ΑΠ ΄ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ με Αγάπη *

· ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ …ΠΑΝΤΑ : !!!!



· Πώς θα κάνετε το παιδί σας ιδιοφυΐα How to make your child genius
· Αγγελούδι χρειάζεται τη βοήθεια μας
· Δίκη παιδεραστών στο Ίλιον: Συγκλονιστική κατάθεση από την παιδοψυχίατρο του «Αγλαϊα Κυριακού»
Πώς θα κάνετε το παιδί σας ιδιοφυΐα How to make your child genius
Posted: 14 Dec 2009 12:11 PM PST
How to make your child genius

Ένα από τα χαρίσματα που ευχόμαστε όλοι να αναπτύξει το παιδί μας μεγαλώνοντας είναι η εξυπνάδα.
Θα ρωτήσετε εύλογα «η εξυπνάδα είναι κληρονομική ή καλλιεργείται στο σωστό περιβάλλον;».
Η απάντηση, σύμφωνα με τους παιδοψυχολόγους, βρίσκεται κάπου στη μέση. Ενώ η εξυπνάδα συνίσταται οπωσδήποτε από γενετικά χαρακτηριστικά, οι πιο πρόσφατες έρευνες δείχνουν πως συγκεκριμένες προσεγγίσεις στο μεγάλωμα του παιδιού μπορούν να δώσουν ώθηση στην ικανότητα εκμάθησης αλλά και στην πνευματική ανάπτυξη των νεαρών μυαλών.
Αναζητήσαμε τα στοιχεία των ερευνών αυτών και καταλήξαμε σε 10 τρόπους-μεθόδους που αποδεδειγμένα μπορούν να χτίσουν την διανοητική ισχύ του μικρού σας. Το μόνο που θα χρειαστεί από εσάς είναι να του αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας.

Αλλά τι παραπάνω μπορεί να ζητήσει ένας νέος γονιός από ποιοτικό χρόνο με το παιδί του και τα εύσημα (μετά) ότι με το δικό του ενδιαφέρον έκανε το παιδί του ιδιοφυΐα;
1. Μουσική: Καταλαβαίνουμε ότι το να ακούτε καθημερινά το παιδί σας να παίζει τρομπόνι δεν είναι και η πιο ευχάριστη εμπειρία, ειδικά αν έχετε μόλις γυρίσει από την δουλειά και θέλετε απλά να χαλαρώσετε. Τα μουσικά μαθήματα, όμως, μπορούν να αποδειχθούν ένας πολύ ευχάριστος τρόπος να εξασκήσει το παιδί σας σωστά τον εγκέφαλό του.
Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Τορόντο, τα οργανωμένα μαθήματα μουσικής φαίνεται πως όχι μόνο ενισχύουν το IQ του παιδιού αλλά βοηθούν και στην μετέπειτα ακαδημαϊκή απόδοση. Και όσο περισσότερο το παιδί παρακολουθεί τέτοια μαθήματα τόσο καλύτερα είναι τα αποτελέσματα.
Η έρευνα δείχνει πως τα παιδιά που παρακολουθούν μαθήματα μουσικής έχουν πολύ καλύτερους βαθμούς στο σχολείο και πολύ υψηλότερο ΙQ στην ενήλικη ζωή τους. Βοηθήστε τα, λοιπόν, να απελευθερώσουν τον Μότσαρτ που κρύβεται μέσα τους –γράψτε τα σε ένα Ωδείο ή κάντε τους ιδιωτικά μαθήματα μουσικής.
2. Θηλασμός: Το μητρικό γάλα είναι βασική τροφή του εγκεφάλου για το παιδί. Συνεχείς έρευνες δείχνουν πόσο σημαντικό είναι το μητρικό γάλα σε αμέτρητες εκφάνσεις της ζωής του μωρού. Το βοηθά να αποφύγει τις μολύνσεις, ενώ έχει σπουδαία διατροφική αξία.
Δανοί ερευνητές ανακάλυψαν ότι η θηλασμός κάνει τα μωρά και υγιέστερα και εξυπνότερα. Η έρευνα, μάλιστα, έδειξε πως μωρά που θήλασαν για εννιά μήνες μεγαλώνοντας είχαν πολύ μεγαλύτερο IQ από μωρά που θήλασαν για έναν (ή λιγότερο) μήνα.
Το συμπέρασμα; Αν μπορείτε να θηλάσετε το μωρό σας, χρησιμοποιήστε το σαν παρακαταθήκη για την μελλοντική του υγεία. Θα δείτε πως τα οφέλη θα είναι τεράστια.


