόγο για μια τάση η οποία τείνει να γίνει... καθεστώς.
Σύμφωνα με την κ. Ανθή Τροκούδη, διευθύντρια επικοινωνίας και εταιρικών σχέσεων του Public, ο Δεκέμβρης και ο Ιανουάριος είναι οι καλύτεροι μήνες για τις πωλήσεις ηλεκτρονικών παιχνιδιών, καθώς θεωρούνται «κλασικό εορταστικό δώρο» από τους γονείς.
«Το 30% του ετήσιου τζίρου για την κατηγορία ηλεκτρονικών παιχνιδιών γίνεται την εορταστική περίοδο. Στατιστικά, τα ποσοστά των πωλήσεων παρουσιάζονται 3πλάσια σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα».
Οι μικροί αγοραστές προσανατολίζονται σε παιχνίδια τα οποία κάθε άλλο παρά διασκεδαστικά είναι, αφού οι φρικαλέες σκηνές με φόνους, βία, σεξ, ναρκωτικά και χυδαία γλώσσα σχεδόν... μονοπωλούν τις προτιμήσεις ιδιαίτερα των μικρών αγοριών.
Κρεμασμένα σώματα, φόνοι, πυροβολισμοί, βιασμοί, παραβατική συμπεριφορά και οπλοφορία συνθέτουν το σκηνικό των πιο περιζήτητων βιντεοπαιχνιδιών στα ράφια των καταστημάτων αλλά και στο ελληνικό Διαδίκτυο.
Πάνω από τα μισά ηλεκτρονικά παιχνίδια που κυκλοφορούν έχουν βίαιο και αισχρό περιεχόμενο. Παρότι σε κάποιες περιπτώσεις η βία στα ηλεκτρονικά παιχνίδια χαρακτηρίζεται ως «αθώα», ωστόσο στην πλειονότητά τους περιέχουν φρικαλέες εικόνες, τρομακτικές φιγούρες και σκηνοθετικές οδηγίες για φόνους και βιασμούς.
Ζουμ στη βία φαίνεται ότι κάνει η συντριπτική πλειονότητα των παιδιών που παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια. Grand Theft Auto, Silent hill, World of Warcraft και Resident Evil είναι τα δημοφιλέστερα.
Μικροί αλλά και μεγαλύτεροι αναλώνονται μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή ή της τηλεόρασης για περισσότερες από 5 ώρες ημερησίως και δεν «ξεκολλούν» αν δεν τελειώσουν την «αποστολή της ημέρας».
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ«Οι γονείς να διαβάζουν τις ενδείξεις»
«Στη συντριπτική πλειονότητά τους τα ηλεκτρονικά παιχνίδια κυριαρχούνται από ωμή βία. Οσο πιο βίαια είναι τόσο πιο εύκολα εθίζονται οι ανήλικοι. Πυροβολισμοί, αίμα και φρικιαστικές μορφές είναι οι πιο συχνές εικόνες με τις οποίες έρχονται σε επαφή τα παιδιά», λέει στο «Εθνος της Κυριακής» η κ. Βικτώρια Σαμαρά, επικεφαλής του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου.
«Αυτό που θα πρέπει να προσέχουν οι γονείς είναι τα παιχνίδια που αγοράζουν να απευθύνονται στην ηλικία του παιδιού και να παρατηρούν τα ενδεικτικά εικονίδια των παιχνιδιών. Να τονίσουμε ότι η ένταση κάθε χαρακτηρισμού διαφέρει ανά ηλικιακή ομάδα. Έτσι π.χ. ο χαρακτηρισμός της βίας στα παιχνίδια που απευθύνονται σε 7χρονα μπορεί κάλλιστα να αναφέρεται σε διασκεδαστική, αλλά επιθετική συμπεριφορά χαρακτήρων καρτούν, ενώ αντίστοιχα στα παιχνίδια για τους 16χρονους να υποδεικνύει πιστή αναπαράσταση σκοτωμών και άλλων βίαιων πράξεων».
ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑΑκατάλληλο το 63%
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που διατέθηκαν στο Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου στις 10 Δεκεμβρίου 2009 από τον Οργανισμό ISFE (Interactive Software Federation of Europe), η εικόνα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και στη χώρα μας είναι αποκαρδιωτική.
Ειδικότερα, σε σύνολο 13.761 παιχνιδιών που έχουν επισημανθεί από το σύστημα χαρακτηρισμού παιχνιδιών PEGI από τις 1/3/2003 έως και 10/12/2009, το 63% έχει χαρακτηριστεί ως ακατάλληλο, είτε γιατί περιέχει σκηνές βίας, ναρκωτικά και σεξ είτε γιατί το περιεχόμενό του προκαλεί φόβο.
Το 45% των παιχνιδιών έχει χαρακτηριστεί με το εικονίδιο «βία».
Το 84% των ηλεκτρονικών παιχνιδιών που θεωρούνται κατάλληλα για ηλικίες 7+ περιέχουν αναπαραστάσεις βίας, ενώ το ποσοστό αυξάνεται στις μεγαλύτερες ηλικιακές κατηγορίες: 84,31% για ηλικίες 12+, 97,88% για ηλικίες 16+ και 95,57% για ηλικίες 18+.
ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΑ ΚΑΛΑΪΤΖΟΓΛΟΥg.kalaitzoglou@pegasus.gr

Παρέχουν δωρεάν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά - οδηγούς σε τυφλούς
Posted: 11 Jan 2010 04:38 AM PST
Aκούει στο όνομα Mέη και είναι ο φύλακας-άγγελος για την κάτοχό της! Πρόκειται για ένα αξιολάτρευτο λαμπραντόρ, που εκπαιδεύτηκε πρόσφατα από τη Σχολή Eκπαίδευσης Σκύλων Oδηγών Tυφλών «Λάρα» της Kρήτης.

Έργο της Σχολής είναι να παρέχει δωρεάν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά σε ανθρώπους με προβλήματα όρασης, προκειμένου να τους οδηγούν παντού με ασφάλεια.
Πριν από λίγες ημέρες η Mέη πέρασε με επιτυχία τον τελικό έλεγχο της αξιολόγησής της στη διεθνώς αναγνωρισμένη Σχολή Σκύλων οδηγών VBM στην Eλβετία.

«Στο εξωτερικό οι σκύλοι-οδηγοί τυφλών έχουν μεγάλη παράδοση αρκετά χρόνια τώρα και προσπαθούμε να κάνουμε κάτι ανάλογο στην Eλλάδα, όπου υπάρχουν 25.000 τυφλοί», ανέφερε σε συνέντευξη Tύπου που παραχώρησε η εκπαιδεύτρια Kινητικότητας και Προσανατολισμού με Σκύλο-Oδηγό, κ. Λεία Σταβοράβδη από το Hράκλειο.
«O σκύλος-οδηγός βοηθάει πάρα πολύ ένα άτομο με τύφλωση, εντοπίζει στοιχεία που δεν εντοπίζονται με το λευκό μπαστούνι. Oφείλω να τονίσω ότι και ο τυφλός χειριστής πρέπει να είναι πολύ καλά εκπαιδευμένος για να δουλέψει με έναν σκύλο-οδηγό. Δεν είναι GPS να εισαγάγεις μια διεύθυνση και να σε πάει αυτόματα.
O τυφλός χειριστής πρέπει να ξέρει βήμα βήμα πού πρέπει να πάει, πρέπει να κατευθύνει τον σκύλο του, πρέπει να καταλάβει αν ο σκύλος πάρει μία άλλη κατεύθυνση», ανέφερε η κάτοχος της Mέης, κ. Iωάννα-Mαρία Γκέρτσου.
H Σχολή σκύλων-οδηγών «Λάρα» διοργανώνει ημερίδες και επιδείξεις, με σκοπό την εξοικείωση του κοινού με τα πανέμορφα τετράποδα, αξιολογεί ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους, καταστήματα, επιχειρήσεις και μέσα μαζικής μεταφοράς, προκειμένου η πρόσβαση του ζεύγους «τυφλού χρήστη/σκύλου οδηγού» να είναι εφικτή.
Eκπαιδεύει άτομα με ολική ή μερική τύφλωση στην κινητικότητα και στον προσανατολισμό με τη χρήση του λευκού μπαστουνιού και τη χρήση σκύλου οδηγού, ενώ παρέχει ηθική, ψυχική και πρακτική στήριξη των ζευγών τυφλών χρηστών/σκύλων οδηγών.
H λειτουργία της στηρίζεται σε χορηγίες και δωρεές και πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.laraguidedogs.gr/ και στο Facebook στη σελίδα Lara Guide Dog School.
Eυαγγελία Kαρεκλάκη


** Η Xenia σας προσκάλεσε στην εκδήλωση "3D AVATAR PARTY" αύριο. Εκδήλωση: 3D AVATAR PARTYΤύπος: Πάρτυ σε Κλάμπ'Ωρα Έναρξης: Αύριο, 13 Ιανουαρίου στις 9:00 μ.μ.Ώρα Λήξης: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου στις 12:00 π.μ. Τοποθεσία: 3D Virtual World of http://www.facebook.com/l/23e7d;Zoo.gr Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=424527535342&mid=1b6a9d5G3dd6e022Ge9c2daG7 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**
Εγγραφή

Διαγραφή
Mariiiiiaaaaaa15 Μαΐου 2009
(more info)
(λιγότερο info)
Θέλετε να εγγραφείτε;Είσοδος ή Εγγραφή τώρα!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ............. ΜΕ ΜΑΓΕΨΑΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ! Φεγγάρι, αγάπη, χωρισμός ήλιος καρδιά και σκέψη θεέ μου θεριά που προσπαθεί άνθρωπος να παλέψει. Τι κρύβεται, τι κρύβεται στο βάθος της καρ ...

http://www.youtube.com/watch?v=TM60up8V7XU , ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΔΑΚΗΣ - Φεγγάρι αγάπη χωρισμός: http://www.adobe.com/software/flash/about/ ,


** Rosa Papageorgiou commented on Litsa Misiari's φωτογραφία: «Ne Litsa!! Liga apo ta adelfia tis: Voula Sakkas, Kaliopi Sakkas, Stathis Sakkas!!» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=30169832&id=1292959956&mid=1b691b2G3dd6e022Ge9ad7aG10 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

** Ο Vasilis δημοσίευσε κάτι στον Τοίχο σας και έγραψε: "Καλή χρονιά! Ευχαριστώ για τις ευχές!" Για να δείτε τον Τοίχο σας ή να γράψετε στον Τοίχο του Vasilis, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fprofile.php&v=feed&story_fbid=1235052789930&id=1037492258&mid=1b5b8c6G3dd6e022Ge91a58G1 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

** Η Messiniawebgr σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "http://www.facebook.com/l/23e7d;Messiniaweb.gr". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=122739491117&mid=1b5b9f7G3dd6e022Ge91b0fG6 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
** Η Theodosia Kriketou έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξανά Θυμήσου.. Η Αλήθεια δεν μπορεί να δοθεί. Αν δοθεί δεν είναι αλήθεια.
--------------------Θέμα: Να Είσαι ο εαυτός σου... Πολλοί μεγάλοι ηγέτες σου το ε�
"Ο Ερωτας η Εργασία και η Γνώση είναι οι αστείρευτες πηγές τις ζωής, αυτές που πρέπει να την κυβερνούν" Βίλχελμ Ραιχ..
Όλη η επίθεση και η δυσφήμηση που δέχτηκε απο τους ψυχιάτρους και τους επιστήμονες της κακιάς ώρας ήταν ΟΧΙ για να αποδείξουν πως η "οργόνη του" ήταν καταστρεπτική για τον άνθρωπο, αλλά για να την εξαφανίσουν, με τη δυσφήμιση.

ΟΡΓΟΝΗ > ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟR
Η Οργόνη του Ράιχ όμως, είναι ακόμη εδώ για όποιον θελει μια καλυτερη ζωή και ένα σώμα υγιές και δυνατό..
http://www.facebook.com/l/e4d23;theodosialife.blogspot.com/2010/01/orgonites-wilhelm-reich.html
ΣΥΜΠΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Πως και από που παίρνεις ή χάνεις Ενέργεια? Είπαμε πως ο κόσμος που βλέπουμε δεν αποτελείται από αντικείμενα αλλά από Ενεργειακά πεδία. Αυτή η θεώρηση συμφωνεί με όλες τις αρχαίες φιλοσοφικές σκέψεις, την σύγχρονη φυσική και την Κβαντική Θεωρία.
http://www.facebook.com/l/e4d23;theodosialife.blogspot.com/2009/12/blog-post_08.html
ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ > ΕΝΕΡΓΕΙΑ OR
..ο οργονίτης παρουσιάζει μια πολύ σημαντική βελτίωση σε σχέση με την αρχική εργασία του Ράιχ με τον συσσωρευτή οργόνης που προσελκύει την «θανατηφόρα οργόνη» εξίσου με την θετική και δεν κάνει κάτι για να την μετατρέψει σε κάποια ευεργετική μορφή ενέργειας, σε αντίθεση με τους οργονίτες που, λόγω της κατασκευή τους, το κάνουν συνεχώς.
http://www.facebook.com/l/e4d23;theodosialife.blogspot.com/2010/01/orgonites-wilhelm-reich.html
Τα θετικά αποτελέσματα με τους οργονίτες γίνονται άμεσα αντιληπτά από όσους αποφασίζουν να φτιάξουν ή/και να τους χρησιμοποιήσουν.

Το θέμα των οργονιτών πρέπει να διαδοθεί σε όσο περισσότερους ανθρώπους γίνεται. Να αντιληφτούν πως η χρήση των οργονιτών καθαρίζει το περιβάλλον αλλά και το ενεργειακό πεδίο αυτού που τους χρησιμοποιεί.
Θετική Ενέργεια -OR- σημαίνει καλύτερη ζωή καθαρότερο περιβάλλον, λιγότερο άγχος, λιγότερες αρρώστιες, Αν αυτή την Ενέργεια συνδιαστεί με Θετικό εσωτερικό κόσμο τα αποτελέσματα είναι ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ
http://www.facebook.com/l/e4d23;theodosialife.blogspot.com/2009/11/blog-post_26.html
Την καλημέρα μου και να είστε καλά, αρκεί να φροντίζεται για την Ενέργεια σας, αυτή είναι η Δύναμη σας..
http://www.facebook.com/l/e4d23;theodosialife.blogspot.com/2009/11/blog-post_25.html
--------------------
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1327773395849&mid=1b6092cG56358b7cG15d2a69G0
__
Βρείτε άτομα από το βιβλίο διευθύνσεών σας του Windows Live, στο Facebook! Πηγαίνετε στο: http://www.facebook.com/find-friends/?ref=email
Αυτό το μήνυμα απευθυνόταν στον/στην stamoskal@windowslive.com. Θέλετε να ελέγχετε ποια ηλεκτρονικά μηνύματα λαμβάνετε από το Facebook ή να τα λαμβάνετε στο τηλέφωνό σας μέσω SMS; Πηγαίνετε:
http://www.facebook.com/editaccount.php?notifications=1&md=bXNnO2Zyb209MTQyMDA0NDA1MTt0PTEzMjc3NzMzOTU4NDk7dG89MTQ0NjM0OTY5Mg==
Τα γραφεία του Facebook βρίσκονται στη διεύθυνση: 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304.-
**Litsa Misiari commented on her φωτογραφία:
«Σας ευχαριστω πολυ..περιμενω ομως να βαλετε κ εσεις αν εχετε..»
Νέα δυνατότητα: Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτή τη φωτογραφία.
Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=30169853&id=1292959956&mid=1b6c3e5G3dd6e022Ge9dd25G10
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook

** Ο George σας προσκαλεί στην εκδήλωση "3G karaoke nights @ Άιγλη cafe bar" την Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου στις 10:00 μ.μ. Εκδήλωση: 3G karaoke nights @ Άιγλη cafe barΤύπος: Ξέφρενη νύχτα'Ωρα Έναρξης: Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου στις 10:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου στις 5:00 π.μ. Τοποθεσία: Iera odos k Thivon Aigaleo Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=407574605356&mid=1b6114fG56358b7cG15d35d9G7 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

** Η Xenia έγινε θαυμαστής της σελίδας Ελληνικός 3D Virtual World στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?zoo3Dworld&mid=1b636f8G3dd6e022Ge9664fG4c Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

** Ο Kostoulas Vassilis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!! --------------------Θέμα: Η ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟΥ Σε επισκέπτη που είχε μαλώσει με τους γονείς του: Οι γονείς σου σε αγαπάνε πολύ, αλλά που να συνεννοηθείτε! Εσύ έχεις το ραδιόφωνο στα ξένα, ο μπαμπάς σου στα λαϊκά, η μαμά σου στην κλασσική, η αδελφή σου άλλου...Ό καθένας είχε τη δική του “συχνότητα”. Αν δε γυρίσετε όλοι σας το κουμπί στην Εκκλησία, δεν πρόκειται να συνεννοηθείτε... π. Παϊσιος Αγιορείτης http://www.facebook.com/topic.php?uid=71605671345&topic=12267-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1307675822132&mid=1b648abG56358b7cG15d5350G0 .-

** Ο/Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΝΤΖΟΣ σχολίασε την φωτογραφία σας. «μπραβο Σταματη αυγα......οι δικες μου...ξεγεννιαστηκανε..» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=30595871&id=1037492258&mid=1b64cd3G3dd6e022Ge972cfG9 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

** Ο Neolaia Oikologwn έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΝΕΟΛΑΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ Cyprus Young Greens. --------------------Θέμα: σελιδα αναζητησης απο ζωα που ψαχνουν σπιτι Στα πλαίσια της εκστρατείας της Νεολαίας Οικολόγων "Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση για τα Ζώα " λειτουργησε ένα πρόγραμμα αναζήτησης στην ιστοσελίδα της Νεολαίας μας με σκοπό να βοηθήσουμε τα καταφύγια ζώων που δυστυχώς τα περισσότερα είναι υπερπλήρη . Εχουμε αναρτησει πληροφορίες και φωτογραφίες ζώων απο καταφυγια και μπορεί ο χρήστης να δει τα ζωάκια από την ιστοσελίδα και εφόσον του αρέσει κάποιο από αυτά θα τον φέρνουμε σε επαφή με το καταφύγιο . Ευελπιστούμε ότι με το τρόπο αυτό θα βρεθούν οικογένειες σε πολλά ζωάκια . Παρακαλουμε προωθειστε http://www.facebook.com/l/e4d23;www.cyprusyounggreens.org/component/option,com_adsmanager/Itemid,78/-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1283233595859&mid=1b64e6fG56358b7cG15d574fG0 .-

** Ο Isaak Athanasiadis έστειλε μήνυμα στα μέλη του GREEKS FIGHT CANCER! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ! --------------------Θέμα: ΑΙΜΑ & ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΓΙΑ 10ΧΡΟΝΟ! ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΑ! ΑΝΑΓΚΗ για ΑΙΜΑ και ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ έχει παιδί 10 ετών, ο Χρήστος Φούντας, ο οποίος νοσηλέυεται στο νοσοκ. Ιπποκράτειο στην Θεσσαλονίκη.ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΙΜΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ (ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ) ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ.Ομάδα αίματος: AB αρνητικό και 0 (μηδέν) αρνητικό. Τηλέφωνο αιμοδ. (ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ): 2313 - 312811Ημ. πρώτης δημοσίευσης: 12/01/2010 "ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ" http://www.facebook.com/l/e4d23;www.bloodline.grBLOODLINE FACEBOOK GROUP: http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/group.php?gid=120467368527&ref=ts-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1332179905774&mid=1b6686cG56358b7cG15d6fd1G0 .-

**ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΤΡΥΠΗΤΗ‏
Από:
ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης (avragioz@gmail.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 8:34:07 μμ
Προς:
aboutmylamia@gmail.com; agriosafari@gmail.com; anemos521@gmail.com; astron@astron.gr; atsarantos@inbox.com; blackmailblog@gmail.com; chaonar@gmail.com; di_kala@yahoo.gr; dimitrios.kalaitzis@cosmosfm.gr; eksoapotadontia@gmail.com; evag84@gmail.com; factor@otenet.gr; grsail@gmail.com; ierotheosl@gmail.com; info@dirfys.gr; info@freeinquiry.gr; info@zougla.gr; kaliteross@gmail.com; kaltsovrako@yahoo.gr; kleftimatia@gmail.com; koukthanos@gmail.com; kpapadopoulos@hora.com.gr; lambiskas@gmail.com; mangelopoulos@hotmail.com; mi8rio@gmail.com; my.amvrakikos@gmail.com; nafplios2009@gmail.com; oikoniki@hotmail.com; oramapolis.gr@gmail.com; pitsirikos@gmail.com; sotiris543@hotmail.com; sotsko@gmail.com; spyros1000spyros@gmail.com; troktikos@gmail.com; vaso@epiruspost.gr; xasodikis@gmail.com; COCKTAIL BLOG (ntora@ontelecoms.gr); NAVARHIDA (navarhida@gmail.com); Olympiada olympia.gr (olympianspirit@gmail.com); stamatios skoulikas (snstam@gmail.com)
ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΟΝΙΣΕΙ, ΟΤΙ Η Ε.Ε. ΗΞΕΡΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2009."Aγαπητό blog mparmpanikos ,
Και όμως Η Ε.Ε ήξερε από τον Ιούνιο για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας… Φαίνεται όμως πως έχει αποφασίσει να εμμέσως πλην σαφώς να παρεμβαίνει και στην εσωτερική πολιτική σκηνή κάθε χώρας…............. .......................... .......................
Η ΖΩΗ ΔΙΑΡΚΕΙ 100 ΤΡΕΛΕΣ ΜΕΡΕΣ - ΥΣΤΕΡΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ 100, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ!!!!!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΛΟΒΕΡΔΕ - ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΨΕΥΤΟΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ?????
Όποιος κατηγορεί το σπίτι του, πέφτει και τον πλακώνει..........
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ - ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΚΑΠΟΙΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!
ΜΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ
ΑΓΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΗ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΜΜΕ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ!!!!! >>> Aυτοί έφαγαν τον Αντη Χατζηκωστή; Πολλές «σατανικές» συμπτώσεις
ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΠΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΕΙΧΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΑΜΑΧΩΝ >>> Φίλε, έτσι είναι τα πράγματα. Δεν έχουμε καμία δυνατότητα διαφυγής...
Η ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΣΟΥΠΕΡ-ΓΙΑΓΙΑ SARA, ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΟΜΠΑ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ...
Πως λέμε saRAGOUSSI???Άντε, για να μη τσαντίσω κάποια γνωστά μου βλήματα, που επιμένουν να με διαβάζουν, για να είναι μέσα στις εξελίξεις, ε, άσχετο.Η κυρία SARA, αγνώστου καταγωγής και προελεύσεως, ετών 114, έχει τη παρακάτω ιδιαιτερότηταΠροδικτατορικά και προ αμνημονεύτων χρόνων, είχε ερωτευτεί σφόδρα, τον συγχωρεμένο Γεώργιο Παπανδρέου.Μεταπολιτεύθηκε όλη η Ελλάς, και στη κυρία SARA, ξύπνησε αίφνης ο ερωτισμός της, ένεκα του επίσης συγχωρεθέντος Ανδρέα Παπανδρέου.Με τον Σημίτη, δυστυχώς ένιωσε ανοργασμικιά η SARA μας (γι αυτό και επέζησε ο Σημίτης).Αμέσως με τη νίκη του Γιωργάκη-Τζέφρι Παπανδρέου, επί του Βενιζέλου, η SARA καταλαμβάνεται πλήρως από το ερωτικό σύνδρομο Παπανδρέου και άρχισε να κάνει τα πάντα, για να του δείξει τις προτιμήσεις της και την εκτρεφόμενη λατρεία για κάθε τι το Παπανδρεϊκό.Ο Τζέφρι, ενθυμούμενος τα παθήματα του πατρός του, έμεινε στην επιφύλαξη και στη διστακτικότητά του, γιατί η μαμά Μάργκαρετ του είπε ότι κινδυνεύει η καριέρα και το μέλλον.Η παρατεταμένη συμπεριφορά του Τζέφρι, εξόργισε τη SARA, η οποία μετά από επανειλημμένες προειδοποιήσεις που δεν είχαν αποτέλεσμα, προχώρησε στη μπομπιστική αντισυνταγματική της ενέργεια, την οποία παρέλαβαν οι κολαούζοι του Τζέφρι και την έπαιζαν χαμόγελο και μειδίαμα στις ΤιΒές μας.Η SARA, άριστη γνώστρια του διαδικτύου και επίσης άριστη αναγνώστρια του ΜπαρμπαΝίκου, με εμπιστεύθηκε μαζί με τους 29 κατασκευαστές νάϋλον εσωρούχων και μου γνωστοποίησε την ευθύνη της!!!!!!ΤΥΧΕΡΑΚΗΔΕΣ.................-- ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣhttp://avragioz.blogspot.com/