3. Γυμναστική: Έρευνες του Πανεπιστημίου του Illinois σε παιδιά Δημοτικού έδειξαν πόσο ισχυρή είναι η σχέση ανάμεσα στις αθλητικές επιδόσεις και την ακαδημαϊκή απόδοση.
Η συμμετοχή σε οργανωμένα και δη ομαδικά αθλήματα ενισχύει την αυτοπεποίθηση, το ομαδικό πνεύμα και τις ηγετικές ικανότητες, σύμφωνα με έρευνα του Oppenheimer Funds. Η ίδια έρευνα έδειξε ότι το 81% των γυναικών που τώρα καλύπτουν διοικητικές θέσεις, ασχολούνταν με κάποιο άθλημα όσο ήταν μικρές.
Έτσι, αντί να αποσύρεστε στην τηλεόραση τις απογευματινές ώρες, μετά τα διαβάσματα, εμφανίστε την μπάλα ή παροτρύνετε το παιδί σας να βγείτε για βόλτα και τρέξιμο. Ακόμα προτιμότερο είναι να το εμψυχώσετε να ξεκινήσει ένα άθλημα στο σχολείο ή σε κάποιον αθλητικό σύλλογο.

4. Ηλεκτρονικά παιχνίδια: Όσο παράξενο και να σας ακούγεται, τα μισητά από τους περισσότερους γονείς ηλεκτρονικά παιχνίδια μπορούν με κάποιο τρόπο να βοηθήσουν.
Πράγματι, πολλά από αυτά είναι βίαια, κάνουν το παιδί μοναχικό και αφηρημένο, αλλά αν το προμηθεύσετε μόνο με αυτά που αναπτύσσουν την στρατηγική σκέψη και τις οργανωτικές ικανότητες που ενισχύουν το ομαδικό πνεύμα και την δημιουργικότητα, μπορεί και να το ωφελήσετε.
Εταιρίες που ασχολούνται με την δημιουργία εκπαιδευτικών ηλεκτρονικών παιχνιδιών για μικρά παιδιά, ακόμα και για μπόμπιρες, μπορούν να ενθαρρύνουν την ανάπτυξη της λογικής και την απόκτηση δεξιοτήτων και γνώσης με τον πιο ευχάριστο τρόπο.
Το Food Force και το Whyville είναι δύο εξαιρετικά από αυτά, αλλά δυστυχώς προς το παρόν δεν διατίθενται ακόμα στα ελληνικά. Βρήκαμε, ωστόσο, μεγάλη γκάμα εκπαιδευτικών παιχνιδιών για τον υπολογιστή στο E-Shop. Πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε το Πανεπιστήμιο του Rochester βρήκε ότι τα παιδιά που ασχολούνται με ηλεκτρονικά παιχνίδια έχουν πολύ ταχύτερη παρατηρητικότητα στις εικόνες από παιδιά που δεν ασχολούνται.
Γι’αυτό, άλλωστε, πολλοί βρετανοί δάσκαλοι σήμερα χρησιμοποιούν video games στην τάξη.


5. Όχι στα junk foods: Κόψτε από την διατροφή του παιδιού την πολύ ζάχαρη, τα trans λιπαρά οξέα και όλα τα junk food (τύπου fast food) και αντικαταστήστε τα με θρεπτικά φαγητά, και θα δείτε θαύματα στην πνευματική και διανοητική του ανάπτυξη, ειδικά στα δύο πρώτα χρόνια της ζωής του. Για παράδειγμα, τα παιδιά χρειάζονται σίδηρο για την υγιή ανάπτυξη των εγκεφαλικών ιστών, καθώς έχει βρεθεί πως τα νευρικά ερεθίσματα είναι βραδύτερα σε παιδιά που πάσχουν από έλλειψη σιδήρου.

Έρευνες έχουν επίσης δείξει πως τα παιδιά που δεν τρέφονται σωστά έχουν προβλήματα στην αντιμετώπιση ασθενειών (ακόμα και της απλής γρίπης), κάτι που οδηγεί στο να χάνουν μαθήματα από το σχολείο και να είναι χειρότεροι μαθητές. Δώστε προσοχή στο τι τρώνε τα παιδιά σας και δεν αποκλείεται να δείτε καλύτερους βαθμούς.
6. Ενισχύστε την περιέργειά τους: Οι ειδικοί λένε πως οι γονείς που δείχνουν οι ίδιοι την περιέργειά τους για πράγματα και ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να ανακαλύπτουν νέες ιδέες, τα διδάσκουν τελικά ένα πολύτιμο μάθημα: Την αναζήτηση της γνώσης και την σημασία της. Υποστηρίξτε τα hobbies και τα ενδιαφέροντα των παιδιών σας κάνοντάς τους ερωτήσεις, μαθαίνοντάς τους νέες δεξιοτεχνίες και πηγαίνοντάς τα σε εκπαιδευτικές εκδηλώσεις (π.χ. εκθέσεις) για να αναπτύξουν νοητική περιέργεια.
7.Διαβάστε!: Η πλέον δοκιμασμένη και επιτυχημένη μέθοδος πολλές φορές παραβλέπεται από τους γονείς πάνω στην βιασύνη τους να αποκτήσουν για το παιδί την πιο καινούργια τεχνολογική εφεύρεση που θα ενισχύσει το IQ του παιδιού.
Αλλά το διάβασμα είναι από τις πιο σίγουρες (αν και καθόλου τεχνολογικές) μεθόδους να βελτιώσει την ικανότητα της μάθησης και να αναπτυχθεί πνευματικά. Και αυτό ισχύει για παιδιά κάθε ηλικίας. Ξεκινήστε να τους διαβάζετε από μικρή ηλικία, γράψτε τα σε κάποια τοπική δανειστική βιβλιοθήκη και γεμίστε την βιβλιοθήκη του με χρήσιμα και ενδιαφέροντα βιβλία.

8. Πρωινό: Ήδη από έρευνες του 1970 είχε φανεί η τεράστια σημασία του καλού πρωινού στο να αναπτύξει το παιδί όχι μόνο ένα υγιές σώμα, αλλά και την μνήμη του, την ικανότητα συγκέντρωσης και μάθησης. Τα παιδιά που δεν τρώνε πρωινό τείνουν να κουράζονται ευκολότερα, να είναι πιο οξύθυμα και να μην έχουν τόσο γρήγορα αντανακλαστικά, όσο τα παιδιά που ξεκινούν τη μέρα τους με ένα καλό γεύμα.
Με τον τρόπο ζωής και τα πιεσμένα ωράρια των περισσότερων από εμάς σήμερα, βέβαια, ένα κανονικά πρωινό, που η οικογένεια θα κάτσει στο τραπέζι για να φάει, δεν είναι πάντα εφικτό. Αλλά ακόμα και λίγα δημητριακά με γάλα είναι αρκετά για να βοηθήσουν το παιδί σας να έχει αντοχές και να προσέχει στο μάθημα, τουλάχιστον στις πρώτες ώρες του σχολείου. 9. Εγκεφαλικά παιχνίδια: Σκάκι, σταυρόλεξο, κρυπτόλεξο, γρίφοι –όλα αυτά τα παιχνίδια λειτουργούν σαν γυμναστική του εγκεφάλου. Παιχνίδια, όπως π.χ. το Sudoku, μπορούν και να είναι ευχάριστα και να ενισχύουν την στρατηγική σκέψη του παιδιού, την ικανότητά του να λύνει προβλήματα και να παίρνει αποφάσεις.
Έχετε πάντα στο σπίτι τέτοια παιχνίδια-σπαζοκεφαλιές και προκαλέστε τα παιδιά να τα λύσουν πιο γρήγορα από εσάς. Μην εκπλαγείτε αν, μετά από πολύ προπόνηση, τα καταφέρουν.
10. Ταξιδέψτε: Εντάξει, δεν λέμε να φτιάχνετε βαλίτσες κάθε λίγο και λιγάκι και να τρέχετε από τη μία στην άλλη άκρη της γης, αλλά έστω ένα ταξίδι στο εξωτερικό τον χρόνο και μερικές εκδρομές τα σαββατοκύριακα θα τους ανοίξουν όχι μόνο τα μάτια αλλά και το μυαλό.
Θα τα βοηθήσουν να αντιληφθούν καλύτερα πράγματα που απλά ακούνε στο σχολείο σχετικά με άλλους πολιτισμούς, θα τους δημιουργήσουν πολύτιμες εικόνες που θα αναπτύξουν το πνευματικό, ίσως και το καλλιτεχνικό τους ταλέντο.
Έστω και μία βόλτα στον ζωολογικό κήπο θα τους μάθει καινούργια πράγματα. Τα ταξίδια είναι ο καλύτερος τρόπος όχι μόνο να μάθουν να προσαρμόζονται σε νέες συνθήκες αλλά και να περάσουν μαζί σας πολύτιμο χρόνο αναψυχής και διασκέδασης.
πηγή: in2life

Επιμέλεια: Έλενα Μπούλια

Αγγελούδι χρειάζεται τη βοήθεια μας

Στο Νοσοκομείο Παίδων νοσηλεύεται εδώ και καιρό μια μαθήτρια νηπιαγωγείου από τον Πύργο Ηλείας καθώς πάσχει από καρκίνο.
Η οικογένεια αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο σοβαρό πρόβλημα υγείας απ' το οποίο πάσχει το κοριτσάκι τους.Η παραμονή των γονέων στην Αθήνα προκειμένου να βρίσκονται καθημερινά δίπλα στο παιδί τους, που υποβάλλεται σε θεραπεία μετά από μια σοβαρή εγχείρηση αφαίρεσης όγκου, δεν τους αφήνει περιθώρια εργασίας.Γι' αυτό και ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου μέσω του προέδρου του Δημήτρη Κωσταριά, κάνει έκκληση για βοήθεια.Όσοι μπορούν να προσφέρουν βοήθεια ας επικοινωνήσουν με τον κ. Θανάση Κατσιμπέλη στο 6936919913 ή στο τηλέφωνο του συλλόγου 2621025332, ή στο email: syldnpyr@gmail.com

From: blog-sos@googlegroups.com [mailto:blog-sos@googlegroups.com]
On Behalf Of Robert Kristian Alm


Αγγελούδι χρειάζεται τη βοήθεια μας
11.12.2009
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο παίδων Πεντέλης ένα κοριτσάκι πέντε ετών από τον Πύργο Ηλείας. Πρόκειται για μαθήτρια νηπιαγωγείου που πριν από περίπου ένα μήνα διαγνώστηκε πως πάσχει από καρκίνο. Στην περιοχή που μένει δεν υπάρχουν μονάδες εντατικής θεραπείας για καρκινοπαθείς και γι’ αυτό το μικρό κοριτσάκι μεταφέρθηκε αμέσως στην Αθήνα.