skip to main skip to sidebar
Arfara-Messinias
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΟΜΑΤΑ , ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΙ΄ ΑΛΛΟΣ ΣΑΛΑΤΑ !!
Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010
ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ *
ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ *:[eurofreedom] ΣΧΟΛΕΙΑ Από:david_cameron_pm (david_cameron_pm@yahoo.com)Εστάλη:Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 10:08:31 πμΠρος:eurofreedom@yahoogroups.comΒασίλης Venitis ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ της εκπαίδευσης και της σχολικής εκπαίδευσης. Ίσως να εκπαιδεύονται αλλά αγράμματοι, και ίσως να είναι μορφωμένοι, αλλά unschooled. Τα σχολεία είναι στρατόπεδα συγκέντρωσης για την drones της κοινωνίας. Unschooling είναι πολύ καλύτερη από τη σχολική εκπαίδευση. Διαδίκτυο είναι η καλύτερη πηγή γνώσεων και πληροφοριών, αντικαθιστώντας τα σχολεία, βιβλιοθήκες, μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα κοινοβούλια, και postoffice.For ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής τους ξυπνήσει, τα παιδιά βρίσκονται στη φροντίδα των καθηγητών τους δεν είναι, τους γονείς τους. Αυτό κάνει το σχολείο ένα πολύ σημαντικό φυτώριο της ευθύνης. Και όπως γνωρίζουμε, ενστικτωδώς, το είδος της γονικής μέριμνας που ingrains στα παιδιά μας, έτσι ώστε να γνωρίζουν το είδος της εκπαίδευσης που κάνει η same.Disciplined, διέταξε τάξεις, όπου τα παιδιά κατανοούν τι είναι αποδεκτή συμπεριφορά και τι δεν είναι. Ένα ήθος που εξυψώνει φιλοδοξία, όπου ανταμοιβή είναι η δίκαιη εκτίμηση του πόσο σκληρά έχετε εργαστεί και πόσο καλά έχετε κάνει. Ο σεβασμός για την εξουσία, με τους μαθητές dressing έξυπνα και όρθιος, όταν ο δάσκαλός τους, μπαίνει στην τάξη. Η φιλοσοφία της καθοδήγησης, όπου οι μαθητές να καθοδήγηση σχετικά με τη ζωή και σταδιοδρομία. Ανταγωνιστικό άθλημα που διδάσκει τα παιδιά σχετικά με την ομαδική εργασία, την κατάρτιση και την εφαρμογή τον εαυτό σας. Γνωρίζουμε ότι αυτά τα πράγματα είναι ζωτικής σημασίας, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν συμβαίνει σε αρκετά από τα σχολεία μας. Αυτό δεν είναι να πούμε ότι δεν μπορούν. Ελάτε μαζί μου για να Mossbourne Ακαδημία στο Hackney και θα βρείτε ένα σχολείο με μερικά από τα καλύτερα πειθαρχία και ισχυρότερα αποτελέσματα - σε μία από τις φτωχότερες περιοχές της χώρας. Ή η Harris Ακαδημία Bermondsey, όπου οι μαθητές έχουν ένα σύμβουλο να αυξήσουν τις φιλοδοξίες τους. Ή Walworth Ακαδημία, όπου οι μαθητές υπογράφουν συμβάσεις ελπιδοφόρα καλή συμπεριφορά και έρχονται στο σχολείο κάθε πρωί στην πιο έξυπνο uniforms.There είναι ένα πράγμα που ενώνει όλους. Είναι ανεξάρτητοι. -Να μην πληρώνουν τέλη. Δεν είναι ιδιωτική. Αλλά independent.They όλες οι ακαδημίες, που απαλλαγμένη από γραφειοκρατικές ελέγχου. Είχαν την ελευθερία να θέσουν τους δικούς τους πρόγραμμα σπουδών, την ελευθερία να πληρώσουν περισσότερα για το καλό του προσωπικού, την ελευθερία να επιβάλει πιο αυστηρές πολιτικές πειθαρχία και την ελευθερία να αναπτύξουν την εξαιρετική εξωσχολικές activities.Just όπως τα ιδιωτικά σχολεία, τα σχολεία αυτά έχουν γίνει πλέον της ανεξαρτησίας τους - γνωρίζουν ότι η επιτυχία εξαρτάται από τα ίδια τα δημοφιλής με τους γονείς. Αυτός είναι τι μεταρρυθμίσεις σχολείο μας είναι για όλους. Ναι, θα λάβει επείγοντα μέτρα για να βάλει τάξη σε τάξη. Δίνοντας διευθυντές τον τελευταίο λόγο όταν πρόκειται για την αναστάτωση με εξαίρεση τα παιδιά. Η δυνατότητα των σχολείων να καταρτίσουν δεσμευτικό σπίτι συμβάσεων σχολείο, όπου η αποτυχία να υπογράψει, θα σημαίνει μη αποδοχή και την αποτυχία να τηρούν τους κανόνες της, θα μπορούσε να σημαίνει αποκλεισμό. Και ένα μορατόριουμ σχετικά με το κλείσιμο των ειδικών σχολείων, και την αποκατάσταση της ισορροπίας μεταξύ των ειδικών και mainstream, έτσι ώστε κάθε παιδί παίρνει την κατάλληλη χρηματοδότηση που need.But μας μακροπρόθεσμες μεταρρυθμίσεις είναι για τη διάδοση της ελευθερίας και της μητρικής-δύναμη σε ολόκληρο το σύστημα κατάσταση, έτσι ώστε περισσότερα σχολεία παρέχουν το είδος της εκπαίδευσης θα πρέπει να συμβάλλουν στην αύξηση του είδους των υπεύθυνων πολιτών που θέλουμε. Γι 'αυτό και θα τελειώσει το κρατικό μονοπώλιο στη δημόσια εκπαίδευση, πράγμα που σημαίνει ότι με τα κατάλληλα προσόντα κάθε οργάνωση μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο σχολείο και κάθε γονέα που δεν είναι ικανοποιημένοι με την εκπαίδευση του παιδιού τους δέχεται να στείλει το παιδί τους σε μια νέα school.This μέσα όταν ένα νέο σχολείο ανοίγει κάτω από το δρόμο, και οι γονείς δείτε έξυπνα ντυμένος, συμπεριφέρθηκε καλά παιδιά με τα πόδια στο σχολείο και ότι έχετε καλή άλλα αποτελέσματα γύρω από αυτό θα πρέπει να βελτιωθεί. Σημαίνει πιο καλά σχολεία και περισσότερες καλές θέσεις σχολείο. Σε τελική ανάλυση, σημαίνει καλύτερη εκπαίδευση, μεγαλύτερη υπευθυνότητα children._._ ,_.___Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδαΜηνύματα σε αυτό το θέμα (1)Πρόσφατη δραστηριότητα:
Νέα Μέλη 83[capitalismos] ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΑπό:david_cameron_pm (david_cameron_pm@yahoo.com)Εστάλη:Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 10:06:10 πμΠρος:capitalismos@yahoogroups.comΗ σημαντικότερη επιρροή για το χαρακτήρα που αναπτύσσονται σε αυτή την οικογένεια μεγαλώνουμε in. Υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι κλειδί. Η δυνατότητα να κολλήσει σε δεσμεύσεις σας. Η εξουσία να αναπηδήσει πίσω από τις κακές στιγμές. Η ικανότητα να εντοπίσει με άλλους ανθρώπους. Όταν η ευθύνη κατανέμεται σε διαφορετικά συστατικά όπως αυτό μπορούμε να δούμε ότι όλοι τους ξεκινήσει στο home.If είμαστε πάνω επιδοθεί είμαστε λιγότερο πιθανό να είναι σε θέση να κολλήσει τα πράγματα. Εάν παρατηρούμε τακτικά θυμό ή οργή σε άλλους από νεαρή ηλικία που θα μπορούσαμε να βρούμε πιο δύσκολο να ανταποκριθούν θετικά όταν οι καιροί είναι δύσκολοι. Αν είμαστε υποστεί επεξεργασία που δεν φροντίδα που θα μπορούσαμε να δυσκολεύονται να συνδέονται με άλλους people.So τι συμβαίνει στο σπίτι πραγματικά θέματα. Και ας είμαστε σαφείς σχετικά με κάτι. Όταν μιλάω για τη σημασία που έχει το σπίτι για να χαρακτήρα δεν εννοώ την αρχιτεκτονική του υλικού του τόπου. Εννοώ την συναισθηματική αρχιτεκτονική του τι συμβαίνει μέσα σε αυτήν, η ανατροφή των παιδιών ότι τα παιδιά receive.We όλοι γνωρίζουμε τι καλή ανατροφή των παιδιών μοιάζει. Αυτό σημαίνει θέσπιση ορίων, όπως επίσης και την παροχή αγάπη και την ασφάλεια που προσφέρουν. Αυτά είναι πράγματα που συμβάλλουν στην ενίσχυση του δέσμευση, την ανθεκτικότητα, ενσυναίσθηση, και ό, τι άλλο έχουμε συνδέσει με responsibility.Even εάν δεν αγοράζουν την ιδέα ότι οι γονείς καλό είναι το κλειδί για τη δημιουργία υπεύθυνα άτομα, τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι το πιο σημαντικό καθοριστικό παράγοντα της μελλοντικής επιτυχίας ή αποτυχίας μας. Και πιστεύω ότι αυτή η έρευνα που παράγεται από πρόσφατα Demos είναι πραγματικά πρωτοποριακή. Δείχνει ότι οι διαφορές στα αποτελέσματα μεταξύ των παιδιών ένα παιδί που γεννιέται μέσα στη φτώχεια και ένα παιδί που γεννιέται στην πλούτου δεν είναι πλέον στατιστικά σημαντική όταν και οι δύο έχουν τεθεί από την "αυτοπεποίθηση και είναι σε θέση" parents.For όσοι ενδιαφέρονται για δικαιοσύνη και την ανισότητα, αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά ευρήματα σε μια γενιά. Θα ήταν πέρα από την κορυφή για να πω ότι είναι για την κοινωνική επιστήμη τι E = mc2 ήταν η φυσική, αλλά πιστεύω ότι είναι μια πραγματική «καθίσουν και να σκεφτεί» στιγμή. Αυτή η ανακάλυψη ορίζεται τους νόμους της σχετικότητας? Αυτό είναι το νέο νόμο για την κοινωνική κινητικότητα: Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για τις ευκαιρίες της ζωής ενός παιδιού δεν είναι ο πλούτος της ανατροφής τους, αλλά η ζεστασιά του γονείς τους. Όπως Stephen Scott της Εθνικής Ακαδημίας της Γονείς Practitioners είπε: "Η φτώχεια είναι ένας παράγοντας, αλλά δεν είναι μια κεντρική ένα ... Φαίνεται να είναι η φτώχεια των γονέων και την εμπειρία των παιδιών ... που οδηγεί σε φτωχά αποτελέσματα παιδί παρά τη φτώχεια της είδος υλικού ». Τώρα, βέβαια, μπορεί και πρέπει να υποστηριχθεί ότι είναι ευκολότερο να επιτευχθεί καλή γονείς όταν υπάρχει υλική ευημερία, αλλά τα πορίσματα της μελέτης φαίνεται τόσο σημαντικές ώστε θα πρέπει να μας βοηθήσει να εγκατασταθεί μια άγρια συζήτηση που μαίνεται για δεκαετίες για το πώς θα οικοδομήσουμε μια πιο δίκαιη αριστερά society.The ανέκαθεν υποστήριξε ότι ο καλύτερος τρόπος για την αντιμετώπιση μειονέκτημα είναι η αναδιανομή των πόρων από τους πλούσιους στους φτωχούς. Όμως, οι υποθέσεις που πραγματοποιήθηκε για τόσο πολύ καιρό, ότι όταν πρόκειται για την καταπολέμηση της φτώχειας, τη μείωση των ανισοτήτων και την αύξηση των ευκαιριών, η πολιτική πρέπει να παραμείνει ουδέτερη στην οικογενειακή ζωή και η κυβέρνηση θα πρέπει να ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα της φορολογίας και των δαπανών, αυτές τις υποθέσεις έχει αποδειχθεί wrong.Basil Venitis ισχυρίζεται ότι ρίχνουν χρήματα για δυστυχία φέρνει πιο δυστυχία. Η καταπολέμηση της άγριας μόχλευσης με περισσότερες μόχλευσης είναι ομοιοπαθητικά καταστολή της πραγματικότητας. Ο κατακλυσμός των χρημάτων Fiat φέρνει οικονομική μάστιγα και αιμορραγία της οικονομίας. Αληθινά χρήματα είναι συνδεδεμένη με πολύτιμα μέταλλα και τη στρατηγική metals.If θέλουμε να δώσουμε στα παιδιά την καλύτερη ευκαιρία στη ζωή - ανεξάρτητα από το πλαίσιο που είναι από - το δικαίωμα δομές πρέπει να είναι σε θέση, ισχυρή και ασφαλή οικογένειες, με τη σιγουριά και την θέση τους γονείς, ένα ηθική της ευθύνης ενστάλαξε από πολύ μικρή πορεία age.Of υπάρχει μια σχέση μεταξύ της φτώχειας υλικό και φτωχών ευκαιρίες στη ζωή, αλλά η πλήρης εικόνα είναι ότι η σύνδεση λειτουργεί, επίσης, μέσα από το στυλ του γονείς που λαμβάνουν τα παιδιά σε φτωχά νοικοκυριά. Επειδή η έρευνα δείχνει ότι ενώ το ύφος της υπεύθυνης γονικής έχω μιλήσει σήμερα είναι πιο πιθανό να συμβεί σε πιο πλούσια νοικοκυριά, τα παιδιά σε φτωχά νοικοκυριά που εγείρονται με αυτό το στυλ των γονικών κάνει εξίσου καλά. Και επιτυχής στυλ ανατροφής σε πλουσιότερες οικογένειες δεν συμβαίνει επειδή αυτοί οι άνθρωποι είναι εγγενώς καλύτερη, ή ότι αγαπούν τα παιδιά τους περισσότερο. Είναι επειδή με τη φτώχεια μπορεί να έρθει ένα σωρό άλλα προβλήματα, τα οποία καθιστούν πιο δύσκολη ανατροφή των παιδιών. Χειρότερα σχολεία, τριτοβάθμια εγκληματικότητα, κακή στέγαση. Ανεργία. Προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Οι συνθήκες ψυχικής υγείας. Οι εξαντλητικές τρόχισμα των ανησυχείτε debt.So φυσικά είναι ζωτικής σημασίας για την ανακούφιση της φτώχειας υλικού μέσω δίκαιων φόρων και παροχών. Υποστηρίζουμε εκπτώσεις φόρου - πράγματι, ήταν μια κυβέρνηση των Συντηρητικών που εισήχθησαν για πρώτη φορά τους. Όμως, αυτήν την συναρπαστική νέα στοιχεία από Demos μας θέτει μια νέα πρόκληση: την ανακούφιση της φτώχειας του γονείς, γνωρίζοντας ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσουν τα παιδιά να βγουν από τη φτώχεια υλικό. Γι 'αυτό είμαι ευτυχής που βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσουμε την έναρξη της έρευνας που Demos είναι από σήμερα. Είμαι σίγουρος ότι θα παράγει πολύ χρήσιμη ανάλυση και την πολιτική που θα ενημερώσει το έργο μας στο μέλλον. Τα παιδιά πρέπει να μάθουν την Venitis νόμος της Selfownership: Έχετε το δικό σας σώμα και την ψυχή σας, και κανείς δεν πρέπει να υπαγορεύει τι πάρετε σε ό, τι και να σας πάρουν. Ομιλία, την εκπαίδευση, την αίρεση, το habeas corpus, στρατιωτική θητεία, το ζευγάρωμα, την υγειονομική περίθαλψη, η άμβλωση, η κλωνοποίηση, τα ναρκωτικά, τα όπλα, και η ευθανασία πρέπει να είναι προσωπική choices.Children θα πρέπει επίσης να μάθετε την Venitis νόμος του στυλ: ψυχή σας θα πρέπει να συντονίζονται με ισχυρό λόγια και μοναδική πράξεις που εκφράζουν το ύφος και το πεπρωμένο σου .. Η κυβέρνησή σας δεν μπορεί να υπαγορεύσει τη γλώσσα σας, τα λόγια σας, και τον πολιτισμό σας. Resonate τώρα και τραγουδήστε το τραγούδι σου! Το πιο αποδοτικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει κοινοβούλιο, και μια απειροελάχιστη αδύναμη κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος, αλλά από τις πιο γενναιόδωροι ευεργέτες. Κάθε δημοκρατία είναι σφετερίστηκαν τελικά από rabblerousers, pullpeddlers, φυλές των κλεπτών, φαντασμένος bugaboos, busybodies, butterbabies, nabobs του νεποτισμού, της ευνοιοκρατίας στροφάλων, μικρόψυχος pussyfooters, riffraffs της κατεργάρηδες, σοσιαλιστική σοφιστές, και μακιαβελικό μαφιόζος. Η δημοκρατία έχει την τάση να kleptocracy. Venitism θα πρέπει να αντικαταστήσει democracy.__._ ,_.___Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδαΜηνύματα σε αυτό το θέμα