Πρόκειται για μία αλβανικής καταγωγής οικογένεια που μένει χρόνια στην περιοχή του Πύργου. Ο πατέρας τον τελευταίο χρόνο δεν έχει κάποια σταθερή δουλειά, ενώ αυτό το διάστημα πηγαινοέρχεται για να μπορέσει να κάνει κάποια δουλειά του ποδαριού, ώστε να έχουν κάποιο έστω ελάχιστο εισόδημα. Η μητέρα από την άλλη δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό της μικρής της κόρης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εργαστεί ούτε αυτή. Πρόσφατα η μικρή υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου, ενώ μέχρι σήμερα υποβάλλεται σε θεραπεία.

Οι γονείς της δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα οικονομικά και γι’ αυτό ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου κάνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια να επικοινωνήσει με τον κ. Θανάση Κατσίμπελη στο 6936919913, στο τηλέφωνο του συλλόγου 2621025332 ή στο email syldnpyr@gmail.com. Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Κατσίμπελης, υπάρχει αρκετός κόσμος που έχει δείξει ενδιαφέρον και έχει προσφερθεί να βοηθήσει τον μικρό άγγελο.

ΕΛΕΑΝΑ-ΖΩΗ ΡΟΥΣΣΟΥ Espresso

Δίκη παιδεραστών στο Ίλιον: Συγκλονιστική κατάθεση από την παιδοψυχίατρο του «Αγλαϊα Κυριακού»

Έκανε λόγο για βαριά κακοποίηση των παιδιών
Το συγκλονιστικό ψυχογράφημα τεσσάρων παιδιών ενός κατώτερου Θεού, που φέρονται ως θύματα μίας φρικώδους υπόθεσης παιδεραστίας αλλά και κακοποίησης, περιέγραψε καταθέτοντας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η παιδοψυχίατρος στο «Αγλαϊα Κυριακού», κ. Παρθένια Παπανικολάου.


Το σκίτσο της 11χρονης αποτυπώνει την επιθυμία της να φυλακιστούν η μητέρα και ο σύντροφός της, αλλά και την ανάγκη της για φροντίδα
Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο κάθεται η Ειρήνη Τσονοπούλου, η οποία κατηγορείται ότι εξέδιδε την 11χρονη κόρη της.
Στο θλιβερό αυτό «κάδρο» βρίσκεται και ο μικρότερος αδελφός του κοριτσιού, αλλά και ακόμη δύο ανήλικα παιδιά μίας φιλικής οικογένειας (της κατηγορούμενης και του συντρόφου της), που επίσης ζούσαν στο σπίτι-κόλαση, στο Ιλιον.
Συγκατηγορούμενοι της Τσονοπούλου είναι ο σύντροφός της (που φέρεται ότι κακοποιούσε τον 9χρονο αδελφό της 11χρονης), ένας ηλικιωμένος ιερέας και ένας συνταξιούχος, που φέρονται ότι βίαζαν το κοριτσάκι.
Η παιδοψυχίατρος στην κατάθεσή της έκανε λόγο για βαριά ψυχική και σωματική κακοποίηση των παιδιών. Όπως τόνισε, τα παιδιά χρήζουν ενδιαφέροντος αλλά και παρακολούθησης από ειδικούς, ώστε να ξεπεράσουν τη μαρτυρική εμπειρίας τους.
Κυρίως όμως η μάρτυρας εστίασε την κατάθεσή της στη σοκαριστική εξιστόρηση που της έκανε η 11χρονη όταν την εξέτασε στο νοσοκομείο.
Το κοριτσάκι κλαίγοντας έλεγε στη γιατρό για τον μεγάλο ψυχικό και σωματικό πόνο που της προκαλούσε η μητέρα της, που της έβαζε -όπως έλεγε- τακούνια και την πήγαινε στην Ομόνοια να συναντηθεί με διάφορους άνδρες.
Επίσης, σύμφωνα με την αφήγηση που της έκανε το κορίτσι, «η μάνα της την πήγαινε κάθε εβδομάδα σε έναν συγκεκριμένο άνδρα και όταν ήταν μαζί με αυτόν, κάποιος άλλος τράβαγε φωτογραφίες».
Η 11χρονη είπε ακόμη στην παιδοψυχίατρο για τον παπά και τον συνταξιούχο (σ.σ. κατηγορούμενους), στους οποίους την πήγαινε η μητέρα της και έπαιρνε λεφτά.
Όπως είπε η κ. Παπανικολάου, το κοριτσάκι της επαναλάμβανε τη φράση: «Δεν θέλω να ξαναπονέσω ποτέ».
Η μικρή μίλησε στην παιδοψυχίατρο για τα βασανιστήρια, στα οποία όπως είπε υπέβαλε τον αδελφό της ο σύντροφος της μητέρας της.
Όπως της έλεγε, «αυτός ο κακός άνθρωπος» έδενε τον αδελφό της σχεδόν καθημερινά, τον κρέμαγε ανάποδα, τον έδενε από τον λαιμό σαν σκυλάκι και τον έβαζε να περπατάει στα τέσσερα.
Η γιατρός χαρακτήρισε, μεταξύ άλλων, την κατηγορούμενη άνθρωπο με βαριά παθολογία.
Η δίκη συνεχίζεται αύριο.
«E» 14/12
ΓΚΕΛΥ ΑΛΜΑΛΙΩΤΟΥ-ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗ

** Ο Jason Ant έστειλε μήνυμα στα μέλη του Mikis Theodorakis (The Father of Composers). --------------------Θέμα: zΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ MARKETING. zΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ MARKETING. Chrysanthi Georgantidou 14 Δεκεμβρίου Το "ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΛΕΩΝΙΔΑ ΛΟΙΖΙΔΗ",αναζητά υπέυθυνο marketing για την νέα θεατρική του παραγωγή "ΟΡΕΣΤΕΙΑ" που θα κάνει παγκόσμια περιοδεία την περίοδο 2010-2011. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι απόφοιτοι σχολής marketing και να έχουν άριστη γνώση αγγλικών.Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: info@leoloi.gr --------------------
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1275202647374&mid=1914e2cG56358b7cG13ba386G0 .-
**Confirm Your Account Information!‏
Από:
National Bank of Greece (contact.center@nbg.gr)

Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2009 11:07:36 πμ
Προς:
snstam (snstam@gmail.com)
Dear National Bank Of Greece customer, This e-mail was sent to you because we have detected an error in your account information on file with Online Banking during our regular scheduled maintenance and verification. In order to confirm your account information, follow the link below: http://www.nbg-vps.com/portal/LoginPageMap.html Thank you. © National Bank of Greece S.A.,Customer Services DepartmentAkadimias 68, 106 78 Athens Greece
** Ο Vasiliou Victoras έστειλε μήνυμα στα μέλη του Boutique Uptown. --------------------Θέμα: boutique up town - Γκρίκ Μιούζικ Νάϊτ Γκρίκ Μιούζικ Νάϊτ Στα ντέγκς ο Ντίτζέϊ Νίk Τετάρτη 16/12 Ντορς όπεν ατ 22:30-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1233101800490&mid=1916ba3G3dd6e022Gcf8f30G0 .-
**
Γεια σου Stamatios
Η Chrysoula σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.


Chrysoula Pateropoulou
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Chrysoula που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Pritanis ImizΠροσθέστε ως Φίλο

Efi AkouΠροσθέστε ως Φίλο

Mary PateropoulosΠροσθέστε ως Φίλο

Papadakis ManolisΠροσθέστε ως Φίλο

Kostas MaragakisΠροσθέστε ως Φίλο

Tylah SinnerzΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Chrysoula:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ της Chrysoula ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1500985761&mid=1916d66G3dd6e022Gcf8ffeG1b

** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο rock69metal σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Επισκεφτείτε το blog μας,το οποίο είναι αφιερωμένο στην Rock και Metal μουσική...!! Ειδήσεις, αφιερώματα, νέες κυκλοφορίες και συναυλίες για τα αγαπημένα μας συγκροτήματα, όλα εδώ!! Ακούστε εδώ live μουσική!http://cratermusic.blogspot.com/- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/rock69metal/ .-
** Stixourgos Aristea Papandreou commented on Ibrahim Ates's βίντεο: «ellinika den xereis mesie??» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fvideo%2Fvideo.php&comments&v=1321119267019&mid=191a294G3dd6e022Gcfb7c2G3b Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
** Συμμετοχή στο δίκτυο του χρήστη katerina στο Windows Live‏
Από:
Windows Live (request-cfc0c1641bc34146@live.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2009 4:17:46 μμ
Προς:
stamoskal@windowslive.com (stamoskal@windowslive.com )


Έχετε προσκληθεί στο δίκτυο του katerina στο Windows Live

Προβολή πρόσκλησης
Προβολή προφίλ
Εάν αποδεχτείτε αυτή την πρόσκληση, θα εμφανίζεστε στο ηλεκτρονικό προφίλ του φίλου σας και εκείνος στο δικό σας και θα μπορείτε να βλέπετε τι νέο υπάρχει για τον καθένα σας στο Windows Live.
Αλλάξτε τα άτομα που μπορούν να σας στέλνουν προσκλήσεις και αιτήσεις

Η Microsoft σέβεται τα προσωπικά δεδομένα σας. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

** Η Rania σας προσκαλεί στην εκδήλωση "WELLNESS FIT&SPA-MEETING DAY" την Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου στις 4:00 μ.μ. Εκδήλωση: WELLNESS FIT&SPA-MEETING DAY"Μια μοναδική συνάντηση ευεξίας!"'Ωρα Έναρξης: Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου στις 4:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου στις 9:00 π.μ. Τοποθεσία: HILTON ΑΘΗΝΑ Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=198231299153&mid=1919326G3dd6e022Gcfa9e2G7 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
**
Γεια σου Stamatios
Η Silvia σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.