**[euroliberty] ΕΥΘΥΝΗΑπό:david_cameron_pm (david_cameron_pm@yahoo.com)Εστάλη:Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 9:35:08 πμΠρος:euroliberty@yahoogroups.comΑπό τότε που εξελέγη αρχηγός των Συντηρητικών, έχω μιλήσει πολλές φορές για την ευθύνη. Ευθύνη έχει κεντρική σημασία για τις πεποιθήσεις μου, την πολιτική μου, η αλλαγή θα ήθελα να επιστήσω την Uncle Ken (UK) και τέταρτη Ράιχ (ΕΕ). Αλλά το πρόβλημα με ευθύνη είναι ότι μπορεί είτε να ακούγεται σαν ένα βάρος: αρνητικό, δύσκολο, υποχρεωτική πράγμα το φάρμακο που συνοδεύει την πιο γλυκιά, ευχάριστη έννοια των δικαιωμάτων. Ή μπορεί να ακούγεται σαν ένα γκρίζο άντληση, ξηρό θεωρητική έννοια ότι είναι δύσκολο να καθορίζουν και απτά, ή specific.But ευθύνη δεν είναι ούτε. Είναι η λέξη που δίνουμε σε ανθρώπους που κάνουν το σωστό. Είναι οι άνθρωποι κάνουν καλό από μόνες τους, μέσω της αυτοπειθαρχίας και προσπάθεια και από κάθε άλλο, με ευγένεια, και καθήκον μέριμνας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ευθύνη είναι, πιστεύω, τις βασικές ποιότητα της καλής κοινωνίας, ενός ισχυρού society.In μια ισχυρή κοινωνία, οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι δεν τις υποχρεώσεις τους ως πολίτης κάνει απλά αρχίζει και τελειώνει με πληρώνουν τους φόρους τους και υπακούοντας το νόμο. Από εκεί και πέρα έχουμε μια αμοιβαία υποχρέωση να βοηθούν ο ένας τον άλλο, να δούμε μετά από κάθε άλλο, να ζήσει τη ζωή δεν είναι όπως ένα νησί, αλλά ως μέρος του συνόλου. Η ευθύνη είναι η αξία που εξυψώνει μια συλλογή των ανθρώπων σε έναν πολιτισμό, και με βάση αυτό υπεύθυνη κοινωνία είναι η δεδηλωμένη αποστολή της σύγχρονης Tories.Responsibility δεν είναι μια αξία που υπάρχει μόνο στον αιθέρα, ή μπορεί να τροφοδοτηθεί από την εκεί κυβέρνηση, είναι μια αξία που μπορεί να βρει μόνο τη ζωή και έκφραση στις αποφάσεις και τις δράσεις των φυσικών προσώπων. Για να οικοδομηθεί μια υπεύθυνη κοινωνία χρειαζόμαστε υπεύθυνα άτομα. Τώρα μπορείτε να σκεφτείτε ότι αν οι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι ή δεν είναι θέμα τύχης. Ίσως να είναι ένας πιστός σε καλή και κακή μήλα μήλα. Είμαι not.With μια πολύ καλή κανόνι των αποδείξεων πίσω μου θα έλεγα ότι ενώ η έμφυτη προσωπικότητες μας είναι μέρος σχήμα από γενετική κληρονομιά, τον χαρακτήρα μας μπορεί να μάθει. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε στην οικοδόμηση υπεύθυνη χαρακτήρα σε ανθρώπους. Βασίλης Venitis ισχυρίζεται ότι εσείς το δικό σας σώμα και την ψυχή σας, και κανείς δεν πρέπει να υπαγορεύει τι πάρετε σε ό, τι και να σας πάρουν. Ομιλία, την εκπαίδευση, την αίρεση, το habeas corpus, στρατιωτική θητεία, το ζευγάρωμα, την υγειονομική περίθαλψη, η άμβλωση, η κλωνοποίηση, τα ναρκωτικά, όπλα, και η ευθανασία πρέπει να είναι προσωπική choices.I γνωρίζω ότι αυτό είναι δύσκολο έδαφος για έναν πολιτικό. Δεν είμαστε ακριβώς paragons της αρετής τους εαυτούς μας. Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, και gigataxation, ιδιαίτερα του ΦΠΑ, είναι οι πραγματικές αιτίες της Ευρωπαϊκής κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η δημοκρατία στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ) έχει επιδεινωθεί σε kleptocracy, και Fourthreichians, γνωστός και ως Ευρωπαίοι, είναι τρελλός ως κόλαση. Eurokleptocracy αναπτύσσεται για τα απόβλητα, την απάτη, κατάχρηση, και ανταποδόσεις (WFAK), και wfakked Fourthreichians που δεν ξέρουν τι μιλάμε. Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), γνωστός και ως τέταρτο Ράιχ, παράνομη unvoted συνομοσπονδία, εμφανίζει ως αποδεκτή την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ), γνωστός και ως Eldorado της διαφθοράς, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ), γνωστός και ως Eldorado της πουτάνες, και Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένη πολιτικούς στη Γη. Δεν Graecokleptocrat έχει πάει ποτέ στη φυλακή! Venitis ισχυρίζεται ότι η ατιμωρησία των Graecokleptocrats είναι η πιο αλλόκοτη δικαιοσύνη στον κόσμο! Σε εκείνους που πιστεύουν ότι η πολιτική πρέπει να μείνει μακριά από τα ζητήματα του χαρακτήρα και τη συμπεριφορά, το λέω αυτό. Πρώτον, να δούμε την κλίμακα των προβλημάτων μας. Όταν η ανισότητα είναι σε ρεκόρ και την κοινωνική κινητικότητα παρουσιάζει στασιμότητα. Όταν ο αριθμός των ανθρώπων σε σοβαρή φτώχεια έχει αυξηθεί κατά σχεδόν ένα εκατομμύριο τα τελευταία δέκα χρόνια παρά δισεκατομμύρια λίρες για επιπλέον δαπάνες. Όταν υπάρχουν περισσότερα από 120.000 θανάτους ετησίως που συνδέονται με την παχυσαρκία, το κάπνισμα, το αλκοόλ και χρήσης ναρκωτικών. Όταν εκατομμύρια μαθητές χάσετε για μάθηση, διότι οι συμμαθητές τους είναι συνεχώς αναστάτωση. Όταν η British οικογένειες πνίγονται σε περίπου ενάμισι τρισεκατομμύριο λίρες αξίας των προσωπικών debt.And στη συνέχεια, αναρωτηθείτε: κάντε ένα από τα προβλήματα αυτά σχετίζονται με τις προσωπικές επιλογές που κάνουν οι άνθρωποι; Ή μήπως όλοι κάπως διαλυτό από πάνω προς τα κάτω κυβερνητική δράση, καμία σχέση με αυτό που πραγματικά οι άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν; Μπορούμε να ελπίζουμε στην επίλυση των προβλημάτων αυτών, αν αγνοήσουμε απλώς χαρακτήρα και τη συμπεριφορά; Η απάντηση είναι καταφανές. Έχουμε μια ολόκληρη σειρά από σοβαρά κοινωνικά προβλήματα που οφείλονται εν μέρει από το λάθος προσωπικές επιλογές, ώστε οι οποίοι μπορούν να υποστηρίζουν στα σοβαρά ότι το κράτος θα πρέπει να συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν μόνο τα συμπτώματα αυτών των προβλημάτων, αντί του των αιτίων που προκαλούν πολύ; Το πιο αποτελεσματικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει κοινοβούλιο, και μια απειροελάχιστη αδύναμη κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος, αλλά με το πιο γενναιόδωρο benefactors.Now, θα διεκδικήσουν ότι οι πολιτικοί είναι ανθρώπινα και αποτυγχάνουν, ότι οι σχέσεις μας καταρρεύσει, και ναι έχουμε διαπράξει κάποια ιλιγγιωδώς ανεύθυνη συμπεριφορά, ιδιαίτερα σε όλο το χάος έξοδα. Και ενώ είμαι σε αυτό δεν είμαι ο ίδιος για τη σύσταση και κάποια σύζυγός μοντέλο, γονέας, πολίτης ή ακόμη και κράτη του κοινοβουλίου. Αλλά πιστεύω ότι για όλα αυτά, το ζήτημα της ευθύνης είναι πολύ σημαντική για την εμφιάλωση από μια σωστή συζήτηση για τα πράγματα που πραγματικά matter.There είναι συντριπτικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι σπόροι των ισχυρότερων χαρακτηριστικών χαρακτήρα μας που έχουν σπαρεί κατά την παιδική ηλικία. Έρευνα από Leon Feinstein έδειξε ότι ο βαθμός στον οποίο οι θετικές ιδιότητες που αναπτύχθηκε από την ηλικία των δέκα ετών έχει σημαντικό αντίκτυπο για την επιτυχία του παιδιού στη ζωή των ενηλίκων. Πιστεύω λοιπόν ότι η υπεύθυνη για τη δημιουργία χαρακτήρα θα πρέπει να επικεντρωθεί σε τρεις τομείς όπου ο χαρακτήρας διαμορφώνεται νωρίς στη ζωή μας - στην οικογένεια, στο σχολείο, και μέσα από τις επιρροές της ευρύτερης κοινωνίας, και να αναλάβει δράση για την εμβάπτω ευθύνη μέσω each.This είναι σχετικά νέο έδαφος για τους Συντηρητικούς. Στο παρελθόν έχουμε διαπράξει δίνοντας την εντύπωση ότι για την οικοδόμηση μιας υπεύθυνης κοινωνίας, μας έλειπε ήταν η ελευθερία του ατόμου καθώς και ένα ισχυρό κράτος δικαίου από το κράτος. Δεν μιλάμε αρκετά για το τι συνέβη στο μεταξύ. Και εμείς ήταν απρόθυμοι να παρεμβαίνει άμεσα σε θέματα συμπεριφοράς και χαρακτήρα για το φόβο της παρεμβατική, για τη σύσπαση κουρτίνες, διότι were.But εάν η αποστολή του σύγχρονου Συντηρητικοί », είναι η δημιουργία της ισχυρής κοινωνίας, η οποία είναι, αν πιστεύουμε ότι μια ισχυρή κοινωνία είναι το άθροισμα των καλοσύνη και το χαρακτήρα των εκατομμυρίων ατόμων, το οποίο κάνουμε και αν δεχτούμε ότι η καλοσύνη και τον χαρακτήρα σχηματίζονται μέσω γαλουχήσει και δεν καθορίζεται μόνο από τη φύση, την οποία τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνει να είναι η περίπτωση, τότε δεν είναι μόνο δικαίωμα αλλά ουσιαστικό να λάβει θέση σχετικά με τον τρόπο υπεύθυνο χαρακτήρα διαμορφώνεται, και ποια κυβέρνηση μπορεί να κάνει για να βοηθήσει στη δημιουργία του. Η αποτυχία να το κάνουμε αυτό, θα μπορούσαμε να επιδεινωθεί με το άθλιο επίπεδο της Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στην Earth.Untouchable Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένη πολιτικοί στη Γη, τα φρικιά που απολαμβάνουν απόλυτη ατιμωρησία και πλήρη κοινοβουλευτική ασυλία, η έλλειψη ευθύνης. Venitis σημειώνει το πιο κακόφημο σπίτι στη Γη είναι το Ελληνικό Κοινοβούλιο, γνωστός και ως το Μεγάλο Οίκος ανοχής της πλατείας Συντάγματος, το οποίο στεγάζει 300 άγρια πόρνες, Μινώταυρους που πιπιλίζουν το αίμα των Ελλήνων! Είναι πολύ μακριά από τους 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα στις 300 Graecokleptocrats του Μεγάλου μπουρδέλο! Allons enfants de la Grèce! Για 35 χρόνια μετά τη δικτατορία, Pasokleptocrats και Neodemokleptocrats που πήραν μετατρέπει σε λειτουργία Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, δανείστηκε ως εάν δεν υπήρχε αύριο, και έλαβαν 200 δισεκατομμύρια ευρώ σε ανταποδόσεις από τη Siemens, JPMorgan, MAN, αντιμονοπωλιακή πολιτική, στρατιωτική αγορές, μοναστήρια, και πολλά άλλα. Μέσω της κακοδιαχείρισης, ληστεία, ανταποδόσεις, και νεποτισμού, που οδήγησε το λίκνο της δημοκρατίας στα πρόθυρα της πτώχευσης, με δημόσιο χρέος των 350 δισ. ευρώ. Έλληνες, υπό την απειλή όπλου έκλεψαν από Graecokleptocrats, επιβιώνουν από καθεστώτα, απάτη, sinecures, ληστεία και μεταξύ τους. Φορολογικές όσους αποφεύγουν και διακόπτες δίκαιο δέχεται επισκέψεις από υπαλλήλους ανυπομονούν να συλλέγουν ανταποδόσεις. Σε αντάλλαγμα για την έξοδο από την ένοχη ανέγγιχτη, λαμβάνουν οι υπάλληλοι fakelaki, φάκελο που περιέχει δωροδοκήσει σε μετρητά. Ο κανονικός συντελεστής για ανταποδόσεις είναι 10% της καταπέσει ποινής. Απελπισμένοι Έλληνες τώρα προσευχόμαστε για μια νέα δικτατορία! Allons enfants de la Grèce! Δεν υπάρχει ευθύνη στην Ελλάδα. Venitis επισημαίνει Γρηγόριος μέσα γρήγορα στην ελληνική γλώσσα. Φόρος Γρηγόρης είναι fakelaki για γρήγορη εξυπηρέτηση. Δεν είναι, θα σας περιμένουμε για πάντα! Όλες οι Αθηναίοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν δεν Γρηγόριος θα πρέπει να περιμένουν πολλούς μήνες πριν από έναν ιατρό κατάσταση θα μπορούσε να τους δει. Αν θέλετε μια χειρουργική επέμβαση, θα πρέπει να δώσει το χειρουργό κατάσταση τουλάχιστον 5.000 τραμπούκο ευρώ, η αγαπημένη του Γρηγόρη! Ο χειρουργός θα σας ρωτήσω πώς είναι Γρηγόρης .. Αν δεν παρουσιάζουν Γρηγόριος, θα πρέπει να επανέλθουμε μήνες αργότερα να απαντήσει στο ίδιο ερώτημα. Αν Γρηγόριος λίπος δεν είναι αρκετό, ο χειρουργός μπορεί pseudoforget ψαλίδι του μέσα σου! Allons enfants de la Grece Βρετανών! Ae πολύ τυχεροί που δεν έχουν ενταχθεί στην ευρωζώνη, διότι το ευρώ ενδέχεται να καταρρεύσει, μετά την Ελλάδα πηγαίνει μέχρι την κοιλιά. Δεν υπάρχει εγγύηση για την από κοινού adopters ευρώ. Ευρωζώνη χρέος δεν υποστηρίζεται από ένα δανειστή εσχάτης ανάγκης. Δεν θα ήταν μόνο ένα διάσωσης της σε αναξιοπαθούντα δανειστή να είναι ανεπιθύμητη για ηθικούς λόγους, θα ήταν επίσης να είναι παράνομο. Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κ. Wolfgang Schaeuble σημειώνει ότι η Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα της Γης, ζει πάνω από τις δυνατότητές της για χρόνια, και δεν μπορούμε να περιμένουμε τη Γερμανία να πληρώσει για τα λάθη στην Ελλάδα. Frank Schaeffler, μέλος της οικονομικής επιτροπής του γερμανικού κοινοβουλίου, επισημαίνει ότι οποιαδήποτε προσπάθεια για την επίτευξη ενός κοινού πώληση ομολόγων από τις δύο χώρες θα είναι το πρώτο καρφί στο φέρετρο της euro.EU δεν είναι υπεύθυνη για την Ελλάδα. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) δεν έχει εντολή να λάβει υπόψη την κατάσταση μιας συγκεκριμένης χώρας. Επιπλέον, οι πιστωτικές αγορές, τέταρτο Ράιχ, και η ΕΚΤ δεν έχουν εμπιστοσύνη στις ελληνικές υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, γιατί ήταν ένα εταιρικό διευθυντή του ΟΤΕ, ένα διαβόητο εταιρεία τηλεφωνίας στην cahoots με τη Siemens σε superscandals. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, βρίσκεται σε μια οικονομική και ηθική χάος δεν ευθύνεται. Ελληνική προϋπολογισμός είναι οξύμωρο σχήμα! Είναι το 13% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος, πολύ χειρότερη από το όριο του 3% που προβλέπει για τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης σκλάβων. Παπακωνσταντίνου λέει ότι θα συρρικνωθεί το έλλειμμα στο 8% το προσεχές έτος, αλλά τα οικονομικά Graecokleptocrats πάντα να παραπλανήσει τους επενδυτές και τέταρτο Ράιχ σχετικά με τον τρόπο ακατάλληλο του έθνους είναι. Venitis εκτιμά ότι το έλλειμμα θα αυξηθεί σε 20% το επόμενο έτος! Μέχρι το 2030, όλων των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου θα ομόλογα σκουπίδια!__._,_.___Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδαΜηνύματα σε αυτό το θέμα (1)Νέα από Viadeo δικτύου σαςΓειά Σταμάτης Skoulikas, Εδώ είναι τα τελευταία νέα από Viadeo δικτύου σαςΤο προφίλ σας Το δίκτυό σαςΣυμβουλές και συμβουλές14Στην ανάγκη αλλαγής καριέρα; Μπορείτε να βρείτε πολλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας από διαβούλευση με τον κατάλογο των θέσεων εργασίας που δημοσιεύτηκε την Viadeo ή επικοινωνώντας με Viadeo μέλη της εταιρείας στο στόχο σας.> Εφαρμογή αυτής άκρη15Viadeo σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε επιχειρηματικές επαφές και να αναπτύξει την επιχείρησή σας ... Είμαστε πάντα ευτυχείς να ακούσουμε τις ιστορίες επιτυχίας Viadeo σας. Μαρτυρίες σας μπορεί να θεωρηθεί από έως και 3 εκατομμύρια μέλη, που αυξάνει περαιτέρω την προβολή σας.> Εφαρμογή αυτής άκρηΤα μαρτυρίεςJoanne AsselmanΑγγλικά Διόρθωση ..... LanguageChic.com ..... Διευθυντής, ThoroughlyChic LimitedIn μόλις λίγες εβδομάδες έχω επαφή και είχε ηλεκτρονικά μηνύματα με κάποιες πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους από διάφορες χώρες ..... πολύ ικανοποιημένος. Joanne AsselmanRomualdas MAČIULISSoftware Development Manager / Business Analyst, Προσωπικό Υπόλοιπο Ltd.The ισχύς του δικτύου της επιχείρησής σας θα αυξηθεί εκθετικά αν σας προσκαλούν μόλις 1 επαφή με Viadeo δικτύου σας κάθε μέρα!Δείτε όλες τις μαρτυρίες Προσθέστε μια μαρτυρίαΠροσκαλέστε επιχειρηματικές επαφές σας!Αναπτυχθεί ένα αξιόπιστο δίκτυο των επιχειρήσεων καλώντας (ή "καθοδήγησης") επιχειρηματικές επαφές σας να έρθει σε Viadeo.Κερδίστε ένα δωρεάν μήνα Premium Services κάθε φορά που μέντορας 10 μέλη! Χρήσιμα Συμβουλή: Για να προσκαλέσετε γρήγορα επιχειρηματικές επαφές σας!Εισαγωγής του Outlook / Hotmail / GMail / Συνδέεται »σε βιβλία διεύθυνση ... και να καλέσει επιχειρηματικές επαφές σας που δεν είναι ακόμη μέλη της Viadeo!Προσκαλέστε Εισαγωγής βιβλία σας διεύθυνσηΧαρακτήρισε Hubs αυτής της εβδομάδαςΓνωρίστε ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές επαφές σε Hubs>Οξφόρδη>Cambridge>LeedsΔείτε όλα τα Hubs Δημιουργήστε το δικό σας HubΣτατιστικά στοιχεία από το δίκτυό σαςΕπίπεδοΕπαφέςΑύξησηΧρειάζεστε μόνο μέντορα επιπλέον άτομα για να κερδίσουν Premium άλλο μήνα δωρεάν υπηρεσίες!Δείτε περισσότερα στατιστικάΠροσθέστε Viadeo την υπογραφή σας για να σας e-mailΤο προφίλ σας Το δίκτυό σαςΑν επιθυμείτε να αλλάξετε τη συχνότητα με την οποία θα λάβετε αυτό το email ή δεν λαμβάνουν πλέον την συνέχεια κλικ εδώ.
**** [Speakoutforum] μετενσαρκωθεί Μαγδαληνή SPEAKS OUT!