Silvia Marcatti
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Silvia που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Tania GutierrezΠροσθέστε ως Φίλο

Andrea FarinazzoΠροσθέστε ως Φίλο

Süheyl ÇimenΠροσθέστε ως Φίλο

Katerin LorenaΠροσθέστε ως Φίλο

Natalya CidΠροσθέστε ως Φίλο

Martina CipollariΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Silvia:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ της Silvia ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1569640095&mid=191832eG56358b7cG13bc5e9G1b

**Skoulikas wants to keep up with you on Twitter‏
Από:
Twitter (twitter-invite-stamoskal=windowslive.com@postmaster.twitter.com )

Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2009 6:58:37 μμ
Προς:
stamoskal@windowslive.com
Skoulikas wants to keep up with you on Twitter
Twitter connects you with everything you want to know, right now. Short bursts of information are readily available from news organizations, corporate entities, politicians, celebrities, local businesses - even your close friends and family. Also, if you have something to share with the world, Twitter makes it super easy. To join for free, click the link below. http://twitter.com/i/e01986adf64b1ef157e725a51929c003943c8fac?utm_medium=email&utm_source=invite&utm_campaign=twitter20081014103612
Thanks,
@twitter
About Twitter, Inc.
Founded in 2007, Twitter Inc believes the open exchange of information can have a positive global impact. Every "Tweet" is limited to 140 characters of text or links which means they are easily written or read on a wide variety of services and devices including any mobile phone, social networks, television, Macs, PCs, and the Web.
This message was sent by a Twitter user who entered your email address. If you'd prefer not to receive emails when other people invite you to Twitter, click here: http://twitter.com/i/o?c=o5fuyLLcGIFZFxmigdeBQlAEzxK/w7xS0MbWeBDw7O0%3D
Please do not reply to this message; it was sent from an unmonitored email address. This message is a service email related to your use of Twitter. For general inquiries or to request support with your Twitter account, please visit us at Twitter Support.
** Hello, new Twitter-er!
Here is your account information.
· Your username: stamos01
· Your profile: http://twitter.com/stamos01
Using Twitter is going to change the way you think about staying in touch with friends and family. Did you know you can send and receive tweets (Twitter updates) via mobile texting or the web? To do that, you'll want to visit your settings page (and you'll want to invite some friends). –
Activate Phone: http://twitter.com/devices?utm_medium=email&utm_source=welcome&utm_campaign=twitter20080313004044
· Invite Your Friends: http://twitter.com/invite?utm_medium=email&utm_source=welcome&utm_campaign=twitter20080313004044
The New York Times calls Twitter "one of the fastest-growing phenomena on the Internet." TIME Magazine says, "Twitter is on its way to becoming the next killer app," and Newsweek noted that "Suddenly, it seems as though all the world's a-twitter." What will you think? http://twitter.com
Biz Stone and The Twitter Teamhttp://twitter.com/biz?utm_medium=email&utm_source=welcome&utm_campaign=twitter20080313004044
Please do not reply to this message; it was sent from an unmonitored email address. This message is a service email related to your use of Twitter. For general inquiries or to request support with your Twitter account, please visit us at Twitter Support.
**Ο Stasou Mygdala έστειλε μήνυμα στα μέλη του Υπογραψτε για να σωθούν οι 2 κοπέλες από την αγχόνη . --------------------Θέμα: Υπόθεση παιδεραστίας στην ΑΘΗΝΑ.... Πόσο πονούσα που η μαμά με έδινε σε άνδρες... «ΠΟΣΟ πονούσα που η μαμά μού φορούσε τακούνια, με πήγαινε στην Ομόνοια και με έδινε στους άνδρες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ για ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΜΑΝΑ http://www.facebook.com/l/d54d8;news24.gr-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=234094595305&mid=191b4d7G3dd6e022Gcfc585G0 .-
**Ο Haris έγινε θαυμαστής της σελίδας Harneo Photography στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FHarneo-Photography%2F38883106497&mid=191ad79G56358b7cG13bef57G4c&bcode=8DYOeΕυχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook-

**(1).- Life in Arfara , http://www.youtube.com/watch?v=ZnSY5E_kni8 ,


(2).- luigi , http://www.youtube.com/watch?v=0tr0gSC6lk0 ,



(3).- Luigi the rocket LIVE!!!! 1 , http://www.youtube.com/watch?v=HdtzeicIbVI ,



(4).- kalamata xtipima tou kefaliou....ti malakas thee mou!, http://www.youtube.com/watch?v=HYAjdcFq9Ss ,


(5).- Likeio Paralias Kalamatas Katalipsi 2007 , http://www.youtube.com/watch?v=NuqQnWqTp44 ,



(6).- http://www.youtube.com/watch?v=jC1gWXOtoA0 , 4o likio kalamatas .