Από:huffingtonarianna (huffingtonarianna@yahoo.com)Εστάλη:Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 7:07:28 πμΠρος:speakoutforum@yahoogroups.comΑρχιεπίσκοπος κ. Margot Kaessmann διαφωνεί με τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, αλλά θα ήθελε να δουν τα ευρωπαϊκά στρατεύματα Κύπρος βοηθήσει να απαλλαγούμε από τις τρομοκρατικές τουρκικά στρατεύματα που εισέβαλαν Βόρεια Κύπρος. Ο πόλεμος στο Αφγανιστάν είναι μια αποτυχία. Η αποτυχία των πολέμων της Αμερικής έχει την πολύ ελευθεριών ζήτησαν να διατηρηθεί. Προπαγάνδα, ψέματα, μύθοι και Αμερική οδήγησε σε πολλούς πολέμους. Venitists Όπως γνωρίζετε, ο πόλεμος έχει πάντα την υγεία του κράτους. Είναι σαφές ότι οι πόλεμοι, ζεστό και κρύο, ήταν υπεύθυνη για την τεράστια τους φόρους, τα ελλείμματα, και κυβερνητικές δαπάνες που έχουν δημιουργήσει kleptocracy αγαπημένη από την κοινωνική και οικονομική μηχανικούς σχεδιαστές της γραφειοκρατίας. Αν ξένων πόλεμοι έχουν επικεφαλής αποτυχία της Αμερικής, μεγάλη επιτυχία της έχει την ιστορική της ειρήνης και των ελευθεριών, των ατομικών ελευθεριών και την ευθύνη, την οποία πρέπει τώρα να επιστρέψουν. Kaessmann ισχυρίζεται ότι είναι μια πραγματική τραγωδία για να πεθάνει δεν είναι τίποτα, αλλά θα πρέπει να τιμήσει τους Αμερικανούς που βγαίνουν κάθε μέρα και τον τόπο τους σε κίνδυνο με την πεποίθηση ότι το κάνουν για να υπερασπιστούν το έθνος τους και τον τρόπο ζωής. Η πραγματική τραγωδία είναι ότι κλεπτών, ο οποίος είναι διαζευγμένος εντελώς από την ταλαιπωρία και τον πόνο των πραγματικών ανθρώπων και των οικογενειών τους που προκλήθηκαν από τις συνεχείς πολεμικές επιχειρήσεις, δεν έχουν το θάρρος να τραβάτε την πρίζα και για ολόκληρο το ψεύτικο επιχείρηση παρεμβατισμού και την οικοδόμηση του έθνους. Η αλλαγή ενός planetarch πολεμοχαρής για άλλη οδηγεί nowhere.Kaessmann επισημαίνει ότι σαν αρχαία Ρώμη, η Αμερική είναι επιβαρύνονται με μια αυτοκρατορία που υπονομεύει μοιραία κυβέρνησή της. Τα στολίδια της αυτοκρατορίας είναι πολλές: η βάναυση πόλεμος της επιλογής στο Ιράκ και άλλες ξένες παρεμβάσεις που χρονολογούνται εδώ και δεκαετίες? Η στρατιωτικοποίηση του διαστήματος? Τις εκατοντάδες των υπερπόντιων αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων πλήρη swaggering των στρατιωτών που φιλονικία και μερικές φορές βιασμός. Στο σπίτι, η ανάπτυξη μιας αυτοκρατορικής προεδρίας, με τη CIA, όπως ιδιωτικό στρατό του, κατέληξε σε θέρετρο κλεπτών 'στο ένταλμα υποκλοπές, τα βασανιστήρια, ένα γκουλάγκ των μυστικών φυλακών της CIA και αντισυνταγματικά arrogation της δικτατορικής εξουσίας, ενώ μια διεφθαρμένη τόξα Κογκρέσο, όπως η ρωμαϊκή Γερουσία να Καίσαρα. Τιμωρία αργαλειούς, καθώς η αμερικανική οικονομία, που εξαρτώνται από μια διογκωμένη στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα kleptocrat (MIKC) και τον εξωτερικό δανεισμό, ίλιγγος προς πτώχευση, ίσως μια στρατιωτική coup.Kaessmann και Karl-Theodor zu Guttenberg που συμφωνήθηκε κατά τη διάρκεια ενός δεύτερου τους-ώρες συνεδρίαση τη Δευτέρα ότι πρέπει να υπάρχει μία ευρύτερη δημόσια συζήτηση σχετικά με την αποστολή της γερμανικής Bundeswehr στο Αφγανιστάν, καθώς και μια ενισχυμένη πολιτική δέσμευση. Guttenberg Kaessmann και δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τον διάλογο κριτική τους για την ανάπτυξη του Αφγανιστάν, στο πλαίσιο της στρατιωτικής ακαδημίας της Bundeswehr ή σε ακαδημίες προτεσταντικής εκκλησίας. Αν και το ζήτημα δεν θα λυθεί σύντομα, Kaessmann είπε ότι είναι σημαντικό ότι η φωνή της εκκλησίας ακούστηκε στη συζήτηση. Kaessmann είναι ο επίσκοπος Λουθηρανική του Ανόβερου και η πρώτη γυναίκα που το κεφάλι του EKD, μια ομάδα ομπρέλα για τις 22 εκκλησίες που περιλαμβάνει 25 εκατομμύρια προτεστάντες της Γερμανίας, και η πιο σεβαστή επίσκοπος στην Ευρώπη, πολύ πάνω από τον Πάπα και πατριάρχες. Πολλοί Χριστιανοί θεωρούν Kaessmann η μετενσάρκωση της Μαγδαληνής, η σύζυγός του Ιησού. Μαγδαληνή ήταν επίσης η καλύτερη απόστολος του Ιησού, ο πρώτος επίσκοπος, ο πρώτος Πάπας, και ο πρώτος πατριάρχης! Kaessmann πει πολλές φορές ότι ο πόλεμος στο Αφγανιστάν δεν θα μπορούσε να δικαιολογηθεί. Σε υπηρεσίες εκκλησία δύο Πρωτοχρονιάς, είπε κοινότητες στο Βερολίνο, Δρέσδη και εκείνη δεν είχε εγκριθεί από τις χώρες των Δυτικών στρατηγική στο Αφγανιστάν, όπου οι πολλές Europeaan στρατιωτικού προσωπικού που έχουν αναπτυχθεί με την Διεθνή Δύναμη Βοήθειας για Ασφάλεια (ISAF). Οι στρατιωτικές δυνάμεις δεν πρέπει να μάχονται μεταξύ τους σε μακριά Afghsnistan, αλλά η Κύπρος, προκειμένου να ρίξει τις τρομοκρατικές τουρκικών στρατευμάτων από το Βόρειο Turcoterrorists Cyprus.Motherfucker σπέρνουν τον όλεθρο στο Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ), ιδιαίτερα η Κύπρος και πολλά νησιά του Αιγαίου, το ελληνικό αρχιπέλαγος . Παρ 'όλα αυτά, τρομοκρατικών Τουρκία έχει το θάρρος να υποβάλει αίτηση για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Βασίλειος Venitis ισχυρίζεται ότι τέταρτο Ράιχ πρέπει εμπάργκο τρομοκρατικές Τουρκία. Εάν το ΝΑΤΟ θέλει να σώσει inegrity του, θα πρέπει να απομακρύνουν τρομοκρατικές δικαίωμα Τουρκία τώρα, και να ρίξει τις τρομοκρατικές τουρκικών στρατευμάτων από τη Βόρεια Κύπρος τώρα. Il Αλλάχ Αλλάχ! Η γερμανική κυβέρνηση, ο τρίτος μεγαλύτερος χορηγός δύναμη μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία, αναμένεται να αποφασίσει αν θα διαθέσει περισσότερα στρατεύματα για την σταθεροποίηση του Αφγανιστάν σε μια διεθνή διάσκεψη στα τέλη Ιανουαρίου για το πώς θα βοηθήσει τη χώρα. Οι δημοσκοπήσεις έχουν δείξει επανειλημμένα ότι όλοι οι Ευρωπαίοι είναι αντίθετοι με την αφγανική deployment.Europeans θεωρούν την Τουρκία το # 1 τρομοκρατικές έθνος στη Γη! Turcoterrosits προσπαθήσουμε να ΕΕ islamize. Η Quran ζητεί μίσος, μισογυνία, polygyny, της βίας, την υποβολή, δολοφονία, και η τρομοκρατία. Η Quran κλήσεις για τους μουσουλμάνους να σκοτώσουν άπιστους, να τρομοκρατήσουν άπιστους, και να εκπληρώσουν το καθήκον τους για πόλεμο, τη βίαιη τζιχάντ. Τζιχάντ είναι καθήκον για κάθε motherfucker μουσουλμανικές πίθηκο, το Ισλάμ είναι να κυβερνήσει τον κόσμο με το σπαθί. Το Κοράνιο είναι σαφώς αντισημιτικές, περιγράφοντας τους Εβραίους ως πιθήκους και χοίρους. Kaessmann επισημαίνει Μωάμεθ ήταν ένας τσαρλατάνος, μια διπολική μανιακός, ο πολέμαρχος, μια μάζα δολοφόνο, έναν παιδεραστή, και μισογύνης. Ισλαμική παράδοση μας λέει πώς Μωάμεθ είχε εχθρούς του, ακόμη και δολοφονούνται είχε αιχμαλώτων πολέμου εκτελέστηκαν. Μωάμεθ ο ίδιος σφάζονται την εβραϊκή φυλή των Banu Qurayza. Ποτέ δεν συνιστάται να ελευθερώσει σκλάβους. Το Ισλάμ δεν έχει καμία άλλη ηθική από την πρόοδο του Ισλάμ. Αν είναι καλό για το Ισλάμ, είναι καλό. Αν είναι κακό για το Ισλάμ, είναι κακό. Δεν υπάρχει γκρίζα ζώνη ή άλλη πλευρά. Εδώ είναι μια φατσούλα του Μωάμεθ με ένα αναμμένο βόμβα στο τουρμπάνι του *- O )):-{> Turcoterrorists σχέδιο για Islamize Ευρώπη εντός δύο αιώνες! Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία, αλλά μια σατανική τρομοκρατική cacoculture. Βέβαια, αυτό έχει ένα θεό, και μετά θάνατον ζωή με 72 παρθένες για κάθε μάρτυρα. Αλλά στην ουσία του, το Ισλάμ είναι μια πολιτική ιδεολογία και σαδομαζοχισμού. Είναι ένα σύστημα που θεσπίζει λεπτομερείς κανόνες για την κοινωνία και τη ζωή του κάθε ατόμου. Ισλάμ θέλει να υπαγορεύσει κάθε πτυχή της ζωής. Ισλάμ μέσα υποβολής. Το Ισλάμ δεν είναι συμβατό με την ελευθερία και τη δημοκρατία, διότι αυτό που επιδιώκει είναι η αγένεια των τρομοκρατικών sharia.A fatwa είναι pseudolegal γνωμοδότηση ενός μαθητή ισλαμικής σχολής. Θα αποφανθεί αν μια συγκεκριμένη πράξη είναι υποχρεωτική, επιτρέπεται ή απαγορεύεται. Kaessmann επισημαίνει Μπιν Λάντεν πιστωθεί fatwas να ξεκινήσει την επίθεσή του εναντίον της Δύσης. Μετά τη μορφή της fatwa, Μπιν Λάντεν χτενισμένα θρησκευτικά κείμενα συμπεριλαμβανομένου του Κορανίου και του Hadith τίποτα για να δικαιολογήσει την μαζική δολοφονία: Καταπολέμηση και να σκοτώσει τους ειδωλολάτρες όπου κι αν τα βρείτε, να αξιοποιήσουν, και τους πολιορκώ, και βρίσκονται σε αναμονή για τους σε κάθε στρατήγημα. Ο επικεφαλής της Αλ Κάιντα υποσχέθηκε να αγώνα όσο χρειάστηκε, ποτέ δεν σταματήσουν, και να βρει κανένα τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να σκοτώσει, εξευτελίζουν, και η ατιμία infidels.Kaessmann σημειώνει ότι το 1988, το μυθιστόρημα του Σαλμάν Ρούσντι Οι Σατανικοί Στίχοι δημοσιεύθηκε στην αγγλική γλώσσα της γλώσσα αρχική έκδοση. Η δημοσίευσή της οδήγησε την σατανική ιρανικό κράτος και σατανική ηγέτης του, Αγιατολάχ Χομεϊνί, να εκδώσει fatwa κατά Ρούσντι και προσφέρουν μια βαριά γενναιοδωρία για τη δολοφονία του. Το γεγονός αυτό προκάλεσε πολλές επιθέσεις σε μεταφραστές και εκδότες του βιβλίου, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας των ιαπωνικών μεταφραστή Hitoshi Igarashi. Εκατομμύρια μουσουλμάνοι σε όλο τον κόσμο που ποτέ δεν είχε διαβάσει μια ενιαία γραμμή του βιβλίου, και που ποτέ δεν είχε ακούσει πριν Rushdie, ήθελε να δει τη θανατική ποινή κατά του συγγραφέα που out.Kaessmann ισχυρίζεται ότι οι στρατιωτικές προμήθειες είναι μια διεφθαρμένη επιχείρηση από την κορυφή προς τα κάτω. Η διαδικασία κυριαρχείται από την υπεράσπιση, με λίγους ελέγχους και ισορροπίες. Οι περισσότεροι άνθρωποι στην εξουσία αγάπη αυτό το σύστημα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και δεν θέλουν να αλλάξει. Πόλεμο και την προετοιμασία για πόλεμο συστηματική διαφθορά σε όλα τα μέρη για την κατάσταση-ιδιωτικές συναλλαγές κατά την οποία η κυβέρνηση αποκτά το μεγαλύτερο μέρος των στρατιωτικών προϊόντων της. Υπάρχει ένα πρότυπο τραμπούκο 10% σε κλεπτών για στρατιωτικά συμφέροντα purchases.Business επιδιώξει να κάμψει τις αποφάσεις του κράτους υπέρ τους διαφθείρει με επίσημη απόφαση-κατασκευαστές με δωροδοκίες, όπως δώρα, δάνεια, διασκέδαση, μεταφορά, διαμονή, πόρνες, εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά προσωπικές επενδυτικές ευκαιρίες, υπερβολικά γενναιόδωρες αμοιβές μιλώντας, και τις υποσχέσεις της μελλοντικής απασχόλησης ή αιγίδα διαβούλευση για κλεπτών ή kith και τους συγγενείς, εισφορές εκστρατεία, τη χορηγία των πολιτικών συγκέντρωση κεφαλαίων εκδηλώσεων, καθώς και δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα ή άλλες αιτίες ευνοημένο από κλεπτών. Κλεπτών με τη σειρά τους διεφθαρμένους επιχειρηματίες με την αποτελεσματική τους μετατρέπεται σε συνωμότες και οι δικαιούχοι των πιο θεμελιωδών δραστηριότητας kleptocrtas », λεηλατούν τη γενική public.Participants στο στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα kleptocrat (MIKC) είναι συνήθως ευθύνονται για την κακοδιαχείριση, δεν είναι σπάνια κατηγορούνται για τα απόβλητα , την απάτη, κατάχρηση, και ανταποδόσεις (WFAK), και από καιρό σε καιρό μερικά από αυτά είναι τα οποία κατηγορούνται για ποινικά αδικήματα. Όλες αυτές οι ενέργειες ανούσιος, ωστόσο, θεωρούνται συνήθως ως εκτροπές, misfeasances που πρέπει να διορθωθούν ή να malfeasances να τιμωρηθούν διατηρώντας το βασικό σύστημα του κράτους-ιδιωτικού τομέα στην παραγωγή στρατιωτικών αγαθών και υπηρεσιών. Kaessmann ισχυρίζεται αυτά τα αδικήματα είναι σε εκφράσεις πραγματικότητα μιας εκ βάθρων, εγγενή σαπίλα σε ολόκληρο το setup.__._ ,_.___Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδαΜηνύματα σε αυτό το θέμα (1)
**skip to main skip to sidebar
Arfara-Messinias
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΟΜΑΤΑ , ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΙ΄ ΑΛΛΟΣ ΣΑΛΑΤΑ !!
Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010
ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ *
ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ *:[eurofreedom] ΣΧΟΛΕΙΑ Από:david_cameron_pm (david_cameron_pm@yahoo.com)Εστάλη:Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 10:08:31 πμΠρος:eurofreedom@yahoogroups.comΒασίλης Venitis ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ της εκπαίδευσης και της σχολικής εκπαίδευσης. Ίσως να εκπαιδεύονται αλλά αγράμματοι, και ίσως να είναι μορφωμένοι, αλλά unschooled. Τα σχολεία είναι στρατόπεδα συγκέντρωσης για την drones της κοινωνίας. Unschooling είναι πολύ καλύτερη από τη σχολική εκπαίδευση. Διαδίκτυο είναι η καλύτερη πηγή γνώσεων και πληροφοριών, αντικαθιστώντας τα σχολεία, βιβλιοθήκες, μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα κοινοβούλια, και postoffice.For ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής τους ξυπνήσει, τα παιδιά βρίσκονται στη φροντίδα των καθηγητών τους δεν είναι, τους γονείς τους. Αυτό κάνει το σχολείο ένα πολύ σημαντικό φυτώριο της ευθύνης. Και όπως γνωρίζουμε, ενστικτωδώς, το είδος της γονικής μέριμνας που ingrains στα παιδιά μας, έτσι ώστε να γνωρίζουν το είδος της εκπαίδευσης που κάνει η same.Disciplined, διέταξε τάξεις, όπου τα παιδιά κατανοούν τι είναι αποδεκτή συμπεριφορά και τι δεν είναι. Ένα ήθος που εξυψώνει φιλοδοξία, όπου ανταμοιβή είναι η δίκαιη εκτίμηση του πόσο σκληρά έχετε εργαστεί και πόσο καλά έχετε κάνει. Ο σεβασμός για την εξουσία, με τους μαθητές dressing έξυπνα και όρθιος, όταν ο δάσκαλός τους, μπαίνει στην τάξη. Η φιλοσοφία της καθοδήγησης, όπου οι μαθητές να καθοδήγηση σχετικά με τη ζωή και σταδιοδρομία. Ανταγωνιστικό άθλημα που διδάσκει τα παιδιά σχετικά με την ομαδική εργασία, την κατάρτιση και την εφαρμογή τον εαυτό σας. Γνωρίζουμε ότι αυτά τα πράγματα είναι ζωτικής σημασίας, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν συμβαίνει σε αρκετά από τα σχολεία μας. Αυτό δεν είναι να πούμε ότι δεν μπορούν. Ελάτε μαζί μου για να Mossbourne Ακαδημία στο Hackney και θα βρείτε ένα σχολείο με μερικά από τα καλύτερα πειθαρχία και ισχυρότερα αποτελέσματα - σε μία από τις φτωχότερες περιοχές της χώρας. Ή η Harris Ακαδημία Bermondsey, όπου οι μαθητές έχουν ένα σύμβουλο να αυξήσουν τις φιλοδοξίες τους. Ή Walworth Ακαδημία, όπου οι μαθητές υπογράφουν συμβάσεις ελπιδοφόρα καλή συμπεριφορά και έρχονται στο σχολείο κάθε πρωί στην πιο έξυπνο uniforms.There είναι ένα πράγμα που ενώνει όλους. Είναι ανεξάρτητοι. -Να μην πληρώνουν τέλη. Δεν είναι ιδιωτική. Αλλά independent.They όλες οι ακαδημίες, που απαλλαγμένη από γραφειοκρατικές ελέγχου. Είχαν την ελευθερία να θέσουν τους δικούς τους πρόγραμμα σπουδών, την ελευθερία να πληρώσουν περισσότερα για το καλό του προσωπικού, την ελευθερία να επιβάλει πιο αυστηρές πολιτικές πειθαρχία και την ελευθερία να αναπτύξουν την εξαιρετική εξωσχολικές activities.Just όπως τα ιδιωτικά σχολεία, τα σχολεία αυτά έχουν γίνει πλέον της ανεξαρτησίας τους - γνωρίζουν ότι η επιτυχία εξαρτάται από τα ίδια τα δημοφιλής με τους γονείς. Αυτός είναι τι μεταρρυθμίσεις σχολείο μας είναι για όλους. Ναι, θα λάβει επείγοντα μέτρα για να βάλει τάξη σε τάξη. Δίνοντας διευθυντές τον τελευταίο λόγο όταν πρόκειται για την αναστάτωση με εξαίρεση τα παιδιά. Η δυνατότητα των σχολείων να καταρτίσουν δεσμευτικό σπίτι συμβάσεων σχολείο, όπου η αποτυχία να υπογράψει, θα σημαίνει μη αποδοχή και την αποτυχία να τηρούν τους κανόνες της, θα μπορούσε να σημαίνει αποκλεισμό. Και ένα μορατόριουμ σχετικά με το κλείσιμο των ειδικών σχολείων, και την αποκατάσταση της ισορροπίας μεταξύ των ειδικών και mainstream, έτσι ώστε κάθε παιδί παίρνει την κατάλληλη χρηματοδότηση που need.But μας μακροπρόθεσμες μεταρρυθμίσεις είναι για τη διάδοση της ελευθερίας και της μητρικής-δύναμη σε ολόκληρο το σύστημα κατάσταση, έτσι ώστε περισσότερα σχολεία παρέχουν το είδος της εκπαίδευσης θα πρέπει να συμβάλλουν στην αύξηση του είδους των υπεύθυνων πολιτών που θέλουμε. Γι 'αυτό και θα τελειώσει το κρατικό μονοπώλιο στη δημόσια εκπαίδευση, πράγμα που σημαίνει ότι με τα κατάλληλα προσόντα κάθε οργάνωση μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο σχολείο και κάθε γονέα που δεν είναι ικανοποιημένοι με την εκπαίδευση του παιδιού τους δέχεται να στείλει το παιδί τους σε μια νέα school.This μέσα όταν ένα νέο σχολείο ανοίγει κάτω από το δρόμο, και οι γονείς δείτε έξυπνα ντυμένος, συμπεριφέρθηκε καλά παιδιά με τα πόδια στο σχολείο και ότι έχετε καλή άλλα αποτελέσματα γύρω από αυτό θα πρέπει να βελτιωθεί. Σημαίνει πιο καλά σχολεία και περισσότερες καλές θέσεις σχολείο. Σε τελική ανάλυση, σημαίνει καλύτερη εκπαίδευση, μεγαλύτερη υπευθυνότητα children._._ ,_.___Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδαΜηνύματα σε αυτό το θέμα (1)Πρόσφατη δραστηριότητα:·Νέα Μέλη 83[capitalismos] ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΑπό:david_cameron_pm (david_cameron_pm@yahoo.com)Εστάλη:Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 10:06:10 πμΠρος:capitalismos@yahoogroups.comΗ σημαντικότερη επιρροή για το χαρακτήρα που αναπτύσσονται σε αυτή την οικογένεια μεγαλώνουμε in. Υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι κλειδί. Η δυνατότητα να κολλήσει σε δεσμεύσεις σας. Η εξουσία να αναπηδήσει πίσω από τις κακές στιγμές. Η ικανότητα να εντοπίσει με άλλους ανθρώπους. Όταν η ευθύνη κατανέμεται σε διαφορετικά συστατικά όπως αυτό μπορούμε να δούμε ότι όλοι τους ξεκινήσει στο home.If είμαστε πάνω επιδοθεί είμαστε λιγότερο πιθανό να είναι σε θέση να κολλήσει τα πράγματα. Εάν παρατηρούμε τακτικά θυμό ή οργή σε άλλους από νεαρή ηλικία που θα μπορούσαμε να βρούμε πιο δύσκολο να ανταποκριθούν θετικά όταν οι καιροί είναι δύσκολοι. Αν είμαστε υποστεί επεξεργασία που δεν φροντίδα που θα μπορούσαμε να δυσκολεύονται να συνδέονται με άλλους people.So τι συμβαίνει στο σπίτι πραγματικά θέματα. Και ας είμαστε σαφείς σχετικά με κάτι. Όταν μιλάω για τη σημασία που έχει το σπίτι για να χαρακτήρα δεν εννοώ την αρχιτεκτονική του υλικού του τόπου. Εννοώ την συναισθηματική αρχιτεκτονική του τι συμβαίνει μέσα σε αυτήν, η ανατροφή των παιδιών ότι τα παιδιά receive.We όλοι γνωρίζουμε τι καλή ανατροφή των παιδιών μοιάζει. Αυτό σημαίνει θέσπιση ορίων, όπως επίσης και την παροχή αγάπη και την ασφάλεια που προσφέρουν. Αυτά είναι πράγματα που συμβάλλουν στην ενίσχυση του δέσμευση, την ανθεκτικότητα, ενσυναίσθηση, και ό, τι άλλο έχουμε συνδέσει με responsibility.Even εάν δεν αγοράζουν την ιδέα ότι οι γονείς καλό είναι το κλειδί για τη δημιουργία υπεύθυνα άτομα, τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι το πιο σημαντικό καθοριστικό παράγοντα της μελλοντικής επιτυχίας ή αποτυχίας μας. Και πιστεύω ότι αυτή η έρευνα που παράγεται από πρόσφατα Demos είναι πραγματικά πρωτοποριακή. Δείχνει ότι οι διαφορές στα αποτελέσματα μεταξύ των παιδιών ένα παιδί που γεννιέται μέσα στη φτώχεια και ένα παιδί που γεννιέται στην πλούτου δεν είναι πλέον στατιστικά σημαντική όταν και οι δύο έχουν τεθεί από την "αυτοπεποίθηση και είναι σε θέση" parents.For όσοι ενδιαφέρονται για δικαιοσύνη και την ανισότητα, αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά ευρήματα σε μια γενιά. Θα ήταν πέρα από την κορυφή για να πω ότι είναι για την κοινωνική επιστήμη τι E = mc2 ήταν η φυσική, αλλά πιστεύω ότι είναι μια πραγματική «καθίσουν και να σκεφτεί» στιγμή. Αυτή η ανακάλυψη ορίζεται τους νόμους της σχετικότητας? Αυτό είναι το νέο νόμο για την κοινωνική κινητικότητα: Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για τις ευκαιρίες της ζωής ενός παιδιού δεν είναι ο πλούτος της ανατροφής τους, αλλά η ζεστασιά του γονείς τους. Όπως Stephen Scott της Εθνικής Ακαδημίας της Γονείς Practitioners είπε: "Η φτώχεια είναι ένας παράγοντας, αλλά δεν είναι μια κεντρική ένα ... Φαίνεται να είναι η φτώχεια των γονέων και την εμπειρία των παιδιών ... που οδηγεί σε φτωχά αποτελέσματα παιδί παρά τη φτώχεια της είδος υλικού ». Τώρα, βέβαια, μπορεί και πρέπει να υποστηριχθεί ότι είναι ευκολότερο να επιτευχθεί καλή γονείς όταν υπάρχει υλική ευημερία, αλλά τα πορίσματα της μελέτης φαίνεται τόσο σημαντικές ώστε θα πρέπει να μας βοηθήσει να εγκατασταθεί μια άγρια συζήτηση που μαίνεται για δεκαετίες για το πώς θα οικοδομήσουμε μια πιο δίκαιη αριστερά society.The ανέκαθεν υποστήριξε ότι ο καλύτερος τρόπος για την αντιμετώπιση μειονέκτημα είναι η αναδιανομή των πόρων από τους πλούσιους στους φτωχούς. Όμως, οι υποθέσεις που πραγματοποιήθηκε για τόσο πολύ καιρό, ότι όταν πρόκειται για την καταπολέμηση της φτώχειας, τη μείωση των ανισοτήτων και την αύξηση των ευκαιριών, η πολιτική πρέπει να παραμείνει ουδέτερη στην οικογενειακή ζωή και η κυβέρνηση θα πρέπει να ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα της φορολογίας και των δαπανών, αυτές τις υποθέσεις έχει αποδειχθεί wrong.Basil Venitis ισχυρίζεται ότι ρίχνουν χρήματα για δυστυχία φέρνει πιο δυστυχία. Η καταπολέμηση της άγριας μόχλευσης με περισσότερες μόχλευσης είναι ομοιοπαθητικά καταστολή της πραγματικότητας. Ο κατακλυσμός των χρημάτων Fiat φέρνει οικονομική μάστιγα και αιμορραγία της οικονομίας. Αληθινά χρήματα είναι συνδεδεμένη με πολύτιμα μέταλλα και τη στρατηγική metals.If θέλουμε να δώσουμε στα παιδιά την καλύτερη ευκαιρία στη ζωή - ανεξάρτητα από το πλαίσιο που είναι από - το δικαίωμα δομές πρέπει να είναι σε θέση, ισχυρή και ασφαλή οικογένειες, με τη σιγουριά και την θέση τους γονείς, ένα ηθική της ευθύνης ενστάλαξε από πολύ μικρή πορεία age.Of υπάρχει μια σχέση μεταξύ της φτώχειας υλικό και φτωχών ευκαιρίες στη ζωή, αλλά η πλήρης εικόνα είναι ότι η σύνδεση λειτουργεί, επίσης, μέσα από το στυλ του γονείς που λαμβάνουν τα παιδιά σε φτωχά νοικοκυριά. Επειδή η έρευνα δείχνει ότι ενώ το ύφος της υπεύθυνης γονικής έχω μιλήσει σήμερα είναι πιο πιθανό να συμβεί σε πιο πλούσια νοικοκυριά, τα παιδιά σε φτωχά νοικοκυριά που εγείρονται με αυτό το στυλ των γονικών κάνει εξίσου καλά. Και επιτυχής στυλ ανατροφής σε πλουσιότερες οικογένειες δεν συμβαίνει επειδή αυτοί οι άνθρωποι είναι εγγενώς καλύτερη, ή ότι αγαπούν τα παιδιά τους περισσότερο. Είναι επειδή με τη φτώχεια μπορεί να έρθει ένα σωρό άλλα προβλήματα, τα οποία καθιστούν πιο δύσκολη ανατροφή των παιδιών. Χειρότερα σχολεία, τριτοβάθμια εγκληματικότητα, κακή στέγαση. Ανεργία. Προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Οι συνθήκες ψυχικής υγείας. Οι εξαντλητικές τρόχισμα των ανησυχείτε debt.So φυσικά είναι ζωτικής σημασίας για την ανακούφιση της φτώχειας υλικού μέσω δίκαιων φόρων και παροχών. Υποστηρίζουμε εκπτώσεις φόρου - πράγματι, ήταν μια κυβέρνηση των Συντηρητικών που εισήχθησαν για πρώτη φορά τους. Όμως, αυτήν την συναρπαστική νέα στοιχεία από Demos μας θέτει μια νέα πρόκληση: την ανακούφιση της φτώχειας του γονείς, γνωρίζοντας ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσουν τα παιδιά να βγουν από τη φτώχεια υλικό. Γι 'αυτό είμαι ευτυχής που βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσουμε την έναρξη της έρευνας που Demos είναι από σήμερα. Είμαι σίγουρος ότι θα παράγει πολύ χρήσιμη ανάλυση και την πολιτική που θα ενημερώσει το έργο μας στο μέλλον. Τα παιδιά πρέπει να μάθουν την Venitis νόμος της Selfownership: Έχετε το δικό σας σώμα και την ψυχή σας, και κανείς δεν πρέπει να υπαγορεύει τι πάρετε σε ό, τι και να σας πάρουν. Ομιλία, την εκπαίδευση, την αίρεση, το habeas corpus, στρατιωτική θητεία, το ζευγάρωμα, την υγειονομική περίθαλψη, η άμβλωση, η κλωνοποίηση, τα ναρκωτικά, τα όπλα, και η ευθανασία πρέπει να είναι προσωπική choices.Children θα πρέπει επίσης να μάθετε την Venitis νόμος του στυλ: ψυχή σας θα πρέπει να συντονίζονται με ισχυρό λόγια και μοναδική πράξεις που εκφράζουν το ύφος και το πεπρωμένο σου .. Η κυβέρνησή σας δεν μπορεί να υπαγορεύσει τη γλώσσα σας, τα λόγια σας, και τον πολιτισμό σας. Resonate τώρα και τραγουδήστε το τραγούδι σου! Το πιο αποδοτικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει κοινοβούλιο, και μια απειροελάχιστη αδύναμη κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος, αλλά από τις πιο γενναιόδωροι ευεργέτες. Κάθε δημοκρατία είναι σφετερίστηκαν τελικά από rabblerousers, pullpeddlers, φυλές των κλεπτών, φαντασμένος bugaboos, busybodies, butterbabies, nabobs του νεποτισμού, της ευνοιοκρατίας στροφάλων, μικρόψυχος pussyfooters, riffraffs της κατεργάρηδες, σοσιαλιστική σοφιστές, και μακιαβελικό μαφιόζος. Η δημοκρατία έχει την τάση να kleptocracy. Venitism θα πρέπει να αντικαταστήσει democracy.__._ ,_.___Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδαΜηνύματα σε αυτό το θέμα(1)[euroliberty] ΕΥΘΥΝΗΑπό:david_cameron_pm (david_cameron_pm@yahoo.com)Εστάλη:Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 9:35:08 πμΠρος:euroliberty@yahoogroups.comΑπό τότε που εξελέγη αρχηγός των Συντηρητικών, έχω μιλήσει πολλές φορές για την ευθύνη. Ευθύνη έχει κεντρική σημασία για τις πεποιθήσεις μου, την πολιτική μου, η αλλαγή θα ήθελα να επιστήσω την Uncle Ken (UK) και τέταρτη Ράιχ (ΕΕ). Αλλά το πρόβλημα με ευθύνη είναι ότι μπορεί είτε να ακούγεται σαν ένα βάρος: αρνητικό, δύσκολο, υποχρεωτική πράγμα το φάρμακο που συνοδεύει την πιο γλυκιά, ευχάριστη έννοια των δικαιωμάτων. Ή μπορεί να ακούγεται σαν ένα γκρίζο άντληση, ξηρό θεωρητική έννοια ότι είναι δύσκολο να καθορίζουν και απτά, ή specific.But ευθύνη δεν είναι ούτε. Είναι η λέξη που δίνουμε σε ανθρώπους που κάνουν το σωστό. Είναι οι άνθρωποι κάνουν καλό από μόνες τους, μέσω της αυτοπειθαρχίας και προσπάθεια και από κάθε άλλο, με ευγένεια, και καθήκον μέριμνας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ευθύνη είναι, πιστεύω, τις βασικές ποιότητα της καλής κοινωνίας, ενός ισχυρού society.In μια ισχυρή κοινωνία, οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι δεν τις υποχρεώσεις τους ως πολίτης κάνει απλά αρχίζει και τελειώνει με πληρώνουν τους φόρους τους και υπακούοντας το νόμο. Από εκεί και πέρα έχουμε μια αμοιβαία υποχρέωση να βοηθούν ο ένας τον άλλο, να δούμε μετά από κάθε άλλο, να ζήσει τη ζωή δεν είναι όπως ένα νησί, αλλά ως μέρος του συνόλου. Η ευθύνη είναι η αξία που εξυψώνει μια συλλογή των ανθρώπων σε έναν πολιτισμό, και με βάση αυτό υπεύθυνη κοινωνία είναι η δεδηλωμένη αποστολή της σύγχρονης Tories.Responsibility δεν είναι μια αξία που υπάρχει μόνο στον αιθέρα, ή μπορεί να τροφοδοτηθεί από την εκεί κυβέρνηση, είναι μια αξία που μπορεί να βρει μόνο τη ζωή και έκφραση στις αποφάσεις και τις δράσεις των φυσικών προσώπων. Για να οικοδομηθεί μια υπεύθυνη κοινωνία χρειαζόμαστε υπεύθυνα άτομα. Τώρα μπορείτε να σκεφτείτε ότι αν οι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι ή δεν είναι θέμα τύχης. Ίσως να είναι ένας πιστός σε καλή και κακή μήλα μήλα. Είμαι not.With μια πολύ καλή κανόνι των αποδείξεων πίσω μου θα έλεγα ότι ενώ η έμφυτη προσωπικότητες μας είναι μέρος σχήμα από γενετική κληρονομιά, τον χαρακτήρα μας μπορεί να μάθει. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε στην οικοδόμηση υπεύθυνη χαρακτήρα σε ανθρώπους. Βασίλης Venitis ισχυρίζεται ότι εσείς το δικό σας σώμα και την ψυχή σας, και κανείς δεν πρέπει να υπαγορεύει τι πάρετε σε ό, τι και να σας πάρουν. Ομιλία, την εκπαίδευση, την αίρεση, το habeas corpus, στρατιωτική θητεία, το ζευγάρωμα, την υγειονομική περίθαλψη, η άμβλωση, η κλωνοποίηση, τα ναρκωτικά, όπλα, και η ευθανασία πρέπει να είναι προσωπική choices.I γνωρίζω ότι αυτό είναι δύσκολο έδαφος για έναν πολιτικό. Δεν είμαστε ακριβώς paragons της αρετής τους εαυτούς μας. Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, και gigataxation, ιδιαίτερα του ΦΠΑ, είναι οι πραγματικές αιτίες της Ευρωπαϊκής κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η δημοκρατία στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ) έχει επιδεινωθεί σε kleptocracy, και Fourthreichians, γνωστός και ως Ευρωπαίοι, είναι τρελλός ως κόλαση. Eurokleptocracy αναπτύσσεται για τα απόβλητα, την απάτη, κατάχρηση, και ανταποδόσεις (WFAK), και wfakked Fourthreichians που δεν ξέρουν τι μιλάμε. Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), γνωστός και ως τέταρτο Ράιχ, παράνομη unvoted συνομοσπονδία, εμφανίζει ως αποδεκτή την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ), γνωστός και ως Eldorado της διαφθοράς, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ), γνωστός και ως Eldorado της πουτάνες, και Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένη πολιτικούς στη Γη. Δεν Graecokleptocrat έχει πάει ποτέ στη φυλακή! Venitis ισχυρίζεται ότι η ατιμωρησία των Graecokleptocrats είναι η πιο αλλόκοτη δικαιοσύνη στον κόσμο! Σε εκείνους που πιστεύουν ότι η πολιτική πρέπει να μείνει μακριά από τα ζητήματα του χαρακτήρα και τη συμπεριφορά, το λέω αυτό. Πρώτον, να δούμε την κλίμακα των προβλημάτων μας. Όταν η ανισότητα είναι σε ρεκόρ και την κοινωνική κινητικότητα παρουσιάζει στασιμότητα. Όταν ο αριθμός των ανθρώπων σε σοβαρή φτώχεια έχει αυξηθεί κατά σχεδόν ένα εκατομμύριο τα τελευταία δέκα χρόνια παρά δισεκατομμύρια λίρες για επιπλέον δαπάνες. Όταν υπάρχουν περισσότερα από 120.000 θανάτους ετησίως που συνδέονται με την παχυσαρκία, το κάπνισμα, το αλκοόλ και χρήσης ναρκωτικών. Όταν εκατομμύρια μαθητές χάσετε για μάθηση, διότι οι συμμαθητές τους είναι συνεχώς αναστάτωση. Όταν η British οικογένειες πνίγονται σε περίπου ενάμισι τρισεκατομμύριο λίρες αξίας των προσωπικών debt.And στη συνέχεια, αναρωτηθείτε: κάντε ένα από τα προβλήματα αυτά σχετίζονται με τις προσωπικές επιλογές που κάνουν οι άνθρωποι; Ή μήπως όλοι κάπως διαλυτό από πάνω προς τα κάτω κυβερνητική δράση, καμία σχέση με αυτό που πραγματικά οι άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν; Μπορούμε να ελπίζουμε στην επίλυση των προβλημάτων αυτών, αν αγνοήσουμε απλώς χαρακτήρα και τη συμπεριφορά; Η απάντηση είναι καταφανές. Έχουμε μια ολόκληρη σειρά από σοβαρά κοινωνικά προβλήματα που οφείλονται εν μέρει από το λάθος προσωπικές επιλογές, ώστε οι οποίοι μπορούν να υποστηρίζουν στα σοβαρά ότι το κράτος θα πρέπει να συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν μόνο τα συμπτώματα αυτών των προβλημάτων, αντί του των αιτίων που προκαλούν πολύ; Το πιο αποτελεσματικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει κοινοβούλιο, και μια απειροελάχιστη αδύναμη κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος, αλλά με το πιο γενναιόδωρο benefactors.Now, θα διεκδικήσουν ότι οι πολιτικοί είναι ανθρώπινα και αποτυγχάνουν, ότι οι σχέσεις μας καταρρεύσει, και ναι έχουμε διαπράξει κάποια ιλιγγιωδώς ανεύθυνη συμπεριφορά, ιδιαίτερα σε όλο το χάος έξοδα. Και ενώ είμαι σε αυτό δεν είμαι ο ίδιος για τη σύσταση και κάποια σύζυγός μοντέλο, γονέας, πολίτης ή ακόμη και κράτη του κοινοβουλίου. Αλλά πιστεύω ότι για όλα αυτά, το ζήτημα της ευθύνης είναι πολύ σημαντική για την εμφιάλωση από μια σωστή συζήτηση για τα πράγματα που πραγματικά matter.There είναι συντριπτικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι σπόροι των ισχυρότερων χαρακτηριστικών χαρακτήρα μας που έχουν σπαρεί κατά την παιδική ηλικία. Έρευνα από Leon Feinstein έδειξε ότι ο βαθμός στον οποίο οι θετικές ιδιότητες που αναπτύχθηκε από την ηλικία των δέκα ετών έχει σημαντικό αντίκτυπο για την επιτυχία του παιδιού στη ζωή των ενηλίκων. Πιστεύω λοιπόν ότι η υπεύθυνη για τη δημιουργία χαρακτήρα θα πρέπει να επικεντρωθεί σε τρεις τομείς όπου ο χαρακτήρας διαμορφώνεται νωρίς στη ζωή μας - στην οικογένεια, στο σχολείο, και μέσα από τις επιρροές της ευρύτερης κοινωνίας, και να αναλάβει δράση για την εμβάπτω ευθύνη μέσω each.This είναι σχετικά νέο έδαφος για τους Συντηρητικούς. Στο παρελθόν έχουμε διαπράξει δίνοντας την εντύπωση ότι για την οικοδόμηση μιας υπεύθυνης κοινωνίας, μας έλειπε ήταν η ελευθερία του ατόμου καθώς και ένα ισχυρό κράτος δικαίου από το κράτος. Δεν μιλάμε αρκετά για το τι συνέβη στο μεταξύ. Και εμείς ήταν απρόθυμοι να παρεμβαίνει άμεσα σε θέματα συμπεριφοράς και χαρακτήρα για το φόβο της παρεμβατική, για τη σύσπαση κουρτίνες, διότι were.But εάν η αποστολή του σύγχρονου Συντηρητικοί », είναι η δημιουργία της ισχυρής κοινωνίας, η οποία είναι, αν πιστεύουμε ότι μια ισχυρή κοινωνία είναι το άθροισμα των καλοσύνη και το χαρακτήρα των εκατομμυρίων ατόμων, το οποίο κάνουμε και αν δεχτούμε ότι η καλοσύνη και τον χαρακτήρα σχηματίζονται μέσω γαλουχήσει και δεν καθορίζεται μόνο από τη φύση, την οποία τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνει να είναι η περίπτωση, τότε δεν είναι μόνο δικαίωμα αλλά ουσιαστικό να λάβει θέση σχετικά με τον τρόπο υπεύθυνο χαρακτήρα διαμορφώνεται, και ποια κυβέρνηση μπορεί να κάνει για να βοηθήσει στη δημιουργία του. Η αποτυχία να το κάνουμε αυτό, θα μπορούσαμε να επιδεινωθεί με το άθλιο επίπεδο της Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στην Earth.Untouchable Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένη πολιτικοί στη Γη, τα φρικιά που απολαμβάνουν απόλυτη ατιμωρησία και πλήρη κοινοβουλευτική ασυλία, η έλλειψη ευθύνης. Venitis σημειώνει το πιο κακόφημο σπίτι στη Γη είναι το Ελληνικό Κοινοβούλιο, γνωστός και ως το Μεγάλο Οίκος ανοχής της πλατείας Συντάγματος, το οποίο στεγάζει 300 άγρια πόρνες, Μινώταυρους που πιπιλίζουν το αίμα των Ελλήνων! Είναι πολύ μακριά από τους 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα στις 300 Graecokleptocrats του Μεγάλου μπουρδέλο! Allons enfants de la Grèce! Για 35 χρόνια μετά τη δικτατορία, Pasokleptocrats και Neodemokleptocrats που πήραν μετατρέπει σε λειτουργία Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, δανείστηκε ως εάν δεν υπήρχε αύριο, και έλαβαν 200 δισεκατομμύρια ευρώ σε ανταποδόσεις από τη Siemens, JPMorgan, MAN, αντιμονοπωλιακή πολιτική, στρατιωτική αγορές, μοναστήρια, και πολλά άλλα. Μέσω της κακοδιαχείρισης, ληστεία, ανταποδόσεις, και νεποτισμού, που οδήγησε το λίκνο της δημοκρατίας στα πρόθυρα της πτώχευσης, με δημόσιο χρέος των 350 δισ. ευρώ. Έλληνες, υπό την απειλή όπλου έκλεψαν από Graecokleptocrats, επιβιώνουν από καθεστώτα, απάτη, sinecures, ληστεία και μεταξύ τους. Φορολογικές όσους αποφεύγουν και διακόπτες δίκαιο δέχεται επισκέψεις από υπαλλήλους ανυπομονούν να συλλέγουν ανταποδόσεις. Σε αντάλλαγμα για την έξοδο από την ένοχη ανέγγιχτη, λαμβάνουν οι υπάλληλοι fakelaki, φάκελο που περιέχει δωροδοκήσει σε μετρητά. Ο κανονικός συντελεστής για ανταποδόσεις είναι 10% της καταπέσει ποινής. Απελπισμένοι Έλληνες τώρα προσευχόμαστε για μια νέα δικτατορία! Allons enfants de la Grèce! Δεν υπάρχει ευθύνη στην Ελλάδα. Venitis επισημαίνει Γρηγόριος μέσα γρήγορα στην ελληνική γλώσσα. Φόρος Γρηγόρης είναι fakelaki για γρήγορη εξυπηρέτηση. Δεν είναι, θα σας περιμένουμε για πάντα! Όλες οι Αθηναίοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν δεν Γρηγόριος θα πρέπει να περιμένουν πολλούς μήνες πριν από έναν ιατρό κατάσταση θα μπορούσε να τους δει. Αν θέλετε μια χειρουργική επέμβαση, θα πρέπει να δώσει το χειρουργό κατάσταση τουλάχιστον 5.000 τραμπούκο ευρώ, η αγαπημένη του Γρηγόρη! Ο χειρουργός θα σας ρωτήσω πώς είναι Γρηγόρης .. Αν δεν παρουσιάζουν Γρηγόριος, θα πρέπει να επανέλθουμε μήνες αργότερα να απαντήσει στο ίδιο ερώτημα. Αν Γρηγόριος λίπος δεν είναι αρκετό, ο χειρουργός μπορεί pseudoforget ψαλίδι του μέσα σου! Allons enfants de la Grece Βρετανών! Ae πολύ τυχεροί που δεν έχουν ενταχθεί στην ευρωζώνη, διότι το ευρώ ενδέχεται να καταρρεύσει, μετά την Ελλάδα πηγαίνει μέχρι την κοιλιά. Δεν υπάρχει εγγύηση για την από κοινού adopters ευρώ. Ευρωζώνη χρέος δεν υποστηρίζεται από ένα δανειστή εσχάτης ανάγκης. Δεν θα ήταν μόνο ένα διάσωσης της σε αναξιοπαθούντα δανειστή να είναι ανεπιθύμητη για ηθικούς λόγους, θα ήταν επίσης να είναι παράνομο. Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κ. Wolfgang Schaeuble σημειώνει ότι η Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα της Γης, ζει πάνω από τις δυνατότητές της για χρόνια, και δεν μπορούμε να περιμένουμε τη Γερμανία να πληρώσει για τα λάθη στην Ελλάδα. Frank Schaeffler, μέλος της οικονομικής επιτροπής του γερμανικού κοινοβουλίου, επισημαίνει ότι οποιαδήποτε προσπάθεια για την επίτευξη ενός κοινού πώληση ομολόγων από τις δύο χώρες θα είναι το πρώτο καρφί στο φέρετρο της euro.EU δεν είναι υπεύθυνη για την Ελλάδα. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) δεν έχει εντολή να λάβει υπόψη την κατάσταση μιας συγκεκριμένης χώρας. Επιπλέον, οι πιστωτικές αγορές, τέταρτο Ράιχ, και η ΕΚΤ δεν έχουν εμπιστοσύνη στις ελληνικές υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, γιατί ήταν ένα εταιρικό διευθυντή του ΟΤΕ, ένα διαβόητο εταιρεία τηλεφωνίας στην cahoots με τη Siemens σε superscandals. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, βρίσκεται σε μια οικονομική και ηθική χάος δεν ευθύνεται. Ελληνική προϋπολογισμός είναι οξύμωρο σχήμα! Είναι το 13% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος, πολύ χειρότερη από το όριο του 3% που προβλέπει για τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης σκλάβων. Παπακωνσταντίνου λέει ότι θα συρρικνωθεί το έλλειμμα στο 8% το προσεχές έτος, αλλά τα οικονομικά Graecokleptocrats πάντα να παραπλανήσει τους επενδυτές και τέταρτο Ράιχ σχετικά με τον τρόπο ακατάλληλο του έθνους είναι. Venitis εκτιμά ότι το έλλειμμα θα αυξηθεί σε 20% το επόμενο έτος! Μέχρι το 2030, όλων των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου θα ομόλογα σκουπίδια!