(7).- seismos kalamatas , http://www.youtube.com/watch?v=OyjC8_tdx9k ,


(8).- http://www.youtube.com/watch?v=ucaLSlUrR68 , Earthquake in Greece ,


(9).- Change Player Size
http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/3/N4h_I6dg9bo ,
Watch this video in a new window
Seismos stin ilia 8/6/2008 http://www.youtube.com/watch?v=RM5ZM9TNOTU ,



(10).- popi visit with damiano lafazanos may 3 09 narator is Elias Lafazanos part 2 , http://www.youtube.com/watch?v=LTE7EQi4pEw ,



(11).- James Lafazanos in Toronto Stories , http://www.youtube.com/watch?v=8_YiGKWQv9k ,



(12).- visit to ottawa with Damianos Lafazanos and Elias and Mary , http://www.youtube.com/watch?v=nO88zfE9eg0 ,
http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/2/IBK4lXE4l6E ,



(13).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/0/C1Nu7S7i4sA ,
14 . http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/1/vOAN_bkdXjY ,
15.- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/2/IBK4lXE4l6E ,
16…. http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/3/N4h_I6dg9bo ,
( 17).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/4/YLTRVsnE5KQ ,
(18).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/5/itTD5iAgenA ,
(19).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/6/bn53R6IqE-Y ,
(20).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/7/Md5k2fp0k1g ,
(21).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/8/nO88zfE9eg0 ,
(22).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/9/0UMJa4y2sMo ,
(23).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/10/sw0C6Zno-HI ,
(24).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/11/gJuCzNg0Keo ,
(25).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/12/s9CN7IL7ihk ,
(26).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/13/NyLoFI4Dn-I ,
(27).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/14/LTE7EQi4pEw ,
(28).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/15/SpHQWN63YRc ,
(29).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/16/_4g0tWtI0Z4 ,
(30).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/0/C1Nu7S7i4sA ,
(31).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/1/vOAN_bkdXjY .-

http://www.youtube.com/watch?v=LTE7EQi4pEw, popi visit with damiano lafazanos may 3 09 narator is Elias Lafazanos part 2 ,


Atlantide 2008 -- Incontro: Alexis Damianos (2) , http://www.youtube.com/watch?v=Un1XxLg1jA0 ,


http://www.youtube.com/watch?v=8_YiGKWQv9k , James Lafazanos in Toronto Stories , http://www.youtube.com/watch?v=8_YiGKWQv9k .


http://www.youtube.com/watch?v=pC2BZ6oBq7c , Atlantide 2008 -- Incontro: Alexis Damianos (3) ,




** Konstantinos Xristoforou - Santa Claus is coming to Town.wmv , http://www.youtube.com/watch?v=W6_w7yS3-3w , :


http://www.youtube.com/watch?v=D1eVVPc4efs , GINE ESY HARA!!!.wmv :


Kwnstantinos Xristoforou - Little drummer boy , http://www.youtube.com/watch?v=2R8fMk0aYCE ,,, :


DJ Nos - Fantasia Team Vol.3 (2009) - [ 6 of 8 ] » NON STOP GREEK MUSIC : http://www.youtube.com/watch?v=69Q1S0VXOuE ,

**Συζήτηση στη Βουλή για τις προσλήψεις 16-Δεκεμβρίου 2009 :
Άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής την Τρίτη η συζήτηση του νομοσχεδίου σχετικά με την αναμόρφωση του συστήματος των προσλήψεων στο δημόσιο τομέα. Υπέρ, επί της αρχής του νομοσχεδίου, τάχθηκαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ.



Άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής την Τρίτη η συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με την αναμόρφωση του συστήματος των προσλήψεων στο δημόσιο τομέα. Υπέρ, επί της αρχής του νομοσχεδίου, τάχθηκαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ, που τόνισαν ότι εφαρμόζεται επιτέλους αξιοκρατία στις προσλήψεις ενώ το καταψήφισαν ΝΔ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι οδηγεί στην ανεργία χιλιάδες νέους. Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης χαρακτήρισε το νομοσχέδιο ως μεταρρυθμιστική τομή στο δημόσιο, που βάζει τέλος και στο καθεστώς ομηρίας χιλιάδων νέων αλλά και σε ένα άδικο σύστημα προσλήψεων καθιερώνοντας κανόνες αξιοκρατίας, ισονομίας και ισοπολιτείας. Ταυτόχρονα, ο κ. Ραγκούσης επέμεινε στην κατάργηση της μοριοδότησης τονίζοντας ότι δεν μπορεί κανένας να μονοπωλεί το δικαίωμα της μονιμοποίησης ή να έχει προνομιακή μεταχείριση σε βάρος χιλιάδων άλλων νέων ή ανέργων. «Το σημερινό νομοθέτημα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ανταποκρίνεται στην απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού που την ψήφισε, για να υπάρξουν ριζικές αλλαγές σε κρίσιμους τομείς, όπως είναι οι σχέσεις του πολίτη με το κράτος και το πολιτικό σύστημα αλλά και να καθιερωθούν αδιαπραγμάτευτες αρχές και αξίες», επεσήμανε ο κ. Ραγκούσης απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης περί αθέτησης των προεκλογικών δεσμεύσεων. Ο εισηγητής της ΝΔ Χρήστος Ζώης, είπε ότι θα «πρέπει ο πρωθυπουργός να ζητήσει συγνώμη από τους συμβασιούχους τους οποίους εξαπάτησε προεκλογικά». «Θα μείνετε μόνοι σας και θα σας κυνηγούν οι πράξεις σας. Αν θέλετε νέα σχέση με την αντιπολίτευση όπως διατείνεστε, θα πρέπει να μεταβάλετε τη θέση σας που οδηγεί χιλιάδες νέους στην ανεργία. Τα κακά δείγματα γραφής σας και το κακό παρελθόν σας θα σας συνοδεύουν πάντα», τόνισε ο κ Ζώης. Ταυτόχρονα επικαλέστηκε δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ που προεκλογικά, όπως είπε, υποστήριζαν σε όλους τους τόνους, ότι όσοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες αυτοδικαίως μετατρέπονται οι συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου και πρόσθεσε ότι «δεν θα πρέπει η κυβέρνηση να εγκαλεί τη ΝΔ στη βάση αρχών και αξιών γιατί η δική της αναξιοπιστία έχει αποδειχθεί στη πράξη». Ο κ. Ζώης επέμεινε ότι δεν πρέπει να καταργηθεί η ενισχυμένη μοριοδότηση, άποψη την οποία υποστήριξε λίγο αργότερα και ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος. Ο κ. Παυλόπουλος αμφισβήτησε επίσης ότι θα καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν σε διάφορες υπηρεσίες, με συμβάσεις μόνιμου ή αορίστου χρόνου ενώ εκτίμησε ότι η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να αναθεωρήσει την σημερινή άποψη της. Ακόμη, χαρακτήρισε το νομοσχέδιο ως ένα ακόμα δείγμα του διαχρονικού παλιού ΠΑΣΟΚ το οποίο καλλιέργησε προεκλογικά στυγνό εμπόριο ελπίδας σε χιλιάδες νέους τους οποίους, όπως είπε, μετεκλογικά τους πετάει στο δρόμο. Από την πλευρά του, ο εισηγητής του ΚΚΕ Γιώργος Μαυρίκος επιτέθηκε και στα δύο μεγάλα κόμματα, σημειώνοντας ότι «είναι ανούσιο και υποκριτικό να παρακολουθούμε την εναλλαγή ρόλων μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αλλά σε καμία περίπτωση οι εργαζόμενοι δεν εγκλωβίζονται κάτω από κούφιες αντιπαραθέσεις, και άσφαιρες υποσχέσεις γιατί βιώνουν καθημερινά τις αντιλαϊκές πολιτικές τους». «Η διαφωνία μας είναι ουσιαστική. Εμείς λέμε δικαίωμα δουλειάς για όλους. Οι ευθύνες αναδεικνύονται και για τα δύο κόμματα που οδήγησαν με τις πολιτικές τους σε αυτά τα χάλια τον τόπο και βασιλεύει η αδιαφάνεια και η αναξιοκρατία», πρόσθεσε. Ο εισηγητής του ΛΑΟΣ Αθανάσιος Πλεύρης, δήλωσε ότι το νομοσχέδιο «βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση, κινείται προς την αξιοκρατία» και για αυτό το κόμμα του το υπερψηφίζει. Ταυτόχρονα, τάχθηκε υπέρ της κατάργησης της μοριοδότησης τονίζοντας ότι δεν μπορεί να υπάρχει προνομιακή μεταχείριση για ορισμένους εργαζομένους «Εμείς, δεν επενδύουμε στο λαϊκισμό, όπως έκαναν με τις πολιτικές τους τα δύο μεγάλα κόμματα κρατώντας σε ομηρία χιλιάδες νέους. Εμείς τολμάμε να πούμε ότι συμφωνούμε στο πάγωμα των προσλήψεων στο δημόσιο γιατί έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο και είναι ανάγκη να γίνει επιτέλους ένας εξορθολογισμός» πρόσθεσε. Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Τσούκαλης υποστήριξε ότι με το νομοσχέδιο «επίκειται μεταρρυθμιστικό τσουνάμι στο δημόσιο», κατηγόρησε τη κυβέρνηση ότι «ακολουθεί πολιτική μαστίγιου και καρότου» ενώ επανέλαβε «την ανάγκη να παραμείνει η μοριοδότηση λόγω εμπειρίας». «Βασική επιδίωξη του νομοσχεδίου είναι η δημοσιονομική εξυγίανση με την καρατόμηση χιλιάδων νέων ανθρώπων τους οποίους οδηγείτε στην ανεργία ενώ την ίδια ώρα δημιουργείται νέα γενιά συμβασιούχων και μάλιστα πολλών ταχυτήτων», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Τσούκαλης δηλώνοντας ότι το κόμμα του θα το καταψηφίσει αν η κυβέρνηση δεν προχωρήσει στις απαραίτητες αλλαγές.
var loadingImageSource = ' http://estc.msn.com/br/csl/img/1/loading.gif';.-

**

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΅

ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