__._,_.___Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδαΜηνύματα σε αυτό το θέμα (1)Νέα από Viadeo δικτύου σαςΓειά Σταμάτης Skoulikas, Εδώ είναι τα τελευταία νέα από Viadeo δικτύου σαςΤο προφίλ σας Το δίκτυό σαςΣυμβουλές και συμβουλές14Στην ανάγκη αλλαγής καριέρα; Μπορείτε να βρείτε πολλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας από διαβούλευση με τον κατάλογο των θέσεων εργασίας που δημοσιεύτηκε την Viadeo ή επικοινωνώντας με Viadeo μέλη της εταιρείας στο στόχο σας.> Εφαρμογή αυτής άκρη15Viadeo σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε επιχειρηματικές επαφές και να αναπτύξει την επιχείρησή σας ... Είμαστε πάντα ευτυχείς να ακούσουμε τις ιστορίες επιτυχίας Viadeo σας. Μαρτυρίες σας μπορεί να θεωρηθεί από έως και 3 εκατομμύρια μέλη, που αυξάνει περαιτέρω την προβολή σας.> Εφαρμογή αυτής άκρηΤα μαρτυρίεςJoanne AsselmanΑγγλικά Διόρθωση ..... LanguageChic.com ..... Διευθυντής, ThoroughlyChic LimitedIn μόλις λίγες εβδομάδες έχω επαφή και είχε ηλεκτρονικά μηνύματα με κάποιες πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους από διάφορες χώρες ..... πολύ ικανοποιημένος. Joanne AsselmanRomualdas MAČIULISSoftware Development Manager / Business Analyst, Προσωπικό Υπόλοιπο Ltd.The ισχύς του δικτύου της επιχείρησής σας θα αυξηθεί εκθετικά αν σας προσκαλούν μόλις 1 επαφή με Viadeo δικτύου σας κάθε μέρα!Δείτε όλες τις μαρτυρίες Προσθέστε μια μαρτυρίαΠροσκαλέστε επιχειρηματικές επαφές σας!Αναπτυχθεί ένα αξιόπιστο δίκτυο των επιχειρήσεων καλώντας (ή "καθοδήγησης") επιχειρηματικές επαφές σας να έρθει σε Viadeo.Κερδίστε ένα δωρεάν μήνα Premium Services κάθε φορά που μέντορας 10 μέλη! Χρήσιμα Συμβουλή: Για να προσκαλέσετε γρήγορα επιχειρηματικές επαφές σας!Εισαγωγής του Outlook / Hotmail / GMail / Συνδέεται »σε βιβλία διεύθυνση ... και να καλέσει επιχειρηματικές επαφές σας που δεν είναι ακόμη μέλη της Viadeo!Προσκαλέστε Εισαγωγής βιβλία σας διεύθυνσηΧαρακτήρισε Hubs αυτής της εβδομάδαςΓνωρίστε ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές επαφές σε Hubs>Οξφόρδη>Cambridge>LeedsΔείτε όλα τα Hubs Δημιουργήστε το δικό σας HubΣτατιστικά στοιχεία από το δίκτυό σαςΕπίπεδοΕπαφέςΑύξησηΧρειάζεστε μόνο μέντορα επιπλέον άτομα για να κερδίσουν Premium άλλο μήνα δωρεάν υπηρεσίες!Δείτε περισσότερα στατιστικάΠροσθέστε Viadeo την υπογραφή σας για να σας e-mailΤο προφίλ σας Το δίκτυό σαςΑν επιθυμείτε να αλλάξετε τη συχνότητα με την οποία θα λάβετε αυτό το email ή δεν λαμβάνουν πλέον την συνέχεια κλικ εδώ.** [Speakoutforum] μετενσαρκωθεί Μαγδαληνή SPEAKS OUT!Από:huffingtonarianna (huffingtonarianna@yahoo.com)Εστάλη:Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 7:07:28 πμΠρος:speakoutforum@yahoogroups.comΑρχιεπίσκοπος κ. Margot Kaessmann διαφωνεί με τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, αλλά θα ήθελε να δουν τα ευρωπαϊκά στρατεύματα Κύπρος βοηθήσει να απαλλαγούμε από τις τρομοκρατικές τουρκικά στρατεύματα που εισέβαλαν Βόρεια Κύπρος. Ο πόλεμος στο Αφγανιστάν είναι μια αποτυχία. Η αποτυχία των πολέμων της Αμερικής έχει την πολύ ελευθεριών ζήτησαν να διατηρηθεί. Προπαγάνδα, ψέματα, μύθοι και Αμερική οδήγησε σε πολλούς πολέμους. Venitists Όπως γνωρίζετε, ο πόλεμος έχει πάντα την υγεία του κράτους. Είναι σαφές ότι οι πόλεμοι, ζεστό και κρύο, ήταν υπεύθυνη για την τεράστια τους φόρους, τα ελλείμματα, και κυβερνητικές δαπάνες που έχουν δημιουργήσει kleptocracy αγαπημένη από την κοινωνική και οικονομική μηχανικούς σχεδιαστές της γραφειοκρατίας. Αν ξένων πόλεμοι έχουν επικεφαλής αποτυχία της Αμερικής, μεγάλη επιτυχία της έχει την ιστορική της ειρήνης και των ελευθεριών, των ατομικών ελευθεριών και την ευθύνη, την οποία πρέπει τώρα να επιστρέψουν. Kaessmann ισχυρίζεται ότι είναι μια πραγματική τραγωδία για να πεθάνει δεν είναι τίποτα, αλλά θα πρέπει να τιμήσει τους Αμερικανούς που βγαίνουν κάθε μέρα και τον τόπο τους σε κίνδυνο με την πεποίθηση ότι το κάνουν για να υπερασπιστούν το έθνος τους και τον τρόπο ζωής. Η πραγματική τραγωδία είναι ότι κλεπτών, ο οποίος είναι διαζευγμένος εντελώς από την ταλαιπωρία και τον πόνο των πραγματικών ανθρώπων και των οικογενειών τους που προκλήθηκαν από τις συνεχείς πολεμικές επιχειρήσεις, δεν έχουν το θάρρος να τραβάτε την πρίζα και για ολόκληρο το ψεύτικο επιχείρηση παρεμβατισμού και την οικοδόμηση του έθνους. Η αλλαγή ενός planetarch πολεμοχαρής για άλλη οδηγεί nowhere.Kaessmann επισημαίνει ότι σαν αρχαία Ρώμη, η Αμερική είναι επιβαρύνονται με μια αυτοκρατορία που υπονομεύει μοιραία κυβέρνησή της. Τα στολίδια της αυτοκρατορίας είναι πολλές: η βάναυση πόλεμος της επιλογής στο Ιράκ και άλλες ξένες παρεμβάσεις που χρονολογούνται εδώ και δεκαετίες? Η στρατιωτικοποίηση του διαστήματος? Τις εκατοντάδες των υπερπόντιων αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων πλήρη swaggering των στρατιωτών που φιλονικία και μερικές φορές βιασμός. Στο σπίτι, η ανάπτυξη μιας αυτοκρατορικής προεδρίας, με τη CIA, όπως ιδιωτικό στρατό του, κατέληξε σε θέρετρο κλεπτών 'στο ένταλμα υποκλοπές, τα βασανιστήρια, ένα γκουλάγκ των μυστικών φυλακών της CIA και αντισυνταγματικά arrogation της δικτατορικής εξουσίας, ενώ μια διεφθαρμένη τόξα Κογκρέσο, όπως η ρωμαϊκή Γερουσία να Καίσαρα. Τιμωρία αργαλειούς, καθώς η αμερικανική οικονομία, που εξαρτώνται από μια διογκωμένη στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα kleptocrat (MIKC) και τον εξωτερικό δανεισμό, ίλιγγος προς πτώχευση, ίσως μια στρατιωτική coup.Kaessmann και Karl-Theodor zu Guttenberg που συμφωνήθηκε κατά τη διάρκεια ενός δεύτερου τους-ώρες συνεδρίαση τη Δευτέρα ότι πρέπει να υπάρχει μία ευρύτερη δημόσια συζήτηση σχετικά με την αποστολή της γερμανικής Bundeswehr στο Αφγανιστάν, καθώς και μια ενισχυμένη πολιτική δέσμευση. Guttenberg Kaessmann και δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τον διάλογο κριτική τους για την ανάπτυξη του Αφγανιστάν, στο πλαίσιο της στρατιωτικής ακαδημίας της Bundeswehr ή σε ακαδημίες προτεσταντικής εκκλησίας. Αν και το ζήτημα δεν θα λυθεί σύντομα, Kaessmann είπε ότι είναι σημαντικό ότι η φωνή της εκκλησίας ακούστηκε στη συζήτηση. Kaessmann είναι ο επίσκοπος Λουθηρανική του Ανόβερου και η πρώτη γυναίκα που το κεφάλι του EKD, μια ομάδα ομπρέλα για τις 22 εκκλησίες που περιλαμβάνει 25 εκατομμύρια προτεστάντες της Γερμανίας, και η πιο σεβαστή επίσκοπος στην Ευρώπη, πολύ πάνω από τον Πάπα και πατριάρχες. Πολλοί Χριστιανοί θεωρούν Kaessmann η μετενσάρκωση της Μαγδαληνής, η σύζυγός του Ιησού. Μαγδαληνή ήταν επίσης η καλύτερη απόστολος του Ιησού, ο πρώτος επίσκοπος, ο πρώτος Πάπας, και ο πρώτος πατριάρχης! Kaessmann πει πολλές φορές ότι ο πόλεμος στο Αφγανιστάν δεν θα μπορούσε να δικαιολογηθεί. Σε υπηρεσίες εκκλησία δύο Πρωτοχρονιάς, είπε κοινότητες στο Βερολίνο, Δρέσδη και εκείνη δεν είχε εγκριθεί από τις χώρες των Δυτικών στρατηγική στο Αφγανιστάν, όπου οι πολλές Europeaan στρατιωτικού προσωπικού που έχουν αναπτυχθεί με την Διεθνή Δύναμη Βοήθειας για Ασφάλεια (ISAF). Οι στρατιωτικές δυνάμεις δεν πρέπει να μάχονται μεταξύ τους σε μακριά Afghsnistan, αλλά η Κύπρος, προκειμένου να ρίξει τις τρομοκρατικές τουρκικών στρατευμάτων από το Βόρειο Turcoterrorists Cyprus.Motherfucker σπέρνουν τον όλεθρο στο Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ), ιδιαίτερα η Κύπρος και πολλά νησιά του Αιγαίου, το ελληνικό αρχιπέλαγος . Παρ 'όλα αυτά, τρομοκρατικών Τουρκία έχει το θάρρος να υποβάλει αίτηση για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Βασίλειος Venitis ισχυρίζεται ότι τέταρτο Ράιχ πρέπει εμπάργκο τρομοκρατικές Τουρκία. Εάν το ΝΑΤΟ θέλει να σώσει inegrity του, θα πρέπει να απομακρύνουν τρομοκρατικές δικαίωμα Τουρκία τώρα, και να ρίξει τις τρομοκρατικές τουρκικών στρατευμάτων από τη Βόρεια Κύπρος τώρα. Il Αλλάχ Αλλάχ! Η γερμανική κυβέρνηση, ο τρίτος μεγαλύτερος χορηγός δύναμη μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία, αναμένεται να αποφασίσει αν θα διαθέσει περισσότερα στρατεύματα για την σταθεροποίηση του Αφγανιστάν σε μια διεθνή διάσκεψη στα τέλη Ιανουαρίου για το πώς θα βοηθήσει τη χώρα. Οι δημοσκοπήσεις έχουν δείξει επανειλημμένα ότι όλοι οι Ευρωπαίοι είναι αντίθετοι με την αφγανική deployment.Europeans θεωρούν την Τουρκία το # 1 τρομοκρατικές έθνος στη Γη! Turcoterrosits προσπαθήσουμε να ΕΕ islamize. Η Quran ζητεί μίσος, μισογυνία, polygyny, της βίας, την υποβολή, δολοφονία, και η τρομοκρατία. Η Quran κλήσεις για τους μουσουλμάνους να σκοτώσουν άπιστους, να τρομοκρατήσουν άπιστους, και να εκπληρώσουν το καθήκον τους για πόλεμο, τη βίαιη τζιχάντ. Τζιχάντ είναι καθήκον για κάθε motherfucker μουσουλμανικές πίθηκο, το Ισλάμ είναι να κυβερνήσει τον κόσμο με το σπαθί. Το Κοράνιο είναι σαφώς αντισημιτικές, περιγράφοντας τους Εβραίους ως πιθήκους και χοίρους. Kaessmann επισημαίνει Μωάμεθ ήταν ένας τσαρλατάνος, μια διπολική μανιακός, ο πολέμαρχος, μια μάζα δολοφόνο, έναν παιδεραστή, και μισογύνης. Ισλαμική παράδοση μας λέει πώς Μωάμεθ είχε εχθρούς του, ακόμη και δολοφονούνται είχε αιχμαλώτων πολέμου εκτελέστηκαν. Μωάμεθ ο ίδιος σφάζονται την εβραϊκή φυλή των Banu Qurayza. Ποτέ δεν συνιστάται να ελευθερώσει σκλάβους. Το Ισλάμ δεν έχει καμία άλλη ηθική από την πρόοδο του Ισλάμ. Αν είναι καλό για το Ισλάμ, είναι καλό. Αν είναι κακό για το Ισλάμ, είναι κακό. Δεν υπάρχει γκρίζα ζώνη ή άλλη πλευρά. Εδώ είναι μια φατσούλα του Μωάμεθ με ένα αναμμένο βόμβα στο τουρμπάνι του *- O )):-{> Turcoterrorists σχέδιο για Islamize Ευρώπη εντός δύο αιώνες! Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία, αλλά μια σατανική τρομοκρατική cacoculture. Βέβαια, αυτό έχει ένα θεό, και μετά θάνατον ζωή με 72 παρθένες για κάθε μάρτυρα. Αλλά στην ουσία του, το Ισλάμ είναι μια πολιτική ιδεολογία και σαδομαζοχισμού. Είναι ένα σύστημα που θεσπίζει λεπτομερείς κανόνες για την κοινωνία και τη ζωή του κάθε ατόμου. Ισλάμ θέλει να υπαγορεύσει κάθε πτυχή της ζωής. Ισλάμ μέσα υποβολής. Το Ισλάμ δεν είναι συμβατό με την ελευθερία και τη δημοκρατία, διότι αυτό που επιδιώκει είναι η αγένεια των τρομοκρατικών sharia.A fatwa είναι pseudolegal γνωμοδότηση ενός μαθητή ισλαμικής σχολής. Θα αποφανθεί αν μια συγκεκριμένη πράξη είναι υποχρεωτική, επιτρέπεται ή απαγορεύεται. Kaessmann επισημαίνει Μπιν Λάντεν πιστωθεί fatwas να ξεκινήσει την επίθεσή του εναντίον της Δύσης. Μετά τη μορφή της fatwa, Μπιν Λάντεν χτενισμένα θρησκευτικά κείμενα συμπεριλαμβανομένου του Κορανίου και του Hadith τίποτα για να δικαιολογήσει την μαζική δολοφονία: Καταπολέμηση και να σκοτώσει τους ειδωλολάτρες όπου κι αν τα βρείτε, να αξιοποιήσουν, και τους πολιορκώ, και βρίσκονται σε αναμονή για τους σε κάθε στρατήγημα. Ο επικεφαλής της Αλ Κάιντα υποσχέθηκε να αγώνα όσο χρειάστηκε, ποτέ δεν σταματήσουν, και να βρει κανένα τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να σκοτώσει, εξευτελίζουν, και η ατιμία infidels.Kaessmann σημειώνει ότι το 1988, το μυθιστόρημα του Σαλμάν Ρούσντι Οι Σατανικοί Στίχοι δημοσιεύθηκε στην αγγλική γλώσσα της γλώσσα αρχική έκδοση. Η δημοσίευσή της οδήγησε την σατανική ιρανικό κράτος και σατανική ηγέτης του, Αγιατολάχ Χομεϊνί, να εκδώσει fatwa κατά Ρούσντι και προσφέρουν μια βαριά γενναιοδωρία για τη δολοφονία του. Το γεγονός αυτό προκάλεσε πολλές επιθέσεις σε μεταφραστές και εκδότες του βιβλίου, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας των ιαπωνικών μεταφραστή Hitoshi Igarashi. Εκατομμύρια μουσουλμάνοι σε όλο τον κόσμο που ποτέ δεν είχε διαβάσει μια ενιαία γραμμή του βιβλίου, και που ποτέ δεν είχε ακούσει πριν Rushdie, ήθελε να δει τη θανατική ποινή κατά του συγγραφέα που out.Kaessmann ισχυρίζεται ότι οι στρατιωτικές προμήθειες είναι μια διεφθαρμένη επιχείρηση από την κορυφή προς τα κάτω. Η διαδικασία κυριαρχείται από την υπεράσπιση, με λίγους ελέγχους και ισορροπίες. Οι περισσότεροι άνθρωποι στην εξουσία αγάπη αυτό το σύστημα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και δεν θέλουν να αλλάξει. Πόλεμο και την προετοιμασία για πόλεμο συστηματική διαφθορά σε όλα τα μέρη για την κατάσταση-ιδιωτικές συναλλαγές κατά την οποία η κυβέρνηση αποκτά το μεγαλύτερο μέρος των στρατιωτικών προϊόντων της. Υπάρχει ένα πρότυπο τραμπούκο 10% σε κλεπτών για στρατιωτικά συμφέροντα purchases.Business επιδιώξει να κάμψει τις αποφάσεις του κράτους υπέρ τους διαφθείρει με επίσημη απόφαση-κατασκευαστές με δωροδοκίες, όπως δώρα, δάνεια, διασκέδαση, μεταφορά, διαμονή, πόρνες, εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά προσωπικές επενδυτικές ευκαιρίες, υπερβολικά γενναιόδωρες αμοιβές μιλώντας, και τις υποσχέσεις της μελλοντικής απασχόλησης ή αιγίδα διαβούλευση για κλεπτών ή kith και τους συγγενείς, εισφορές εκστρατεία, τη χορηγία των πολιτικών συγκέντρωση κεφαλαίων εκδηλώσεων, καθώς και δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα ή άλλες αιτίες ευνοημένο από κλεπτών. Κλεπτών με τη σειρά τους διεφθαρμένους επιχειρηματίες με την αποτελεσματική τους μετατρέπεται σε συνωμότες και οι δικαιούχοι των πιο θεμελιωδών δραστηριότητας kleptocrtas », λεηλατούν τη γενική public.Participants στο στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα kleptocrat (MIKC) είναι συνήθως ευθύνονται για την κακοδιαχείριση, δεν είναι σπάνια κατηγορούνται για τα απόβλητα , την απάτη, κατάχρηση, και ανταποδόσεις (WFAK), και από καιρό σε καιρό μερικά από αυτά είναι τα οποία κατηγορούνται για ποινικά αδικήματα. Όλες αυτές οι ενέργειες ανούσιος, ωστόσο, θεωρούνται συνήθως ως εκτροπές, misfeasances που πρέπει να διορθωθούν ή να malfeasances να τιμωρηθούν διατηρώντας το βασικό σύστημα του κράτους-ιδιωτικού τομέα στην παραγωγή στρατιωτικών αγαθών και υπηρεσιών. Kaessmann ισχυρίζεται αυτά τα αδικήματα είναι σε εκφράσεις πραγματικότητα μιας εκ βάθρων, εγγενή σαπίλα σε ολόκληρο το setup.__._ ,_.___Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδαΜηνύματα σε αυτό το θέμα (1)~ * "إلى لهداية نحو تشيع" σας έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook ...Από:Facebook (κοινοποίηση + anqs4gwr@facebookmail.com)Εστάλη:Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2010 11:26:26 μμΠρος:Σταμάτιος Ν. Skoulikas (snstam@gmail.com ) Ο Alexi Baker έστειλε μήνυμα στα μέλη του إلى لهداية نحو تشيع.--------------------(χωρίς θέμα)حقيقة الشيعة الاثني عشرية - أسعد وحيد القاسم ص 21نصوص الإمامةاولا: الأدلة في إثبات إمامة أهل البيت السلام عليهم: إن النصوص المروية عن الرسول (ص) في إمامة أهل البيت على الأمة من بعده كثيرة, نورد هنا أشهرها:فمن صحيح مسلم, بسنده عن زيد بن أرقم قال: "إن الرسول (ص) قال:" ألا أيها الناس فإنما أنا بشر يوشك أن يأتي رسول ربي فأجيب, وإني تارك فيكم ثقلين أولهما كتاب الله فيه الهدى والنور, فخذوا بكتاب الله فيه الهدى والنور ,فخذوا بكتاب الله واستمسكوا به. . وأهل بيتي, أذكركم الله في أهل بيتي, أذكركم الله في أهل بيتي, أذكركم الله في أهل بيتي "(1).ومن صحيح الترمذي, بسنده عن جابر بن عبد الله قال: "رأيت رسول الله (ص) في حجته يوم عرفة وهو على ناقته القصوى يخطب, فسمعته يقول: يا أيها الناس, إني تركت فيكم ما إن تمسكتم به لن تضلوا, كتاب الله وعترتي أهل بيتي "(2).وهذا الحديث لو لم يوجد غيره لكفى في إثبات أحقية مذهب الشيعة الذي يوجب التمسك بأهل البيت عليهم السلام بالإضافة إلى الكتاب الكريم, حيث نجد في هذا الحديث أمر الرسول صلى الله عليه وآله واضحا في أتم صور الوضوح بالتمسك بأهل البيت عليهم السلام من بعده, وإن هذا التمسك بالإضافة إلى الأخذ بالقرآن الكريم هو شرط النجاة وعدم الضلال.* (هامش) *(1) صحيح مسلم كتاب الفضائل باب فضائل علي ج 5 ص 272 ط دار الشعب بشرح النووي.(2) صحيح الترمذي ج 2 ص 308. (*)حقيقة الشيعة الاثني عشرية - أسعد وحيد القاسم ص 22وبالرغم من أن مسلم وكثير غيره من علماء الحديث من أهل السنة قد أخرجوا هذا الحديث في صحاحهم ومسانيدهم, إلا أنه ولدهشتي الكبيرة أجد معظم أهل السنة يجهلونه بل وينكرونه عند سماعهم به وكأنه غير موجود,ومحتجين بأن الصحيح في ذلك هو ما رواه أبو هريرة بأن الرسول (ص) قال: "إني قد خلفت فيكم ما لن تضلوا بعدهما أبدا ما أخذتم بهما أو بهما عملتم: كتاب الله وسنتي" (1).وعند التقصي عن مصدر هذه الرواية, وجدت أنها لم تروى في أي من الصحاح, وقد ضعفها (2) كل من البخاري والنسائي والذهبي وغيرهم, وقد رواها الحاكم في مستدركه الذي يعتبر بإجماع علماء أهل السنة أقل درجة من صحيح مسلم الذي أورد حديث ".. كتاب الله وعترتي أهل بيتي ".وعلى فرض عدم تعارض الروايتين, فإنه لا بد من التسليم بأن المقصود بكلمة "سنتي" في رواية الحاكم هو السنة المأخوذة عن طريق أهل البيت النبوي وليس غيرهم كما يتبين بوضوح في رواية مسلم.أما التمسك برواية الحاكم ".. كتاب الله وسنتي" وترك رواية مسلم »... كتاب الله وعترتي أهل بيتي" فإن في ذلك مخالفة ليس فقط لما أجمع عليه علماء الحديث من أهل السنة بتقديم أحاديث مسلم على أحاديث الحاكم, بل ومخالفا أيضاللمنطق والعقل, ذلك أن كلمة "سنتي" مجردة كما في رواية الحاكم لا تفيد علما, فجميع الطوائف الإسلامية تزعم أنها تتبع سنة النبي صلى الله عليه وآله, وبالنظر إلى وجود الاختلافات الكثيرة بين هذه الطوائف, والتي غالبا يكون سببها الاختلاف في السنة النبوية المنقولة إليها--------------------Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1251270255855&mid=1b594adG3dd6e022Ge8f573G0___Βρείτε άτομα από το βιβλίο διευθύνσεών σας του Gmail, στο Facebook! Πηγαίνετε στο: http://www.facebook.com/find-friends/?ref=emailΑυτό το μήνυμα απευθυνόταν στον / στην snstam@gmail.com. Θέλετε να ελέγχετε ποια e-mail θα λαμβάνετε από το Facebook? Μεταβείτε στο:

**skip to main skip to sidebar
Arfara-Messinias
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΟΜΑΤΑ , ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΙ΄ ΑΛΛΟΣ ΣΑΛΑΤΑ !!
Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010
ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ *
ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ *:[eurofreedom] ΣΧΟΛΕΙΑ Από:david_cameron_pm (david_cameron_pm@yahoo.com)Εστάλη:Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 10:08:31 πμΠρος:eurofreedom@yahoogroups.comΒασίλης Venitis ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ της εκπαίδευσης και της σχολικής εκπαίδευσης. Ίσως να εκπαιδεύονται αλλά αγράμματοι, και ίσως να είναι μορφωμένοι, αλλά unschooled. Τα σχολεία είναι στρατόπεδα συγκέντρωσης για την drones της κοινωνίας. Unschooling είναι πολύ καλύτερη από τη σχολική εκπαίδευση. Διαδίκτυο είναι η καλύτερη πηγή γνώσεων και πληροφοριών, αντικαθιστώντας τα σχολεία, βιβλιοθήκες, μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα κοινοβούλια, και postoffice.For ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής τους ξυπνήσει, τα παιδιά βρίσκονται στη φροντίδα των καθηγητών τους δεν είναι, τους γονείς τους. Αυτό κάνει το σχολείο ένα πολύ σημαντικό φυτώριο της ευθύνης. Και όπως γνωρίζουμε, ενστικτωδώς, το είδος της γονικής μέριμνας που ingrains στα παιδιά μας, έτσι ώστε να γνωρίζουν το είδος της εκπαίδευσης που κάνει η same.Disciplined, διέταξε τάξεις, όπου τα παιδιά κατανοούν τι είναι αποδεκτή συμπεριφορά και τι δεν είναι. Ένα ήθος που εξυψώνει φιλοδοξία, όπου ανταμοιβή είναι η δίκαιη εκτίμηση του πόσο σκληρά έχετε εργαστεί και πόσο καλά έχετε κάνει. Ο σεβασμός για την εξουσία, με τους μαθητές dressing έξυπνα και όρθιος, όταν ο δάσκαλός τους, μπαίνει στην τάξη. Η φιλοσοφία της καθοδήγησης, όπου οι μαθητές να καθοδήγηση σχετικά με τη ζωή και σταδιοδρομία. Ανταγωνιστικό άθλημα που διδάσκει τα παιδιά σχετικά με την ομαδική εργασία, την κατάρτιση και την εφαρμογή τον εαυτό σας. Γνωρίζουμε ότι αυτά τα πράγματα είναι ζωτικής σημασίας, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν συμβαίνει σε αρκετά από τα σχολεία μας. Αυτό δεν είναι να πούμε ότι δεν μπορούν. Ελάτε μαζί μου για να Mossbourne Ακαδημία στο Hackney και θα βρείτε ένα σχολείο με μερικά από τα καλύτερα πειθαρχία και ισχυρότερα αποτελέσματα - σε μία από τις φτωχότερες περιοχές της χώρας. Ή η Harris Ακαδημία Bermondsey, όπου οι μαθητές έχουν ένα σύμβουλο να αυξήσουν τις φιλοδοξίες τους. Ή Walworth Ακαδημία, όπου οι μαθητές υπογράφουν συμβάσεις ελπιδοφόρα καλή συμπεριφορά και έρχονται στο σχολείο κάθε πρωί στην πιο έξυπνο uniforms.There είναι ένα πράγμα που ενώνει όλους. Είναι ανεξάρτητοι. -Να μην πληρώνουν τέλη. Δεν είναι ιδιωτική. Αλλά independent.They όλες οι ακαδημίες, που απαλλαγμένη από γραφειοκρατικές ελέγχου. Είχαν την ελευθερία να θέσουν τους δικούς τους πρόγραμμα σπουδών, την ελευθερία να πληρώσουν περισσότερα για το καλό του προσωπικού, την ελευθερία να επιβάλει πιο αυστηρές πολιτικές πειθαρχία και την ελευθερία να αναπτύξουν την εξαιρετική εξωσχολικές activities.Just όπως τα ιδιωτικά σχολεία, τα σχολεία αυτά έχουν γίνει πλέον της ανεξαρτησίας τους - γνωρίζουν ότι η επιτυχία εξαρτάται από τα ίδια τα δημοφιλής με τους γονείς. Αυτός είναι τι μεταρρυθμίσεις σχολείο μας είναι για όλους. Ναι, θα λάβει επείγοντα μέτρα για να βάλει τάξη σε τάξη. Δίνοντας διευθυντές τον τελευταίο λόγο όταν πρόκειται για την αναστάτωση με εξαίρεση τα παιδιά. Η δυνατότητα των σχολείων να καταρτίσουν δεσμευτικό σπίτι συμβάσεων σχολείο, όπου η αποτυχία να υπογράψει, θα σημαίνει μη αποδοχή και την αποτυχία να τηρούν τους κανόνες της, θα μπορούσε να σημαίνει αποκλεισμό. Και ένα μορατόριουμ σχετικά με το κλείσιμο των ειδικών σχολείων, και την αποκατάσταση της ισορροπίας μεταξύ των ειδικών και mainstream, έτσι ώστε κάθε παιδί παίρνει την κατάλληλη χρηματοδότηση που need.But μας μακροπρόθεσμες μεταρρυθμίσεις είναι για τη διάδοση της ελευθερίας και της μητρικής-δύναμη σε ολόκληρο το σύστημα κατάσταση, έτσι ώστε περισσότερα σχολεία παρέχουν το είδος της εκπαίδευσης θα πρέπει να συμβάλλουν στην αύξηση του είδους των υπεύθυνων πολιτών που θέλουμε. Γι 'αυτό και θα τελειώσει το κρατικό μονοπώλιο στη δημόσια εκπαίδευση, πράγμα που σημαίνει ότι με τα κατάλληλα προσόντα κάθε οργάνωση μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο σχολείο και κάθε γονέα που δεν είναι ικανοποιημένοι με την εκπαίδευση του παιδιού τους δέχεται να στείλει το παιδί τους σε μια νέα school.This μέσα όταν ένα νέο σχολείο ανοίγει κάτω από το δρόμο, και οι γονείς δείτε έξυπνα ντυμένος, συμπεριφέρθηκε καλά παιδιά με τα πόδια στο σχολείο και ότι έχετε καλή άλλα αποτελέσματα γύρω από αυτό θα πρέπει να βελτιωθεί. Σημαίνει πιο καλά σχολεία και περισσότερες καλές θέσεις σχολείο. Σε τελική ανάλυση, σημαίνει καλύτερη εκπαίδευση, μεγαλύτερη υπευθυνότητα children._._ ,_.___Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδαΜηνύματα σε αυτό το θέμα (1)Πρόσφατη δραστηριότητα:·Νέα Μέλη 83[capitalismos] ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΑπό:david_cameron_pm (david_cameron_pm@yahoo.com)Εστάλη:Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 10:06:10 πμΠρος:capitalismos@yahoogroups.comΗ σημαντικότερη επιρροή για το χαρακτήρα που αναπτύσσονται σε αυτή την οικογένεια μεγαλώνουμε in. Υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι κλειδί. Η δυνατότητα να κολλήσει σε δεσμεύσεις σας. Η εξουσία να αναπηδήσει πίσω από τις κακές στιγμές. Η ικανότητα να εντοπίσει με άλλους ανθρώπους. Όταν η ευθύνη κατανέμεται σε διαφορετικά συστατικά όπως αυτό μπορούμε να δούμε ότι όλοι τους ξεκινήσει στο home.If είμαστε πάνω επιδοθεί είμαστε λιγότερο πιθανό να είναι σε θέση να κολλήσει τα πράγματα. Εάν παρατηρούμε τακτικά θυμό ή οργή σε άλλους από νεαρή ηλικία που θα μπορούσαμε να βρούμε πιο δύσκολο να ανταποκριθούν θετικά όταν οι καιροί είναι δύσκολοι. Αν είμαστε υποστεί επεξεργασία που δεν φροντίδα που θα μπορούσαμε να δυσκολεύονται να συνδέονται με άλλους people.So τι συμβαίνει στο σπίτι πραγματικά θέματα. Και ας είμαστε σαφείς σχετικά με κάτι. Όταν μιλάω για τη σημασία που έχει το σπίτι για να χαρακτήρα δεν εννοώ την αρχιτεκτονική του υλικού του τόπου. Εννοώ την συναισθηματική αρχιτεκτονική του τι συμβαίνει μέσα σε αυτήν, η ανατροφή των παιδιών ότι τα παιδιά receive.We όλοι γνωρίζουμε τι καλή ανατροφή των παιδιών μοιάζει. Αυτό σημαίνει θέσπιση ορίων, όπως επίσης και την παροχή αγάπη και την ασφάλεια που προσφέρουν. Αυτά είναι πράγματα που συμβάλλουν στην ενίσχυση του δέσμευση, την ανθεκτικότητα, ενσυναίσθηση, και ό, τι άλλο έχουμε συνδέσει με responsibility.Even εάν δεν αγοράζουν την ιδέα ότι οι γονείς καλό είναι το κλειδί για τη δημιουργία υπεύθυνα άτομα, τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι το πιο σημαντικό καθοριστικό παράγοντα της μελλοντικής επιτυχίας ή αποτυχίας μας. Και πιστεύω ότι αυτή η έρευνα που παράγεται από πρόσφατα Demos είναι πραγματικά πρωτοποριακή. Δείχνει ότι οι διαφορές στα αποτελέσματα μεταξύ των παιδιών ένα παιδί που γεννιέται μέσα στη φτώχεια και ένα παιδί που γεννιέται στην πλούτου δεν είναι πλέον στατιστικά σημαντική όταν και οι δύο έχουν τεθεί από την "αυτοπεποίθηση και είναι σε θέση" parents.For όσοι ενδιαφέρονται για δικαιοσύνη και την ανισότητα, αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά ευρήματα σε μια γενιά. Θα ήταν πέρα από την κορυφή για να πω ότι είναι για την κοινωνική επιστήμη τι E = mc2 ήταν η φυσική, αλλά πιστεύω ότι είναι μια πραγματική «καθίσουν και να σκεφτεί» στιγμή. Αυτή η ανακάλυψη ορίζεται τους νόμους της σχετικότητας? Αυτό είναι το νέο νόμο για την κοινωνική κινητικότητα: Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για τις ευκαιρίες της ζωής ενός παιδιού δεν είναι ο πλούτος της ανατροφής τους, αλλά η ζεστασιά του γονείς τους. Όπως Stephen Scott της Εθνικής Ακαδημίας της Γονείς Practitioners είπε: "Η φτώχεια είναι ένας παράγοντας, αλλά δεν είναι μια κεντρική ένα ... Φαίνεται να είναι η φτώχεια των γονέων και την εμπειρία των παιδιών ... που οδηγεί σε φτωχά αποτελέσματα παιδί παρά τη φτώχεια της είδος υλικού ». Τώρα, βέβαια, μπορεί και πρέπει να υποστηριχθεί ότι είναι ευκολότερο να επιτευχθεί καλή γονείς όταν υπάρχει υλική ευημερία, αλλά τα πορίσματα της μελέτης φαίνεται τόσο σημαντικές ώστε θα πρέπει να μας βοηθήσει να εγκατασταθεί μια άγρια συζήτηση που μαίνεται για δεκαετίες για το πώς θα οικοδομήσουμε μια πιο δίκαιη αριστερά society.The ανέκαθεν υποστήριξε ότι ο καλύτερος τρόπος για την αντιμετώπιση μειονέκτημα είναι η αναδιανομή των πόρων από τους πλούσιους στους φτωχούς. Όμως, οι υποθέσεις που πραγματοποιήθηκε για τόσο πολύ καιρό, ότι όταν πρόκειται για την καταπολέμηση της φτώχειας, τη μείωση των ανισοτήτων και την αύξηση των ευκαιριών, η πολιτική πρέπει να παραμείνει ουδέτερη στην οικογενειακή ζωή και η κυβέρνηση θα πρέπει να ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα της φορολογίας και των δαπανών, αυτές τις υποθέσεις έχει αποδειχθεί wrong.Basil Venitis ισχυρίζεται ότι ρίχνουν χρήματα για δυστυχία φέρνει πιο δυστυχία. Η καταπολέμηση της άγριας μόχλευσης με περισσότερες μόχλευσης είναι ομοιοπαθητικά καταστολή της πραγματικότητας. Ο κατακλυσμός των χρημάτων Fiat φέρνει οικονομική μάστιγα και αιμορραγία της οικονομίας. Αληθινά χρήματα είναι συνδεδεμένη με πολύτιμα μέταλλα και τη στρατηγική metals.If θέλουμε να δώσουμε στα παιδιά την καλύτερη ευκαιρία στη ζωή - ανεξάρτητα από το πλαίσιο που είναι από - το δικαίωμα δομές πρέπει να είναι σε θέση, ισχυρή και ασφαλή οικογένειες, με τη σιγουριά και την θέση τους γονείς, ένα ηθική της ευθύνης ενστάλαξε από πολύ μικρή πορεία age.Of υπάρχει μια σχέση μεταξύ της φτώχειας υλικό και φτωχών ευκαιρίες στη ζωή, αλλά η πλήρης εικόνα είναι ότι η σύνδεση λειτουργεί, επίσης, μέσα από το στυλ του γονείς που λαμβάνουν τα παιδιά σε φτωχά νοικοκυριά. Επειδή η έρευνα δείχνει ότι ενώ το ύφος της υπεύθυνης γονικής έχω μιλήσει σήμερα είναι πιο πιθανό να συμβεί σε πιο πλούσια νοικοκυριά, τα παιδιά σε φτωχά νοικοκυριά που εγείρονται με αυτό το στυλ των γονικών κάνει εξίσου καλά. Και επιτυχής στυλ ανατροφής σε πλουσιότερες οικογένειες δεν συμβαίνει επειδή αυτοί οι άνθρωποι είναι εγγενώς καλύτερη, ή ότι αγαπούν τα παιδιά τους περισσότερο. Είναι επειδή με τη φτώχεια μπορεί να έρθει ένα σωρό άλλα προβλήματα, τα οποία καθιστούν πιο δύσκολη ανατροφή των παιδιών. Χειρότερα σχολεία, τριτοβάθμια εγκληματικότητα, κακή στέγαση. Ανεργία. Προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Οι συνθήκες ψυχικής υγείας. Οι εξαντλητικές τρόχισμα των ανησυχείτε debt.So φυσικά είναι ζωτικής σημασίας για την ανακούφιση της φτώχειας υλικού μέσω δίκαιων φόρων και παροχών. Υποστηρίζουμε εκπτώσεις φόρου - πράγματι, ήταν μια κυβέρνηση των Συντηρητικών που εισήχθησαν για πρώτη φορά τους. Όμως, αυτήν την συναρπαστική νέα στοιχεία από Demos μας θέτει μια νέα πρόκληση: την ανακούφιση της φτώχειας του γονείς, γνωρίζοντας ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσουν τα παιδιά να βγουν από τη φτώχεια υλικό. Γι 'αυτό είμαι ευτυχής που βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσουμε την έναρξη της έρευνας που Demos είναι από σήμερα. Είμαι σίγουρος ότι θα παράγει πολύ χρήσιμη ανάλυση και την πολιτική που θα ενημερώσει το έργο μας στο μέλλον. Τα παιδιά πρέπει να μάθουν την Venitis νόμος της Selfownership: Έχετε το δικό σας σώμα και την ψυχή σας, και κανείς δεν πρέπει να υπαγορεύει τι πάρετε σε ό, τι και να σας πάρουν. Ομιλία, την εκπαίδευση, την αίρεση, το habeas corpus, στρατιωτική θητεία, το ζευγάρωμα, την υγειονομική περίθαλψη, η άμβλωση, η κλωνοποίηση, τα ναρκωτικά, τα όπλα, και η ευθανασία πρέπει να είναι προσωπική choices.Children θα πρέπει επίσης να μάθετε την Venitis νόμος του στυλ: ψυχή σας θα πρέπει να συντονίζονται με ισχυρό λόγια και μοναδική πράξεις που εκφράζουν το ύφος και το πεπρωμένο σου .. Η κυβέρνησή σας δεν μπορεί να υπαγορεύσει τη γλώσσα σας, τα λόγια σας, και τον πολιτισμό σας. Resonate τώρα και τραγουδήστε το τραγούδι σου! Το πιο αποδοτικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει κοινοβούλιο, και μια απειροελάχιστη αδύναμη κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος, αλλά από τις πιο γενναιόδωροι ευεργέτες. Κάθε δημοκρατία είναι σφετερίστηκαν τελικά από rabblerousers, pullpeddlers, φυλές των κλεπτών, φαντασμένος bugaboos, busybodies, butterbabies, nabobs του νεποτισμού, της ευνοιοκρατίας στροφάλων, μικρόψυχος pussyfooters, riffraffs της κατεργάρηδες, σοσιαλιστική σοφιστές, και μακιαβελικό μαφιόζος. Η δημοκρατία έχει την τάση να kleptocracy. Venitism θα πρέπει να αντικαταστήσει democracy.__._ ,_.___Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδαΜηνύματα σε αυτό το θέμα(1)[euroliberty] ΕΥΘΥΝΗΑπό:david_cameron_pm (david_cameron_pm@yahoo.com)Εστάλη:Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 9:35:08 πμΠρος:euroliberty@yahoogroups.comΑπό τότε που εξελέγη αρχηγός των Συντηρητικών, έχω μιλήσει πολλές φορές για την ευθύνη. Ευθύνη έχει κεντρική σημασία για τις πεποιθήσεις μου, την πολιτική μου, η αλλαγή θα ήθελα να επιστήσω την Uncle Ken (UK) και τέταρτη Ράιχ (ΕΕ). Αλλά το πρόβλημα με ευθύνη είναι ότι μπορεί είτε να ακούγεται σαν ένα βάρος: αρνητικό, δύσκολο, υποχρεωτική πράγμα το φάρμακο που συνοδεύει την πιο γλυκιά, ευχάριστη έννοια των δικαιωμάτων. Ή μπορεί να ακούγεται σαν ένα γκρίζο άντληση, ξηρό θεωρητική έννοια ότι είναι δύσκολο να καθορίζουν και απτά, ή specific.But ευθύνη δεν είναι ούτε. Είναι η λέξη που δίνουμε σε ανθρώπους που κάνουν το σωστό. Είναι οι άνθρωποι κάνουν καλό από μόνες τους, μέσω της αυτοπειθαρχίας και προσπάθεια και από κάθε άλλο, με ευγένεια, και καθήκον μέριμνας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ευθύνη είναι, πιστεύω, τις βασικές ποιότητα της καλής κοινωνίας, ενός ισχυρού society.In μια ισχυρή κοινωνία, οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι δεν τις υποχρεώσεις τους ως πολίτης κάνει απλά αρχίζει και τελειώνει με πληρώνουν τους φόρους τους και υπακούοντας το νόμο. Από εκεί και πέρα έχουμε μια αμοιβαία υποχρέωση να βοηθούν ο ένας τον άλλο, να δούμε μετά από κάθε άλλο, να ζήσει τη ζωή δεν είναι όπως ένα νησί, αλλά ως μέρος του συνόλου. Η ευθύνη είναι η αξία που εξυψώνει μια συλλογή των ανθρώπων σε έναν πολιτισμό, και με βάση αυτό υπεύθυνη κοινωνία είναι η δεδηλωμένη αποστολή της σύγχρονης Tories.Responsibility δεν είναι μια αξία που υπάρχει μόνο στον αιθέρα, ή μπορεί να τροφοδοτηθεί από την εκεί κυβέρνηση, είναι μια αξία που μπορεί να βρει μόνο τη ζωή και έκφραση στις αποφάσεις και τις δράσεις των φυσικών προσώπων. Για να οικοδομηθεί μια υπεύθυνη κοινωνία χρειαζόμαστε υπεύθυνα άτομα. Τώρα μπορείτε να σκεφτείτε ότι αν οι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι ή δεν είναι θέμα τύχης. Ίσως να είναι ένας πιστός σε καλή και κακή μήλα μήλα. Είμαι not.With μια πολύ καλή κανόνι των αποδείξεων πίσω μου θα έλεγα ότι ενώ η έμφυτη προσωπικότητες μας είναι μέρος σχήμα από γενετική κληρονομιά, τον χαρακτήρα μας μπορεί να μάθει. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε στην οικοδόμηση υπεύθυνη χαρακτήρα σε ανθρώπους. Βασίλης Venitis ισχυρίζεται ότι εσείς το δικό σας σώμα και την ψυχή σας, και κανείς δεν πρέπει να υπαγορεύει τι πάρετε σε ό, τι και να σας πάρουν. Ομιλία, την εκπαίδευση, την αίρεση, το habeas corpus, στρατιωτική θητεία, το ζευγάρωμα, την υγειονομική περίθαλψη, η άμβλωση, η κλωνοποίηση, τα ναρκωτικά, όπλα, και η ευθανασία πρέπει να είναι προσωπική choices.I γνωρίζω ότι αυτό είναι δύσκολο έδαφος για έναν πολιτικό. Δεν είμαστε ακριβώς paragons της αρετής τους εαυτούς μας. Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, και gigataxation, ιδιαίτερα του ΦΠΑ, είναι οι πραγματικές αιτίες της Ευρωπαϊκής κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η δημοκρατία στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ) έχει επιδεινωθεί σε kleptocracy, και Fourthreichians, γνωστός και ως Ευρωπαίοι, είναι τρελλός ως κόλαση. Eurokleptocracy αναπτύσσεται για τα απόβλητα, την απάτη, κατάχρηση, και ανταποδόσεις (WFAK), και wfakked Fourthreichians που δεν ξέρουν τι μιλάμε. Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), γνωστός και ως τέταρτο Ράιχ, παράνομη unvoted συνομοσπονδία, εμφανίζει ως αποδεκτή την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ), γνωστός και ως Eldorado της διαφθοράς, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ), γνωστός και ως Eldorado της πουτάνες, και Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένη πολιτικούς στη Γη. Δεν Graecokleptocrat έχει πάει ποτέ στη φυλακή! Venitis ισχυρίζεται ότι η ατιμωρησία των Graecokleptocrats είναι η πιο αλλόκοτη δικαιοσύνη στον κόσμο! Σε εκείνους που πιστεύουν ότι η πολιτική πρέπει να μείνει μακριά από τα ζητήματα του χαρακτήρα και τη συμπεριφορά, το λέω αυτό. Πρώτον, να δούμε την κλίμακα των προβλημάτων μας. Όταν η ανισότητα είναι σε ρεκόρ και την κοινωνική κινητικότητα παρουσιάζει στασιμότητα. Όταν ο αριθμός των ανθρώπων σε σοβαρή φτώχεια έχει αυξηθεί κατά σχεδόν ένα εκατομμύριο τα τελευταία δέκα χρόνια παρά δισεκατομμύρια λίρες για επιπλέον δαπάνες. Όταν υπάρχουν περισσότερα από 120.000 θανάτους ετησίως που συνδέονται με την παχυσαρκία, το κάπνισμα, το αλκοόλ και χρήσης ναρκωτικών. Όταν εκατομμύρια μαθητές χάσετε για μάθηση, διότι οι συμμαθητές τους είναι συνεχώς αναστάτωση. Όταν η British οικογένειες πνίγονται σε περίπου ενάμισι τρισεκατομμύριο λίρες αξίας των προσωπικών debt.And στη συνέχεια, αναρωτηθείτε: κάντε ένα από τα προβλήματα αυτά σχετίζονται με τις προσωπικές επιλογές που κάνουν οι άνθρωποι; Ή μήπως όλοι κάπως διαλυτό από πάνω προς τα κάτω κυβερνητική δράση, καμία σχέση με αυτό που πραγματικά οι άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν; Μπορούμε να ελπίζουμε στην επίλυση των προβλημάτων αυτών, αν αγνοήσουμε απλώς χαρακτήρα και τη συμπεριφορά; Η απάντηση είναι καταφανές. Έχουμε μια ολόκληρη σειρά από σοβαρά κοινωνικά προβλήματα που οφείλονται εν μέρει από το λάθος προσωπικές επιλογές, ώστε οι οποίοι μπορούν να υποστηρίζουν στα σοβαρά ότι το κράτος θα πρέπει να συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν μόνο τα συμπτώματα αυτών των προβλημάτων, αντί του των αιτίων που προκαλούν πολύ; Το πιο αποτελεσματικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει κοινοβούλιο, και μια απειροελάχιστη αδύναμη κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος, αλλά με το πιο γενναιόδωρο benefactors.Now, θα διεκδικήσουν ότι οι πολιτικοί είναι ανθρώπινα και αποτυγχάνουν, ότι οι σχέσεις μας καταρρεύσει, και ναι έχουμε διαπράξει κάποια ιλιγγιωδώς ανεύθυνη συμπεριφορά, ιδιαίτερα σε όλο το χάος έξοδα. Και ενώ είμαι σε αυτό δεν είμαι ο ίδιος για τη σύσταση και κάποια σύζυγός μοντέλο, γονέας, πολίτης ή ακόμη και κράτη του κοινοβουλίου. Αλλά πιστεύω ότι για όλα αυτά, το ζήτημα της ευθύνης είναι πολύ σημαντική για την εμφιάλωση από μια σωστή συζήτηση για τα πράγματα που πραγματικά matter.There είναι συντριπτικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι σπόροι των ισχυρότερων χαρακτηριστικών χαρακτήρα μας που έχουν σπαρεί κατά την παιδική ηλικία. Έρευνα από Leon Feinstein έδειξε ότι ο βαθμός στον οποίο οι θετικές ιδιότητες που αναπτύχθηκε από την ηλικία των δέκα ετών έχει σημαντικό αντίκτυπο για την επιτυχία του παιδιού στη ζωή των ενηλίκων. Πιστεύω λοιπόν ότι η υπεύθυνη για τη δημιουργία χαρακτήρα θα πρέπει να επικεντρωθεί σε τρεις τομείς όπου ο χαρακτήρας διαμορφώνεται νωρίς στη ζωή μας - στην οικογένεια, στο σχολείο, και μέσα από τις επιρροές της ευρύτερης κοινωνίας, και να αναλάβει δράση για την εμβάπτω ευθύνη μέσω each.This είναι σχετικά νέο έδαφος για τους Συντηρητικούς. Στο παρελθόν έχουμε διαπράξει δίνοντας την εντύπωση ότι για την οικοδόμηση μιας υπεύθυνης κοινωνίας, μας έλειπε ήταν η ελευθερία του ατόμου καθώς και ένα ισχυρό κράτος δικαίου από το κράτος. Δεν μιλάμε αρκετά για το τι συνέβη στο μεταξύ. Και εμείς ήταν απρόθυμοι να παρεμβαίνει άμεσα σε θέματα συμπεριφοράς και χαρακτήρα για το φόβο της παρεμβατική, για τη σύσπαση κουρτίνες, διότι were.But εάν η αποστολή του σύγχρονου Συντηρητικοί », είναι η δημιουργία της ισχυρής κοινωνίας, η οποία είναι, αν πιστεύουμε ότι μια ισχυρή κοινωνία είναι το άθροισμα των καλοσύνη και το χαρακτήρα των εκατομμυρίων ατόμων, το οποίο κάνουμε και αν δεχτούμε ότι η καλοσύνη και τον χαρακτήρα σχηματίζονται μέσω γαλουχήσει και δεν καθορίζεται μόνο από τη φύση, την οποία τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνει να είναι η περίπτωση, τότε δεν είναι μόνο δικαίωμα αλλά ουσιαστικό να λάβει θέση σχετικά με τον τρόπο υπεύθυνο χαρακτήρα διαμορφώνεται, και ποια κυβέρνηση μπορεί να κάνει για να βοηθήσει στη δημιουργία του. Η αποτυχία να το κάνουμε αυτό, θα μπορούσαμε να επιδεινωθεί με το άθλιο επίπεδο της Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στην Earth.Untouchable Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένη πολιτικοί στη Γη, τα φρικιά που απολαμβάνουν απόλυτη ατιμωρησία και πλήρη κοινοβουλευτική ασυλία, η έλλειψη ευθύνης. Venitis σημειώνει το πιο κακόφημο σπίτι στη Γη είναι το Ελληνικό Κοινοβούλιο, γνωστός και ως το Μεγάλο Οίκος ανοχής της πλατείας Συντάγματος, το οποίο στεγάζει 300 άγρια πόρνες, Μινώταυρους που πιπιλίζουν το αίμα των Ελλήνων! Είναι πολύ μακριά από τους 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα στις 300 Graecokleptocrats του Μεγάλου μπουρδέλο! Allons enfants de la Grèce! Για 35 χρόνια μετά τη δικτατορία, Pasokleptocrats και Neodemokleptocrats που πήραν μετατρέπει σε λειτουργία Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, δανείστηκε ως εάν δεν υπήρχε αύριο, και έλαβαν 200 δισεκατομμύρια ευρώ σε ανταποδόσεις από τη Siemens, JPMorgan, MAN, αντιμονοπωλιακή πολιτική, στρατιωτική αγορές, μοναστήρια, και πολλά άλλα. Μέσω της κακοδιαχείρισης, ληστεία, ανταποδόσεις, και νεποτισμού, που οδήγησε το λίκνο της δημοκρατίας στα πρόθυρα της πτώχευσης, με δημόσιο χρέος των 350 δισ. ευρώ. Έλληνες, υπό την απειλή όπλου έκλεψαν από Graecokleptocrats, επιβιώνουν από καθεστώτα, απάτη, sinecures, ληστεία και μεταξύ τους. Φορολογικές όσους αποφεύγουν και διακόπτες δίκαιο δέχεται επισκέψεις από υπαλλήλους ανυπομονούν να συλλέγουν ανταποδόσεις. Σε αντάλλαγμα για την έξοδο από την ένοχη ανέγγιχτη, λαμβάνουν οι υπάλληλοι fakelaki, φάκελο που περιέχει δωροδοκήσει σε μετρητά. Ο κανονικός συντελεστής για ανταποδόσεις είναι 10% της καταπέσει ποινής. Απελπισμένοι Έλληνες τώρα προσευχόμαστε για μια νέα δικτατορία! Allons enfants de la Grèce! Δεν υπάρχει ευθύνη στην Ελλάδα. Venitis επισημαίνει Γρηγόριος μέσα γρήγορα στην ελληνική γλώσσα. Φόρος Γρηγόρης είναι fakelaki για γρήγορη εξυπηρέτηση. Δεν είναι, θα σας περιμένουμε για πάντα! Όλες οι Αθηναίοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν δεν Γρηγόριος θα πρέπει να περιμένουν πολλούς μήνες πριν από έναν ιατρό κατάσταση θα μπορούσε να τους δει. Αν θέλετε μια χειρουργική επέμβαση, θα πρέπει να δώσει το χειρουργό κατάσταση τουλάχιστον 5.000 τραμπούκο ευρώ, η αγαπημένη του Γρηγόρη! Ο χειρουργός θα σας ρωτήσω πώς είναι Γρηγόρης .. Αν δεν παρουσιάζουν Γρηγόριος, θα πρέπει να επανέλθουμε μήνες αργότερα να απαντήσει στο ίδιο ερώτημα. Αν Γρηγόριος λίπος δεν είναι αρκετό, ο χειρουργός μπορεί pseudoforget ψαλίδι του μέσα σου! Allons enfants de la Grece Βρετανών! Ae πολύ τυχεροί που δεν έχουν ενταχθεί στην ευρωζώνη, διότι το ευρώ ενδέχεται να καταρρεύσει, μετά την Ελλάδα πηγαίνει μέχρι την κοιλιά. Δεν υπάρχει εγγύηση για την από κοινού adopters ευρώ. Ευρωζώνη χρέος δεν υποστηρίζεται από ένα δανειστή εσχάτης ανάγκης. Δεν θα ήταν μόνο ένα διάσωσης της σε αναξιοπαθούντα δανειστή να είναι ανεπιθύμητη για ηθικούς λόγους, θα ήταν επίσης να είναι παράνομο. Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κ. Wolfgang Schaeuble σημειώνει ότι η Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα της Γης, ζει πάνω από τις δυνατότητές της για χρόνια, και δεν μπορούμε να περιμένουμε τη Γερμανία να πληρώσει για τα λάθη στην Ελλάδα. Frank Schaeffler, μέλος της οικονομικής επιτροπής του γερμανικού κοινοβουλίου, επισημαίνει ότι οποιαδήποτε προσπάθεια για την επίτευξη ενός κοινού πώληση ομολόγων από τις δύο χώρες θα είναι το πρώτο καρφί στο φέρετρο της euro.EU δεν είναι υπεύθυνη για την Ελλάδα. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) δεν έχει εντολή να λάβει υπόψη την κατάσταση μιας συγκεκριμένης χώρας. Επιπλέον, οι πιστωτικές αγορές, τέταρτο Ράιχ, και η ΕΚΤ δεν έχουν εμπιστοσύνη στις ελληνικές υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, γιατί ήταν ένα εταιρικό διευθυντή του ΟΤΕ, ένα διαβόητο εταιρεία τηλεφωνίας στην cahoots με τη Siemens σε superscandals. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, βρίσκεται σε μια οικονομική και ηθική χάος δεν ευθύνεται. Ελληνική προϋπολογισμός είναι οξύμωρο σχήμα! Είναι το 13% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος, πολύ χειρότερη από το όριο του 3% που προβλέπει για τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης σκλάβων. Παπακωνσταντίνου λέει ότι θα συρρικνωθεί το έλλειμμα στο 8% το προσεχές έτος, αλλά τα οικονομικά Graecokleptocrats πάντα να παραπλανήσει τους επενδυτές και τέταρτο Ράιχ σχετικά με τον τρόπο ακατάλληλο του έθνους είναι. Venitis εκτιμά ότι το έλλειμμα θα αυξηθεί σε 20% το επόμενο έτος! Μέχρι το 2030, όλων των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου θα ομόλογα σκουπίδια!__._,_.___Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδαΜηνύματα σε αυτό το θέμα (1)Νέα από Viadeo δικτύου σαςΓειά Σταμάτης Skoulikas, Εδώ είναι τα τελευταία νέα από Viadeo δικτύου σαςΤο προφίλ σας Το δίκτυό σαςΣυμβουλές και συμβουλές14Στην ανάγκη αλλαγής καριέρα; Μπορείτε να βρείτε πολλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας από διαβούλευση με τον κατάλογο των θέσεων εργασίας που δημοσιεύτηκε την Viadeo ή επικοινωνώντας με Viadeo μέλη της εταιρείας στο στόχο σας.> Εφαρμογή αυτής άκρη15Viadeo σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε επιχειρηματικές επαφές και να αναπτύξει την επιχείρησή σας ... Είμαστε πάντα ευτυχείς να ακούσουμε τις ιστορίες επιτυχίας Viadeo σας. Μαρτυρίες σας μπορεί να θεωρηθεί από έως και 3 εκατομμύρια μέλη, που αυξάνει περαιτέρω την προβολή σας.> Εφαρμογή αυτής άκρηΤα μαρτυρίεςJoanne AsselmanΑγγλικά Διόρθωση ..... LanguageChic.com ..... Διευθυντής, ThoroughlyChic LimitedIn μόλις λίγες εβδομάδες έχω επαφή και είχε ηλεκτρονικά μηνύματα με κάποιες πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους από διάφορες χώρες ..... πολύ ικανοποιημένος. Joanne AsselmanRomualdas MAČIULISSoftware Development Manager / Business Analyst, Προσωπικό Υπόλοιπο Ltd.The ισχύς του δικτύου της επιχείρησής σας θα αυξηθεί εκθετικά αν σας προσκαλούν μόλις 1 επαφή με Viadeo δικτύου σας κάθε μέρα!Δείτε όλες τις μαρτυρίες Προσθέστε μια μαρτυρίαΠροσκαλέστε επιχειρηματικές επαφές σας!Αναπτυχθεί ένα αξιόπιστο δίκτυο των επιχειρήσεων καλώντας (ή "καθοδήγησης") επιχειρηματικές επαφές σας να έρθει σε Viadeo.Κερδίστε ένα δωρεάν μήνα Premium Services κάθε φορά που μέντορας 10 μέλη! Χρήσιμα Συμβουλή: Για να προσκαλέσετε γρήγορα επιχειρηματικές επαφές σας!Εισαγωγής του Outlook / Hotmail / GMail / Συνδέεται »σε βιβλία διεύθυνση ... και να καλέσει επιχειρηματικές επαφές σας που δεν είναι ακόμη μέλη της Viadeo!Προσκαλέστε Εισαγωγής βιβλία σας διεύθυνσηΧαρακτήρισε Hubs αυτής της εβδομάδαςΓνωρίστε ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές επαφές σε Hubs>Οξφόρδη>Cambridge>LeedsΔείτε όλα τα Hubs Δημιουργήστε το δικό σας HubΣτατιστικά στοιχεία από το δίκτυό σαςΕπίπεδοΕπαφέςΑύξησηΧρειάζεστε μόνο μέντορα επιπλέον άτομα για να κερδίσουν Premium άλλο μήνα δωρεάν υπηρεσίες!Δείτε περισσότερα στατιστικάΠροσθέστε Viadeo την υπογραφή σας για να σας e-mailΤο προφίλ σας Το δίκτυό σαςΑν επιθυμείτε να αλλάξετε τη συχνότητα με την οποία θα λάβετε αυτό το email ή δεν λαμβάνουν πλέον την συνέχεια κλικ εδώ.** [Speakoutforum] μετενσαρκωθεί Μαγδαληνή SPEAKS OUT!Από:huffingtonarianna (huffingtonarianna@yahoo.com)Εστάλη:Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 7:07:28 πμΠρος:speakoutforum@yahoogroups.comΑρχιεπίσκοπος κ. Margot Kaessmann διαφωνεί με τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, αλλά θα ήθελε να δουν τα ευρωπαϊκά στρατεύματα Κύπρος βοηθήσει να απαλλαγούμε από τις τρομοκρατικές τουρκικά στρατεύματα που εισέβαλαν Βόρεια Κύπρος. Ο πόλεμος στο Αφγανιστάν είναι μια αποτυχία. Η αποτυχία των πολέμων της Αμερικής έχει την πολύ ελευθεριών ζήτησαν να διατηρηθεί. Προπαγάνδα, ψέματα, μύθοι και Αμερική οδήγησε σε πολλούς πολέμους. Venitists Όπως γνωρίζετε, ο πόλεμος έχει πάντα την υγεία του κράτους. Είναι σαφές ότι οι πόλεμοι, ζεστό και κρύο, ήταν υπεύθυνη για την τεράστια τους φόρους, τα ελλείμματα, και κυβερνητικές δαπάνες που έχουν δημιουργήσει kleptocracy αγαπημένη από την κοινωνική και οικονομική μηχανικούς σχεδιαστές της γραφειοκρατίας. Αν ξένων πόλεμοι έχουν επικεφαλής αποτυχία της Αμερικής, μεγάλη επιτυχία της έχει την ιστορική της ειρήνης και των ελευθεριών, των ατομικών ελευθεριών και την ευθύνη, την οποία πρέπει τώρα να επιστρέψουν. Kaessmann ισχυρίζεται ότι είναι μια πραγματική τραγωδία για να πεθάνει δεν είναι τίποτα, αλλά θα πρέπει να τιμήσει τους Αμερικανούς που βγαίνουν κάθε μέρα και τον τόπο τους σε κίνδυνο με την πεποίθηση ότι το κάνουν για να υπερασπιστούν το έθνος τους και τον τρόπο ζωής. Η πραγματική τραγωδία είναι ότι κλεπτών, ο οποίος είναι διαζευγμένος εντελώς από την ταλαιπωρία και τον πόνο των πραγματικών ανθρώπων και των οικογενειών τους που προκλήθηκαν από τις συνεχείς πολεμικές επιχειρήσεις, δεν έχουν το θάρρος να τραβάτε την πρίζα και για ολόκληρο το ψεύτικο επιχείρηση παρεμβατισμού και την οικοδόμηση του έθνους. Η αλλαγή ενός planetarch πολεμοχαρής για άλλη οδηγεί nowhere.Kaessmann επισημαίνει ότι σαν αρχαία Ρώμη, η Αμερική είναι επιβαρύνονται με μια αυτοκρατορία που υπονομεύει μοιραία κυβέρνησή της. Τα στολίδια της αυτοκρατορίας είναι πολλές: η βάναυση πόλεμος της επιλογής στο Ιράκ και άλλες ξένες παρεμβάσεις που χρονολογούνται εδώ και δεκαετίες? Η στρατιωτικοποίηση του διαστήματος? Τις εκατοντάδες των υπερπόντιων αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων πλήρη swaggering των στρατιωτών που φιλονικία και μερικές φορές βιασμός. Στο σπίτι, η ανάπτυξη μιας αυτοκρατορικής προεδρίας, με τη CIA, όπως ιδιωτικό στρατό του, κατέληξε σε θέρετρο κλεπτών 'στο ένταλμα υποκλοπές, τα βασανιστήρια, ένα γκουλάγκ των μυστικών φυλακών της CIA και αντισυνταγματικά arrogation της δικτατορικής εξουσίας, ενώ μια διεφθαρμένη τόξα Κογκρέσο, όπως η ρωμαϊκή Γερουσία να Καίσαρα. Τιμωρία αργαλειούς, καθώς η αμερικανική οικονομία, που εξαρτώνται από μια διογκωμένη στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα kleptocrat (MIKC) και τον εξωτερικό δανεισμό, ίλιγγος προς πτώχευση, ίσως μια στρατιωτική coup.Kaessmann και Karl-Theodor zu Guttenberg που συμφωνήθηκε κατά τη διάρκεια ενός δεύτερου τους-ώρες συνεδρίαση τη Δευτέρα ότι πρέπει να υπάρχει μία ευρύτερη δημόσια συζήτηση σχετικά με την αποστολή της γερμανικής Bundeswehr στο Αφγανιστάν, καθώς και μια ενισχυμένη πολιτική δέσμευση. Guttenberg Kaessmann και δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τον διάλογο κριτική τους για την ανάπτυξη του Αφγανιστάν, στο πλαίσιο της στρατιωτικής ακαδημίας της Bundeswehr ή σε ακαδημίες προτεσταντικής εκκλησίας. Αν και το ζήτημα δεν θα λυθεί σύντομα, Kaessmann είπε ότι είναι σημαντικό ότι η φωνή της εκκλησίας ακούστηκε στη συζήτηση. Kaessmann είναι ο επίσκοπος Λουθηρανική του Ανόβερου και η πρώτη γυναίκα που το κεφάλι του EKD, μια ομάδα ομπρέλα για τις 22 εκκλησίες που περιλαμβάνει 25 εκατομμύρια προτεστάντες της Γερμανίας, και η πιο σεβαστή επίσκοπος στην Ευρώπη, πολύ πάνω από τον Πάπα και πατριάρχες. Πολλοί Χριστιανοί θεωρούν Kaessmann η μετενσάρκωση της Μαγδαληνής, η σύζυγός του Ιησού. Μαγδαληνή ήταν επίσης η καλύτερη απόστολος του Ιησού, ο πρώτος επίσκοπος, ο πρώτος Πάπας, και ο πρώτος πατριάρχης! Kaessmann πει πολλές φορές ότι ο πόλεμος στο Αφγανιστάν δεν θα μπορούσε να δικαιολογηθεί. Σε υπηρεσίες εκκλησία δύο Πρωτοχρονιάς, είπε κοινότητες στο Βερολίνο, Δρέσδη και εκείνη δεν είχε εγκριθεί από τις χώρες των Δυτικών στρατηγική στο Αφγανιστάν, όπου οι πολλές Europeaan στρατιωτικού προσωπικού που έχουν αναπτυχθεί με την Διεθνή Δύναμη Βοήθειας για Ασφάλεια (ISAF). Οι στρατιωτικές δυνάμεις δεν πρέπει να μάχονται μεταξύ τους σε μακριά Afghsnistan, αλλά η Κύπρος, προκειμένου να ρίξει τις τρομοκρατικές τουρκικών στρατευμάτων από το Βόρειο Turcoterrorists Cyprus.Motherfucker σπέρνουν τον όλεθρο στο Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ), ιδιαίτερα η Κύπρος και πολλά νησιά του Αιγαίου, το ελληνικό αρχιπέλαγος . Παρ 'όλα αυτά, τρομοκρατικών Τουρκία έχει το θάρρος να υποβάλει αίτηση για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Βασίλειος Venitis ισχυρίζεται ότι τέταρτο Ράιχ πρέπει εμπάργκο τρομοκρατικές Τουρκία. Εάν το ΝΑΤΟ θέλει να σώσει inegrity του, θα πρέπει να απομακρύνουν τρομοκρατικές δικαίωμα Τουρκία τώρα, και να ρίξει τις τρομοκρατικές τουρκικών στρατευμάτων από τη Βόρεια Κύπρος τώρα. Il Αλλάχ Αλλάχ! Η γερμανική κυβέρνηση, ο τρίτος μεγαλύτερος χορηγός δύναμη μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία, αναμένεται να αποφασίσει αν θα διαθέσει περισσότερα στρατεύματα για την σταθεροποίηση του Αφγανιστάν σε μια διεθνή διάσκεψη στα τέλη Ιανουαρίου για το πώς θα βοηθήσει τη χώρα. Οι δημοσκοπήσεις έχουν δείξει επανειλημμένα ότι όλοι οι Ευρωπαίοι είναι αντίθετοι με την αφγανική deployment.Europeans θεωρούν την Τουρκία το # 1 τρομοκρατικές έθνος στη Γη! Turcoterrosits προσπαθήσουμε να ΕΕ islamize. Η Quran ζητεί μίσος, μισογυνία, polygyny, της βίας, την υποβολή, δολοφονία, και η τρομοκρατία. Η Quran κλήσεις για τους μουσουλμάνους να σκοτώσουν άπιστους, να τρομοκρατήσουν άπιστους, και να εκπληρώσουν το καθήκον τους για πόλεμο, τη βίαιη τζιχάντ. Τζιχάντ είναι καθήκον για κάθε motherfucker μουσουλμανικές πίθηκο, το Ισλάμ είναι να κυβερνήσει τον κόσμο με το σπαθί. Το Κοράνιο είναι σαφώς αντισημιτικές, περιγράφοντας τους Εβραίους ως πιθήκους και χοίρους. Kaessmann επισημαίνει Μωάμεθ ήταν ένας τσαρλατάνος, μια διπολική μανιακός, ο πολέμαρχος, μια μάζα δολοφόνο, έναν παιδεραστή, και μισογύνης. Ισλαμική παράδοση μας λέει πώς Μωάμεθ είχε εχθρούς του, ακόμη και δολοφονούνται είχε αιχμαλώτων πολέμου εκτελέστηκαν. Μωάμεθ ο ίδιος σφάζονται την εβραϊκή φυλή των Banu Qurayza. Ποτέ δεν συνιστάται να ελευθερώσει σκλάβους. Το Ισλάμ δεν έχει καμία άλλη ηθική από την πρόοδο του Ισλάμ. Αν είναι καλό για το Ισλάμ, είναι καλό. Αν είναι κακό για το Ισλάμ, είναι κακό. Δεν υπάρχει γκρίζα ζώνη ή άλλη πλευρά. Εδώ είναι μια φατσούλα του Μωάμεθ με ένα αναμμένο βόμβα στο τουρμπάνι του *- O )):-{> Turcoterrorists σχέδιο για Islamize Ευρώπη εντός δύο αιώνες! Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία, αλλά μια σατανική τρομοκρατική cacoculture. Βέβαια, αυτό έχει ένα θεό, και μετά θάνατον ζωή με 72 παρθένες για κάθε μάρτυρα. Αλλά στην ουσία του, το Ισλάμ είναι μια πολιτική ιδεολογία και σαδομαζοχισμού. Είναι ένα σύστημα που θεσπίζει λεπτομερείς κανόνες για την κοινωνία και τη ζωή του κάθε ατόμου. Ισλάμ θέλει να υπαγορεύσει κάθε πτυχή της ζωής. Ισλάμ μέσα υποβολής. Το Ισλάμ δεν είναι συμβατό με την ελευθερία και τη δημοκρατία, διότι αυτό που επιδιώκει είναι η αγένεια των τρομοκρατικών sharia.A fatwa είναι pseudolegal γνωμοδότηση ενός μαθητή ισλαμικής σχολής. Θα αποφανθεί αν μια συγκεκριμένη πράξη είναι υποχρεωτική, επιτρέπεται ή απαγορεύεται. Kaessmann επισημαίνει Μπιν Λάντεν πιστωθεί fatwas να ξεκινήσει την επίθεσή του εναντίον της Δύσης. Μετά τη μορφή της fatwa, Μπιν Λάντεν χτενισμένα θρησκευτικά κείμενα συμπεριλαμβανομένου του Κορανίου και του Hadith τίποτα για να δικαιολογήσει την μαζική δολοφονία: Καταπολέμηση και να σκοτώσει τους ειδωλολάτρες όπου κι αν τα βρείτε, να αξιοποιήσουν, και τους πολιορκώ, και βρίσκονται σε αναμονή για τους σε κάθε στρατήγημα. Ο επικεφαλής της Αλ Κάιντα υποσχέθηκε να αγώνα όσο χρειάστηκε, ποτέ δεν σταματήσουν, και να βρει κανένα τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να σκοτώσει, εξευτελίζουν, και η ατιμία infidels.Kaessmann σημειώνει ότι το 1988, το μυθιστόρημα του Σαλμάν Ρούσντι Οι Σατανικοί Στίχοι δημοσιεύθηκε στην αγγλική γλώσσα της γλώσσα αρχική έκδοση. Η δημοσίευσή της οδήγησε την σατανική ιρανικό κράτος και σατανική ηγέτης του, Αγιατολάχ Χομεϊνί, να εκδώσει fatwa κατά Ρούσντι και προσφέρουν μια βαριά γενναιοδωρία για τη δολοφονία του. Το γεγονός αυτό προκάλεσε πολλές επιθέσεις σε μεταφραστές και εκδότες του βιβλίου, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας των ιαπωνικών μεταφραστή Hitoshi Igarashi. Εκατομμύρια μουσουλμάνοι σε όλο τον κόσμο που ποτέ δεν είχε διαβάσει μια ενιαία γραμμή του βιβλίου, και που ποτέ δεν είχε ακούσει πριν Rushdie, ήθελε να δει τη θανατική ποινή κατά του συγγραφέα που out.Kaessmann ισχυρίζεται ότι οι στρατιωτικές προμήθειες είναι μια διεφθαρμένη επιχείρηση από την κορυφή προς τα κάτω. Η διαδικασία κυριαρχείται από την υπεράσπιση, με λίγους ελέγχους και ισορροπίες. Οι περισσότεροι άνθρωποι στην εξουσία αγάπη αυτό το σύστημα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και δεν θέλουν να αλλάξει. Πόλεμο και την προετοιμασία για πόλεμο συστηματική διαφθορά σε όλα τα μέρη για την κατάσταση-ιδιωτικές συναλλαγές κατά την οποία η κυβέρνηση αποκτά το μεγαλύτερο μέρος των στρατιωτικών προϊόντων της. Υπάρχει ένα πρότυπο τραμπούκο 10% σε κλεπτών για στρατιωτικά συμφέροντα purchases.Business επιδιώξει να κάμψει τις αποφάσεις του κράτους υπέρ τους διαφθείρει με επίσημη απόφαση-κατασκευαστές με δωροδοκίες, όπως δώρα, δάνεια, διασκέδαση, μεταφορά, διαμονή, πόρνες, εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά προσωπικές επενδυτικές ευκαιρίες, υπερβολικά γενναιόδωρες αμοιβές μιλώντας, και τις υποσχέσεις της μελλοντικής απασχόλησης ή αιγίδα διαβούλευση για κλεπτών ή kith και τους συγγενείς, εισφορές εκστρατεία, τη χορηγία των πολιτικών συγκέντρωση κεφαλαίων εκδηλώσεων, καθώς και δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα ή άλλες αιτίες ευνοημένο από κλεπτών. Κλεπτών με τη σειρά τους διεφθαρμένους επιχειρηματίες με την αποτελεσματική τους μετατρέπεται σε συνωμότες και οι δικαιούχοι των πιο θεμελιωδών δραστηριότητας kleptocrtas », λεηλατούν τη γενική public.Participants στο στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα kleptocrat (MIKC) είναι συνήθως ευθύνονται για την κακοδιαχείριση, δεν είναι σπάνια κατηγορούνται για τα απόβλητα , την απάτη, κατάχρηση, και ανταποδόσεις (WFAK), και από καιρό σε καιρό μερικά από αυτά είναι τα οποία κατηγορούνται για ποινικά αδικήματα. Όλες αυτές οι ενέργειες ανούσιος, ωστόσο, θεωρούνται συνήθως ως εκτροπές, misfeasances που πρέπει να διορθωθούν ή να malfeasances να τιμωρηθούν διατηρώντας το βασικό σύστημα του κράτους-ιδιωτικού τομέα στην παραγωγή στρατιωτικών αγαθών και υπηρεσιών. Kaessmann ισχυρίζεται αυτά τα αδικήματα είναι σε εκφράσεις πραγματικότητα μιας εκ βάθρων, εγγενή σαπίλα σε ολόκληρο το setup.__._ ,_.___Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδαΜηνύματα σε αυτό το θέμα (1) ~ * "إلى لهداية نحو تشيع" σας έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook ...Από:Facebook (κοινοποίηση + anqs4gwr@facebookmail.com)Εστάλη:Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2010 11:26:26 μμΠρος:Σταμάτιος Ν. Skoulikas (snstam@gmail.com ) Ο Alexi Baker έστειλε μήνυμα στα μέλη του إلى لهداية نحو تشيع.--------------------(χωρίς θέμα)حقيقة الشيعة الاثني عشرية - أسعد وحيد القاسم ص 21نصوص الإمامةاولا: الأدلة في إثبات إمامة أهل البيت السلام عليهم: إن النصوص المروية عن الرسول (ص) في إمامة أهل البيت على الأمة من بعده كثيرة, نورد هنا أشهرها:فمن صحيح مسلم, بسنده عن زيد بن أرقم قال: "إن الرسول (ص) قال:" ألا أيها الناس فإنما أنا بشر يوشك أن يأتي رسول ربي فأجيب, وإني تارك فيكم ثقلين أولهما كتاب الله فيه الهدى والنور, فخذوا بكتاب الله فيه الهدى والنور ,فخذوا بكتاب الله واستمسكوا به. . وأهل بيتي, أذكركم الله في أهل بيتي, أذكركم الله في أهل بيتي, أذكركم الله في أهل بيتي "(1).ومن صحيح الترمذي, بسنده عن جابر بن عبد الله قال: "رأيت رسول الله (ص) في حجته يوم عرفة وهو على ناقته القصوى يخطب, فسمعته يقول: يا أيها الناس, إني تركت فيكم ما إن تمسكتم به لن تضلوا, كتاب الله وعترتي أهل بيتي "(2).وهذا الحديث لو لم يوجد غيره لكفى في إثبات أحقية مذهب الشيعة الذي يوجب التمسك بأهل البيت عليهم السلام بالإضافة إلى الكتاب الكريم, حيث نجد في هذا الحديث أمر الرسول صلى الله عليه وآله واضحا في أتم صور الوضوح بالتمسك بأهل البيت عليهم السلام من بعده, وإن هذا التمسك بالإضافة إلى الأخذ بالقرآن الكريم هو شرط النجاة وعدم الضلال.* (هامش) *(1) صحيح مسلم كتاب الفضائل باب فضائل علي ج 5 ص 272 ط دار الشعب بشرح النووي.(2) صحيح الترمذي ج 2 ص 308. (*)حقيقة الشيعة الاثني عشرية - أسعد وحيد القاسم ص 22وبالرغم من أن مسلم وكثير غيره من علماء الحديث من أهل السنة قد أخرجوا هذا الحديث في صحاحهم ومسانيدهم, إلا أنه ولدهشتي الكبيرة أجد معظم أهل السنة يجهلونه بل وينكرونه عند سماعهم به وكأنه غير موجود,ومحتجين بأن الصحيح في ذلك هو ما رواه أبو هريرة بأن الرسول (ص) قال: "إني قد خلفت فيكم ما لن تضلوا بعدهما أبدا ما أخذتم بهما أو بهما عملتم: كتاب الله وسنتي" (1).وعند التقصي عن مصدر هذه الرواية, وجدت أنها لم تروى في أي من الصحاح, وقد ضعفها (2) كل من البخاري والنسائي والذهبي وغيرهم, وقد رواها الحاكم في مستدركه الذي يعتبر بإجماع علماء أهل السنة أقل درجة من صحيح مسلم الذي أورد حديث ".. كتاب الله وعترتي أهل بيتي ".وعلى فرض عدم تعارض الروايتين, فإنه لا بد من التسليم بأن المقصود بكلمة "سنتي" في رواية الحاكم هو السنة المأخوذة عن طريق أهل البيت النبوي وليس غيرهم كما يتبين بوضوح في رواية مسلم.أما التمسك برواية الحاكم ".. كتاب الله وسنتي" وترك رواية مسلم »... كتاب الله وعترتي أهل بيتي" فإن في ذلك مخالفة ليس فقط لما أجمع عليه علماء الحديث من أهل السنة بتقديم أحاديث مسلم على أحاديث الحاكم, بل ومخالفا أيضاللمنطق والعقل, ذلك أن كلمة "سنتي" مجردة كما في رواية الحاكم لا تفيد علما, فجميع الطوائف الإسلامية تزعم أنها تتبع سنة النبي صلى الله عليه وآله, وبالنظر إلى وجود الاختلافات الكثيرة بين هذه الطوائف, والتي غالبا يكون سببها الاختلاف في السنة النبوية المنقولة إليها--------------------Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1251270255855&mid=1b594adG3dd6e022Ge8f573G0___Βρείτε άτομα από το βιβλίο διευθύνσεών σας του Gmail, στο Facebook! Πηγαίνετε στο: http://www.facebook.com/find-friends/?ref=emailΑυτό το μήνυμα απευθυνόταν στον / στην snstam@gmail.com. Θέλετε να ελέγχετε ποια e-mail θα λαμβάνετε από το Facebook? Μεταβείτε στο: ** "إلى لهداية نحو تشيع" σας έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook ...Από:Facebook (κοινοποίηση + anqs4gwr@facebookmail.com)Εστάλη:Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2010 11:19:01 μμΠρος:Σταμάτιος Ν. Skoulikas (snstam@gmail.com) Ο Alexi Baker έστειλε μήνυμα στα μέλη του إلى لهداية نحو تشيع.--------------------Θέμα: هل تعلمون أين! ... تكمن عظمة الغدير;!
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1321436681203&mid=1b592e3G3dd6e022Ge8f3e8G0___Βρείτε άτομα από το βιβλίο διευθύνσεών σας του Gmail, στο Facebook! Πηγαίνετε στο: http://www.facebook.com/find-friends/?ref=emailΑυτό το μήνυμα απευθυνόταν στον / στην snstam@gmail.com. Θέλετε να ελέγχετε ποια ηλεκτρονικά μηνύματα λαμβάνετε από το Facebook ή να τα λαμβάνετε στο τηλέφωνό σας μέσω SMS? Πηγαίνετε:http://www.facebook.com/editaccount.php?notifications=1&md=bXNnO2Zyb209MTM1NDY0NDE2MTt0PTEzMjE0MzY2ODEyMDM7dG89MTAzNzQ5MjI1OA==Τα γραφεία του Facebook** Ο / Η Ντίνα Gianakakos σχολίασε την φωτογραφία σας. «Καλησπέρα !!!!!!!!!!!» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=30595689&id=1037492258&mid=1b58daeG3dd6e022Ge8ef03G9 Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook**Κοινωνική ΔικτύωσηWAU_small ('4 uj9ho6ytag6 ')http://www.youtube.com/watch?v=zep2GZrALTI , Η αληθινή ιστορία ενός ατυχήματος ... διαδώστε το video ..
**~* * "GREEKS FIGHT CANCER! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ!" σας έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook...‏Από:Facebook (notification+ys==02sy@facebookmail.com)Εστάλη:Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 2:29:51 μμΠρος:Stamatios Skoulikas (stamoskal@windowslive.com)Ο Isaak Athanasiadis έστειλε μήνυμα στα μέλη του GREEKS FIGHT CANCER! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ!--------------------Θέμα: ΑΙΜΑ & ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΓΙΑ 10ΧΡΟΝΟ!ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΑ!ΑΝΑΓΚΗ για ΑΙΜΑ και ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ έχει παιδί 10 ετών, ο Χρήστος Φούντας, ο οποίος νοσηλέυεται στο νοσοκ. Ιπποκράτειο στην Θεσσαλονίκη.ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΙΜΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ (ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ) ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ.Ομάδα αίματος: AB αρνητικό και 0 (μηδέν) αρνητικό.Τηλέφωνο αιμοδ. (ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ): 2313 - 312811Ημ. πρώτης δημοσίευσης: 12/01/2010"ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ" http://www.facebook.com/l/e4d23;www.bloodline.grBLOODLINE FACEBOOK GROUP: http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/group.php?gid=120467368527&ref=ts** ΝΕΟΛΑΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ Cyprus Young Greens" σας έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook...‏Από:Facebook (notification+ys==02sy@facebookmail.com)Εστάλη:Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 12:38:57 μμΠρος:Stamatios Skoulikas (stamoskal@windowslive.com)Ο Neolaia Oikologwn έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΝΕΟΛΑΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ Cyprus Young Greens.--------------------Θέμα: σελιδα αναζητησης απο ζωα που ψαχνουν σπιτιΣτα πλαίσια της εκστρατείας της Νεολαίας Οικολόγων "Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση για τα Ζώα " λειτουργησε ένα πρόγραμμα αναζήτησης στην ιστοσελίδα της Νεολαίας μας με σκοπό να βοηθήσουμε τα καταφύγια ζώων που δυστυχώς τα περισσότερα είναι υπερπλήρη .Εχουμε αναρτησει πληροφορίες και φωτογραφίες ζώων απο καταφυγια και μπορεί ο χρήστης να δει τα ζωάκια από την ιστοσελίδα και εφόσον του αρέσει κάποιο από αυτά θα τον φέρνουμε σε επαφή με το καταφύγιο . Ευελπιστούμε ότι με το τρόπο αυτό θα βρεθούν οικογένειες σε πολλά ζωάκια .Παρακαλουμε προωθειστεhttp://www.facebook.com/l/e4d23;www.cyprusyounggreens.org/component/option,com_adsmanager/Itemid,78/--------------------Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1283233595859&mid=1b64e6fG56358b7cG15d574fG0** Ο/Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΝΤΖΟΣ σχολίασε τη φωτογραφία σας.‏Από:Facebook (notification+anqs4gwr@facebookmail.com)Εστάλη:Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 12:32:13 μμΠρος:Stamatios N. Skoulikas (snstam@gmail.com)Ο/Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΝΤΖΟΣ σχολίασε την φωτογραφία σας.«μπραβο Σταματη αυγα......οι δικες μου...ξεγεννιαστηκανε..»Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=30595871&id=1037492258&mid=1b64cd3G3dd6e022Ge972cfG9Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook** "ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!!" σας έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook...‏Από:Facebook (notification+ys==02sy@facebookmail.com)Εστάλη:Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 12:14:22 μμΠρος:Stamatios Skoulikas (stamoskal@windowslive.com)Ο Kostoulas Vassilis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!!--------------------Θέμα: Η ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟΥΣε επισκέπτη που είχε μαλώσει με τους γονείς του:Οι γονείς σου σε αγαπάνε πολύ, αλλά που να συνεννοηθείτε! Εσύ έχεις το ραδιόφωνο στα ξένα, ο μπαμπάς σου στα λαϊκά, η μαμά σου στην κλασσική, η αδελφή σου άλλου...Ό καθένας είχε τη δική του “συχνότητα”. Αν δε γυρίσετε όλοι σας το κουμπί στην Εκκλησία, δεν πρόκειται να συνεννοηθείτε...π. Παϊσιος Αγιορείτηςhttp://www.facebook.com/topic.php?uid=71605671345&topic=12267--------------------Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1307675822132&mid=1b648abG56358b7cG15d5350G0**Γεια σου StamatiosΗ ไอ้ขี้ดื้อ σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.ไอ้ขี้ดื้อ เก๋Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της ไอ้ขี้ดื้อ που ίσως γνωρίζετε και εσείς:Alex อเล็กซ์ แว่นทิพย์ WanthipΠροσθέστε ως Φίλοลลิดา จิตรศิลานนท์Προσθέστε ως ΦίλοKwan WatsonΠροσθέστε ως ΦίλοChamp Raphael WatsonΠροσθέστε ως ΦίλοKürşat ÇavusΠροσθέστε ως ΦίλοEkkarin SriphongΠροσθέστε ως ΦίλοΕυχαριστώ,Η Ομάδα του FacebookΓια να δείτε το προφίλ της ไอ้ขี้ดื้อ:ΣύνδεσηΓια να δείτε το προφίλ της ไอ้ขี้ดื้อ ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1559222104&mid=1b64591G56358b7cG15d5129G1b&bcode=7jrsb** Η Xenia Dou σας προτείνει να γίνετε θαυμαστής της σελίδας Ελληνικός 3D Virtual World...‏Από:Facebook (notification+anqs4gwr@facebookmail.com)Εστάλη:Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 10:58:55 πμΠρος:Stamatios N. Skoulikas (snstam@gmail.com) Η Xenia έγινε θαυμαστής της σελίδας Ελληνικός 3D Virtual World στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς.Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?zoo3Dworld&mid=1b636f8G3dd6e022Ge9664fG4cΕυχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook**Από:Viadeo (weekly-report@viadeo.com)Εστάλη:Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 8:43:04 πμΠρος:Stamatis Skoulikas (snstam@gmail.com)News from your Viadeo networkHello Stamatis Skoulikas, here is the latest news from your Viadeo networkYour profile Your networkTips and advice14In need of a career change?You can find many career opportunities by consulting the list of jobs posted on Viadeo or by contacting Viadeo members at your target company.> Implement this tip15Viadeo enables you to make business contacts and develop your business...We are always happy to hear of your Viadeo success stories. Your testimonials can be viewed by up to 3 million members which further increases your visibility.> Implement this tipMember testimonialsJoanne AsselmanEnglish Correction ..... LanguageChic.com ..... Director, ThoroughlyChic LimitedIn just a few weeks I have contacted and had emails with some very interesting people from various countries .....very pleased. Joanne AsselmanRomualdas MaciulisSoftware Development Manager / Business Analyst, Staff Balance Ltd.The power of your business network will grow exponentially if you invite just 1 contact to your Viadeo network every day!See all the testimonials Add a testimonial**Invite your business contacts!Develop a trusted business network by inviting (or "mentoring") your business contacts to join you on Viadeo.Earn a free month's Premium Services each time you mentor 10 members! Useful tip : To quickly invite your business contacts!Import your Outlook / Hotmail / GMail/Linked'in address books... and invite your business contacts that are not yet members of Viadeo !Invite Import your address booksThis week's featured HubsMeet interesting business contacts in Hubs>Oxford>Cambridge>LeedsSee all the Hubs Create your own HubStatistics from your networkLevelContactsIncreaseYou need only mentor additional persons to earn another free month's Premium Services!See more statisticsAdd your Viadeo signature to your e-mailsYour profile Your networkIf you would like to change the frequency at which you receive this email or no longer receive it then click here.** Ο George σας προσκαλεί στην εκδήλωση "3G karaoke nights @ Άιγλη cafe bar" την Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου στις 10:00 μ.μ. Εκδήλωση: 3G karaoke nights @ Άιγλη cafe barΤύπος: Ξέφρενη νύχτα'Ωρα Έναρξης: Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου στις 10:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου στις 5:00 π.μ. Τοποθεσία: Iera odos k Thivon Aigaleo Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=407574605356&mid=1b6114fG56358b7cG15d35d9G7 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
**

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΅